Şimdi Ara

Nesine ile ilgili bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kupondaşta karşıma çıkıyor bu kupon 2 kez yatırıldı. bu kupon 10 kez yatırıldı. (Oynandı demiyorum bakın yatırıldı) 100x 10 = 1000 gibi. bunu böyle yatırmalarının amacı nedir ? % tutturma oranını mı yükseltmek ? başka bir amacı var mı? aşırı saçma geldi o yüzden soruyorum.

• ++++++++++++++++++++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 24 Ekim 2014; 22:27:25 >
  • Fakat 10 kere oynamış o kuponu kupon oynama kısmında ayrı ayrı oynama yeri var. 100 olup olmasından bahsetmiyorum. vergi limitine takılmamak diye düşüneceğim ama o kuponların hiç biri vergi limitinde değil. anlamadığım olay bu. amaç ne onu anlamış değilim.
  • 3371 tl üzeri vergilendiriliyor. mkorhan ı bende görüyorum eğer 1000 yatıracaksa ve oynadığı oran 4 ü geçerse bölüp çoklu oynuyor hep.
  • jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    Az vergi vermek için kuponu bölerek oynuyor.
    1000 TL tek seferde yatırmaktansa 10 kupon yapıyor 100 TL den oluyor sana 1000 TL
  • o menu bende nıye cıkmıyor ? ne yaptıysam yapayım su 1 den fazla oynamak ıstedıgım kuponu oynayamıyorum
  • jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle saygılı olmayı öğren. Karşındaki kişiyi tanımadan bu nasıl hitap biçimidir? Senli - benli, sazanlı "malsın anlamadın vurgulu" konuşma hakkını sana kim veriyor? İstemiyorsan cevaplamassın. Cevaplıyorsan da saygı çerçevesinde insan gibi cevaplarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanıklık ile ilgili bir soru
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

Öncelikle saygılı olmayı öğren. Karşındaki kişiyi tanımadan bu nasıl hitap biçimidir? Senli - benli, sazanlı "malsın anlamadın vurgulu" konuşma hakkını sana kim veriyor? İstemiyorsan cevaplamassın. Cevaplıyorsan da saygı çerçevesinde insan gibi cevaplarsın.

Sende kime atarlaniyorsun anlamiyorum :D sormussun iste adam bildigi seyi cevap veriyor hemen atar atar atarli ergenlergibi olmussun saygi duy cevaplarini sevmediysen cevap verme olsun bitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illegalsistemdeneme İ kullanıcısına yanıt
    3. kişilerle ilgili Türkçemizde yaygın bir kullanım var ama 0 mesajlı biri gelip yazıyorsa sanıyorum 3. kişi olmuyor o şahsın kendisi oluyor. Gidin kendi kumunuzda oynayın. Umursanmıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.