|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
2300 isteseydin dostum
indirim çok olmuş |
Burada alışveriş yaptıgım çoğu satıcı,mağazaya girince müşterinin suratına bakmayan kasiyer gibi.
Merhaba,slm,günaydın diyorsun karşılık yok,teşekkür ediyorsunyine karşılık yok Tok satıcı mı bu arkadaşlar yoksa müşteriye saygı nedir bilmiyorlar mı enteresan... |
arkadaşlar eskiden bende kod sattım baya ama eğer bir çekin yada kodun alt limiti varsa genelde idirim tutarı üzerinden %20-30 fiyat belirlenir öyle satılırdı. şimdi bakıyorum %60-70 i beğenmeyen arkadaşlar var. 100 lirada 30 lira indirim yapan hesaba 20 lira isteyebiliyorlar. bunun sebebi nedir ? SAtıcı arkdaşlar mı değişti oyunun kuralları mı değişti acaba ?
|
şu yemeksepeti kuponlarını 4 liradan almayın arkadaşlar 2 liradan 4 liralara çıkardılar iyice boş buldular piyasayı
|
Arkadaslar gercekten el insaf ,fiyatları son ana kadar yuksek tutmanın kime faydası var..makul fıyatlarda olduğu sürece zaten alıcılar alıyor...Diyecek sözüm yok...Biz millet olarak zaten böyleyiz.Ne yapıyosak kendimize yapıyoruz.Herkese kolay gelsin...
|
Yemeksepeti 20/10 her zamanki fıyatı olan max 2.5TL den alınık
Arkadaşlar bedavaya elde edilen bu indirimler insanca sürekli 2,2.5a satıldı. hatta 1 liraya dahi satıldı Şimdi görüyorumki birkaç kişi karaborsa yapmş 4liraya düdüklemeye çalışıyorlar, bir de pazarlık yok yazmışlar Bunlarda insaf yok tamam da biz de almayalım görsünler KARABORSA oynamayı. Açlıktan ölmeyiz ve fiyatlar düşer Almayınnnn kazıklanmayın |
Trendyol alt limitsiz 25 TL indirim sadece 24.99 TL
|
Ne güzel kafalar yaşamaya başladınız böyle birbirinize bakarak, iyice şaşırdınız..kuponları satıp ,hesap patlarsa da iade yok yazacaksınız yani siz 2 durumda da kazanacaksınız,güzel işmiş trendyol kazanmıyor bu kadar temiz.. ee yukarıda adam iadeli telafi garantili satıyor,enayi mi peki o adam
Kupon,hesap satın alan arkadaşlar, siz de böyle tipleri eleyip kupon almazsanız bunlar da yola girerler yeniden,bakın az önce geriye doğru sadece iki üç sayfa tarama yapıp buldum öyle düzgün arkadaşları..sizde üşenmeyin iki dakka inceleyin ilanları bunlara prim vermeyin.. |
Çek Satış ve Takas Bölümü
Çek satış ve takas işlemleri, finans sektörünün önemli bir parçasıdır. Bu işlemlerle, elinizdeki çekleri nakde çevirebilir veya diğer çeklerle takas edebilirsiniz.
Çek satış işlemlerinde, elinizdeki çekleri bankalara, döviz bürolarına veya diğer finans kuruluşlarına satabilirsiniz. Çekin karşılığında, genellikle çek tutarından daha düşük bir miktar nakit alırsınız. Çek satış işleminin maliyeti, çekin tutarına ve satış yaptığınız kuruluşa bağlı olarak değişebilir.
Çek takas işlemlerinde ise, elinizdeki çekleri farklı çeklerle değiştirebilirsiniz. Bu işlemler genellikle bankalar aracılığıyla yapılır. Çek takas işlemlerinde, genellikle herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ancak, takas ettiğiniz çeklerin toplam tutarları farklıysa, aradaki farkı nakit olarak ödemeniz veya almanız gerekebilir.
Çek satış ve takas işlemleri, çeşitli ihtiyaçları karşılamak için kullan???. Örneğin:
Çek satış ve takas işlemlerini yaparken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şunlardır:
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim2222 -- 21 Şubat 2016; 14:23:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance_84 -- 21 Şubat 2016; 14:31:27 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 3 Kasım 2016; 11:52:50 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eridim -- 21 Şubat 2016; 20:27:36 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extramar -- 23 Şubat 2016; 8:59:01 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PHOBOS_ -- 21 Şubat 2016; 23:20:35 > |
|
|