|
Bildirim
Zenci Snape?
|
Keşke özgün bir hikaye çekselerdi remake çekmek yerine...
|
Bırakın arkadaş bu işleri ya. 46 yaşına geldik. LOTR, hobbit, Harry Potter serisi gibi film çekemediniz hâlâ. Alıştınız beleşe. Büyüsünü bozmayın film serisinin işte.
|
Severus Snape gibi karakteri mezarında ters döndürdüler.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ona97 -- 15 Temmuz 2025; 20:13:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hbo mu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet niye böyle bir şey yaptılar anlamadım, harika bir seri var zaten mevcut hikayeyi anlatan. bu lotr gibi bir evrende değil kötüyü yenip sonsuza dek iyiliğin kazandığı falan. yeni bir villain ortaya çıkarabilirlerdi rahatça |
|
sevimli çocuk ama aynı etkiyi gösterir mi zor |
lgbt veya zenci doldurursa çok pis küfrederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne kadar eleştirsek de çıktığında izleriz gibi duruyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlla Hogwarts'ta geçmesine bile gerek yok. Ilvermorny veya başka okullarda geçen farklı bir hikaye de olabilirdi. Mevcut hikayeyi anlattıklarında herkes ilk halini hatırlayacak. Her ne kadar kitapta sunmadıkları diğer şeyleri sunmaya çalışsalar da HP hayranlarının bunu çok istediklerini sanmıyorum. Ucu açık bir evren ama onlar yine aynı senaryoyu eğip bükmeyi seçmişler, gelince eleştirecekler bir de. Daha çıkmadan siyahi, eşcinsel karakter tartışmasına girmişler. Hogwarts'a nakil öğrenciler geliyor zaten örnek veriyorum kitabın yazarı Cho Chang diye Asyalı bir karakter eklemiş ki bu Harry'nin ilk sevgilisi. Yazarının vizyonu zaten açık ki Dünya'ya pazarlayacağını kestirmiş bir noktada. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 19 Temmuz 2025; 17:43:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |