Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güvenilir bir arkadaş ilgili baya. daha para onaylanmadan cd keyi gönderdi öneririm
  • 2 kez aynı msj gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 30 Haziran 2010; 23:01:09 >
  • kendisinden bc2 yi temin ettim eft yi yapar yapmaz hemen gönderdi key i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 1 Temmuz 2010; 14:04:58 >
  • bende bu gün aldım msn üzerinden anında key im mail adresime kutu resmi ile beraber gönderildi şuan oynuyorum.

çok iyi ve ilgili bir satıcı satıcıdanda öte diyelim teşekkürler iyi oyunlar herkeze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

bende bu gün aldım msn üzerinden anında key im mail adresime kutu resmi ile beraber gönderildi şuan oynuyorum.

çok iyi ve ilgili bir satıcı satıcıdanda öte diyelim teşekkürler iyi oyunlar herkeze.

gel beraber oynayalım ben birşey anlamadım
  • multi player i biraz zor alışmak lazım f ile bomba silah nişan alma sı vs oldukça zor zaten bi map yarım saatten fazla sürüyor ama zevkli oluyor hele sniper :D

helikopter zaten kullanımı acayip zor tank jeep motor sniper ve makinalı geniş map uzun süre ve hikaye gibi olması + katıyor tavsiye ederim
  • Merhaba ,

Alacağım CD-KEY ile orjinal olmayan oyundan CD-KEY i kullanarak multiplayer a sorunsuz bir şekilde bağlanabilirmiyiz? Yani oyunu orjinal alan (Kutulu) arkadaşlardan bir farkımız oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSpring -- 7 Temmuz 2010; 12:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameSpring
    Merhaba ,

Alacağım CD-KEY ile orjinal olmayan oyundan CD-KEY i kullanarak multiplayer a sorunsuz bir şekilde bağlanabilirmiyiz? Yani oyunu orjinal alan (Kutulu) arkadaşlardan bir farkımız oluyor mu?

Kutulu alan arkadaslarinizdan tek farkiniz dvd nizin olmamasi ve tabiki fiyati. Baska hicbir farki yok ve orjinal oyunda ne yapilabiliyorsa siz de onu yapabiliyorsunuz. Saygilarimla.
  • Merhaba ,

Alacağım key ile oyunu nasıl aktifleştireceğim yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Merhaba ,

Alacağım key ile oyunu nasıl aktifleştireceğim yardımcı olur musunuz?

Msn deyim.
  • Arkadaşlar merhaba ben ürünü ebay üzerinden başka bi arkadaştan aldım ve oyuna girerken şöyle bi hata verdi;

***CDKeysHere***

Ea support'ta Live Chat'te çalışan key disabled.İllegal key falan dedi.Ben de satıcıya sordum illegal değil dedi.Tekrardan söylüyorum satıcı bu arkadaşımız değil yabancı birisi.Sonra yeni bi key verdi.Ben de yeni kullanıcı açarak oyunu tekrardan indiriyorum.Şimdi oyunda multiplayer kısmına girdiğimizde yanlış hatırlamıyorsam bizden email ve şifre soruyordu buna Bf2'yi indirdiğim email ve şifresini mi vereceğim?Bf2 cd key olarak Ea Downloader kullananlar böyle bi hatayla karşılaştı mı?

Ek: @naz_eg size hiç böyle bir sorunla karşılaşan biri ulaştı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 8 Temmuz 2010; 1:46:49 >

• Merhabalar, toptancılarda çok fazla key akışı olduğu için (binlerce) bazen hatalar, mükerrer gönderimler olabiliyor. Bu tip durumlarda EA cd key i bazen kullanıma kapatabiliyor. Bende de bir kaç arkadaşta bu bu sorunla karşılaştık ama hemen yeni key göndererek sorunlarını çözdük. Şu ana kadar hiçbir müşterimizi sorununu çözmeden ortalıkta bırakmadık. Bunu tüm müşterilerimize sorabilirsiniz. Diğer sorunuza gelince BF2 de kullandığınız kullanıcı adı ve şifreniz EA e-maili ve şifrenizdir. Yani bu kullanıcı bilgilerini tüm EA oyunlarında kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 8 Temmuz 2010; 8:24:07 >
  • bf2 cdkey aldım suanda indiriyorum arkadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Merhabalar, toptancılarda çok fazla key akışı olduğu için (binlerce) bazen hatalar, mükerrer gönderimler olabiliyor. Bu tip durumlarda EA cd key i bazen kullanıma kapatabiliyor. Bende de bir kaç arkadaşta bu bu sorunla karşılaştık ama hemen yeni key göndererek sorunlarını çözdük. Şu ana kadar hiçbir müşterimizi sorununu çözmeden ortalıkta bırakmadık. Bunu tüm müşterilerimize sorabilirsiniz. Diğer sorunuza gelince BF2 de kullandığınız kullanıcı adı ve şifreniz EA e-maili ve şifrenizdir. Yani bu kullanıcı bilgilerini tüm EA oyunlarında kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.

Sağol yanıt için.Zaten bu mesajı karalamak için yazmadım acaba dedim başına geldi mi bir sorayım.Aldığım arkadaş da yeni bi key verdi sağolsun fakat Login olmaya geldiğimde email ile şifreyi yazdığımda Key i soruyor yazdığımda da giriş yapmıyor.

• Battlefield de multiplayer moddaylen server browser'ı açtığımızda sağda bir menü gözüküyor.Filter Option'dı sanırım.(Hardcore,punkbuster gibi seçenekler var.)Ordan EA SERVER ı ticklediğimde(Onay kutusunu işaretlediğimde) server bulamıyor.EA'in serverlarına neden bağlanamıyorum sizce? :S ( EA Server'ı kapatmayı denediğimde serverları buluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSpring -- 9 Temmuz 2010; 13:11:01 >
  • slm lar bugün key aldım sorunsuz ve cidden cok hızlı bir sekilde ve ilgi alaka mükemmel gercekten herseyi bozuk bir ülkede böle mükemmel bi hizmet inanılmaz bu satte enkısa zamanda cd keyi bana 1 dakika icersinde ulaştırdıkları için sonsuz teşekkürler..
  • quote:

Battlefield de multiplayer moddaylen server browser'ı açtığımızda sağda bir menü gözüküyor.Filter Option'dı sanırım.(Hardcore,punkbuster gibi seçenekler var.)Ordan EA SERVER ı ticklediğimde(Onay kutusunu işaretlediğimde) server bulamıyor.EA'in serverlarına neden bağlanamıyorum sizce? :S ( EA Server'ı kapatmayı denediğimde serverları buluyor.)

Bu problem muhtemelen EA nın serverlarından kaynaklanıyor, bizim şu an için yapabileceğimiz birşey yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikotr

slm lar bugün key aldım sorunsuz ve cidden cok hızlı bir sekilde ve ilgi alaka mükemmel gercekten herseyi bozuk bir ülkede böle mükemmel bi hizmet inanılmaz bu satte enkısa zamanda cd keyi bana 1 dakika icersinde ulaştırdıkları için sonsuz teşekkürler..

Bu güzel yorumdan dolayı ben teşekkürlerimi sunuyorum. Başka bir alışverişte tekrar görüşmek ümidiyle.
  • Öncelikle herkese merhaba, Naz_eg'den almış olduğum Battlefield Bad Company 2 CD-Key i sayesinde oyunun zevkine varıyorum.
    Kendisi tam bir beyfendi. Her türlü yardımı yapıyor. Fiyatlarda bence çok iyi mutlaka deneyin derim. Tekrar teşekkürler Naz_eg bana bu zevki yaşattığın için

Edit: Ayrıca şunu söylemekte fayda var. Hız bakımından THY'ye rakip olacak birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 13 Temmuz 2010; 0:15:21 >
  • dört dörtlük satıcı kesinlikle sorunsuz güvenilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.