Şimdi Ara

Cehennemde JOHNNY sins

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Johnny sins son mekanini biliyor mudur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam her şeyi tadıp, hayatını tatil yapar gibi ve sağlıklı geçirip gidicek en azından. ben burda da gülmedim büyük ihtimal orda da gülmem
  • Cehennemde JOHNNY sins

Böyle yetenekli ve yardım sever birinin cehennemde işi ne?
  • Cenneti dünyada yaşadı zaten. Kaldı ki cehennem diye bir şeyi kim kanıtlamış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Cenneti dünyada yaşadı zaten. Kaldı ki cehennem diye bir şeyi kim kanıtlamış ?
    cehennem, noel baba kadar gerçektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan olum cehennemi siz ne zannediyorsunuz? Burda ortalama ömür 60 yıl yarısı zaten uyuyarak geçiyor. 30 yıl zevk sefa sürdün diyelim. Cehennemde geçirdiğin 1 yıl yüzyıla bedel olacak ve sonsuza kadar devam edicek imansız gidersen. Dediğiniz adam bir daha kadın yüzü görmeyi geçtim aklına kadın getiremeyecek durumda olacak. Kimse uyarmadı demesin herkes uyarıldı yüzyıllarca ama insanların çoğu bunu umursamadı keyfine baktı. Hesap günü yakındır kimse boşuna yaşamıyor. Ölüm gerçeği varken gerisi teferruattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C63AE3BB

Lan olum cehennemi siz ne zannediyorsunuz? Burda ortalama ömür 60 yıl yarısı zaten uyuyarak geçiyor. 30 yıl zevk sefa sürdün diyelim. Cehennemde geçirdiğin 1 yıl yüzyıla bedel olacak ve sonsuza kadar devam edicek imansız gidersen. Dediğiniz adam bir daha kadın yüzü görmeyi geçtim aklına kadın getiremeyecek durumda olacak. Kimse uyarmadı demesin herkes uyarıldı yüzyıllarca ama insanların çoğu bunu umursamadı keyfine baktı. Hesap günü yakındır kimse boşuna yaşamıyor. Ölüm gerçeği varken gerisi teferruattır.
    yav sonsuza kadar yanasan nolcak? o zaman da bir halt olmayacak. ha sonsuza kadar yanmışsın ha sonsuza kadar huriler. aynı halt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yav sonsuza kadar yanasan nolcak? o zaman da bir halt olmayacak. ha sonsuza kadar yanmışsın ha sonsuza kadar huriler. aynı halt

Alıntıları Göster
    Ateşte sana 5 saniye veriyorum

Aklın başına gelir ve sadece kurtulmak ıcın yalvarmaya baslarsın 5 sanıyede. Belkide 3

• Yani mümin kardeşlerim diyorsunuzki, tanrı cehennemde insanlara işkence yapacak?

İnsan hakları evrensel bildirgesi;

Madde 5; Hiç kimseye işkence ya da zalimce, insanlık dışı ya da aşağılayıcı muamele ya da ceza uygulanamaz.

Bu nasıl bir tanrı ki, yarattıkları kendisinden daha medeni ve ahlaklı?

Johnny sins'e gelirsek; Ordada zebani olur gelen geçeni sever. Cennete gitse, ne huri bırakır ne melek bırakır. En iyisi arafta kalması.
  • Ne johnny sins fani varmis arkadas

• quote:

Lan olum cehennemi siz ne zannediyorsunuz? Burda ortalama ömür 60 yıl yarısı zaten uyuyarak geçiyor. 30 yıl zevk sefa sürdün diyelim. Cehennemde geçirdiğin 1 yıl yüzyıla bedel olacak ve sonsuza kadar devam edicek imansız gidersen. Dediğiniz adam bir daha kadın yüzü görmeyi geçtim aklına kadın getiremeyecek durumda olacak. Kimse uyarmadı demesin herkes uyarıldı yüzyıllarca ama insanların çoğu bunu umursamadı keyfine baktı. Hesap günü yakındır kimse boşuna yaşamıyor. Ölüm gerçeği varken gerisi teferruattır.
    Kabile halinde doğa da yaşayan insanları kimse uyarmadı. Muhammed ise tüm kainat için geldi :)
  • Olm adam sizin hayal bile edemeyeceginiz kadınlarla beraber olmus
    Cehenneme gitse ne yazar
    Bana deseler jony sins gibi olacaksin ama işin sonunda cehennem var kabul ederim
    Zaten bu halimizlede pek cennetlik degiliz elhamdülillah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kabile halinde doğa da yaşayan insanları kimse uyarmadı. Muhammed ise tüm kainat için geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Olm adam sizin hayal bile edemeyeceginiz kadınlarla beraber olmus
    Cehenneme gitse ne yazar
    Bana deseler jony sins gibi olacaksin ama işin sonunda cehennem var kabul ederim
    Zaten bu halimizlede pek cennetlik degiliz elhamdülillah
    Ulan olum cennet sonsuz hayat oysa ki

• Forum coniseverle doluymuş haberimiz yok la. O kadar seviyosanız gelecekti bi aralar misafirliğe gidersiniz. Benden tavsiye kapıda ambulans bekletin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.