< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 22 Mart 2016; 14:40:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soluk siyah -- 22 Mart 2016; 15:07:30 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsn33 -- 22 Mart 2016; 23:43:55 > |
|
|
Referanslarim: nopinefrin , Umit__Sen , stjimmy , cool_boy10 , loyalmale , Chaoss , AnFoU , güney tan , floods , Métropol , carismadaly , Patience , RaistlinXX,police41,DHeMLy-CHaY,ronalldowen,gunes016,batuhan57,Furkán,tracy,crwly,aylax,knight0fheaven,zaxurani,evrensel01,turkapil,soldier_x,Ebu Yunus,efesliefe,kırmızı pelerin,Cumaovalı1907,furkanemre8,dodiko,Vengeance Falls,KHeto,BuMé®@NG,ozgurs59,muh.sar,malicokyasar,l,kubilayn,kikero,stouuiop*,boran729,bluee24*, gs09gs09,sakamisin*,bettor26,denizbülent*,Murat Alper,furkan_2280,ÖzGüR-LüK,bosp34,Cool_psy,sapiens_,bilal47,EPICA*,Leonin,fensinn,lateran,Section8,Drmzgl*,Metalürjist,musta35,salom,ömerdemir38,likyas,enginsanli,Josephanzel*,raul_meireles,QRX*,THE LAZ,awos,Megathrone26,disconnect07*,dulger58*,laboral*,merillia,Guthrath,c0mpeng,hellas,yaso1975*,h@ydut,ibrahim477*,med_cezir01,ercyln,PoliceOfficer*,cviper*,aasemihc*,mtnckr*,cengo176,by.optimist,Insane,Focusstayling,JorgeSalcedo(Çek satış işlemi gerçekleştip referans almadığım forumdaşlar-sadece satış yaptıklarım-10'larca arkadaşlada alim yaparak alışverişim olmuştur.)
berkay956,kubilayuzun = Önermem . volkitolki77 = kesinlikle bulasmayin.urun icin 3 gun onceden soz verir eve gidince size sanalpazar linkini atiyorum der ama ertesi gun oldu mu telefonu elden sattim diyerek smile icerikli mesaj atar.kesinlikle kendisine guvenilip alisveris yapilacak birisi degildir. kesinlikle önermem kendisini ! |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 22 Mart 2016; 15:39:23 > |
|