Şimdi Ara

CD Projekt Red onayladı: The Witcher Remake açık dünya olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CD Projekt Red onayladı: The Witcher Remake açık dünya olacak
    Geçen ay, CD Projekt Red ve yeni Polonyalı geliştirici Fool's Theory'nin orijinal The Witcher'ın yeniden yapımı üzerinde çalıştığını duymuştuk. Firma resmi olarak. The Witcher Remake’in geleceğini Ekim ayında resmen duyurmuştu. CDPR’nin 2022 yılı üçüncü çeyrek mali raporunda ise The Witcher Remake’in açık dünya olacağı da artık onaylanmış durumda.



    The Witcher Remake açık dünya olacak



    2007 yılında çıkan ilk The Witcher, tam açık dünyadan daha çok geleneksel bir doğrusal aksiyon-RPG türündeydi. Dolayısıyla ise The Witcher Remake’in ilk haliyle gelmesi biraz soru işareti uyandırıyordu zira Witcher 3 ile oyuncular tam açık dünya ortamını benimsemiş durumda. Fakat CDPR’nin mali raporuna göre The Witcher Remake, oyuncuları mutlu edecek şekilde "hikaye odaklı, tek oyunculu bir açık dünya RPG" olacak.



    CD Projekt Red onayladı: The Witcher Remake açık dünya olacak
    CD Projekt Red, yeni oyun hakkında başka bir şey söylemedi ve Ekim ayında yaptığı açıklamayı yineledi: "Daha fazla ayrıntıyı paylaşmamız biraz zaman alacak."



    Ayrıca Bkz.The Witcher 3 yeni nesil oynanış videosu geldi: Kapsamlı güncelleme yolda



    Stüdyo başkanı Adam Badowski, “The Witcher, CD Projekt Red ve bizim için her şeyin başladığı yerdi. Şimdiye kadar yaptığımız ilk oyundu ve o zamanlar bizim için büyük bir andı. Bu yere geri dönmek ve yeni nesil oyuncuların deneyimlemesi için oyunu yeniden yapmak, daha büyük değilse de aynı derecede büyük hissettiriyor” dedi.



    CD Projekt Red diğer yapımlara yoğunlaşıyor



    CD Projekt Red ayrıca dahili stüdyolarının neye odaklandığına dair bir güncelleme sağladı. Kod adı Canis Majoris olan Witcher yeniden yapımı, Fool's Theory dahili bir CDPR stüdyosu olmadığı için hemen alttaki görselde yer almıyor ancak diğer yapımların durumunu bizlere gösteriyor.



    CD Projekt Red onayladı: The Witcher Remake açık dünya olacak
    Gördüğünüz gibi, temel Cyberpunk 2077 deneyimini korumaya ve güncellemeye odaklanan CD Projekt Red geliştiricilerinin sayısı azalmış durumda. Bunun yerine, stüdyonun çoğunluğu yaklaşan yeni nesle özel Cyberpunk 2077: Phantom Liberty genişlemesine odaklanmış görünüyor. Stüdyonun önemli bir kısmı da kod adı "Polaris" olan yeni Witcher üçlemesi için ön hazırlık çalışmalarına başlamış. Kod adı "Sirius" olan Molasses Flood, ve şu anda adı olmayan Witcher projeleri üzerindeki çalışmaların da hızlandığı görülmekte.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/the-witcher-remake-will-be-open-world-cd-projekt-red-confirms







  • Cybeprpunk şuan TW3 ve RDR2'nin ardından gelecek bir oyun konumunda. DLC ,ç,n bu kadar abandıklarına göre bir ciddi sıçrama ve hikaye bekliyorum.

  • Hala su firmanin yalan haberlerini paylasiyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 8 Mart 2024; 13:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmanın tek iyi yaptığı şey Witcher serisi. Düzgün yapsınlar yeter. Cybetpunk'ı hala toparlayamadılar.

  • İlk oyunda açık dünyaydı zaten

  • Önce 2'yi sonra 3'ü oynadım. 1'i geç farkettim. Baştan biraz oynadım gerçekten kaliteli. Mekanik ve grafikleri eski kalsa da oynamayı düşünüyordum ki bu haber geldi. Merakla beklemekteyim.

  • Zaten adamların elindeki en büyük proje Witcher yahu :D Görende sürüyle IP geliştiren firma sanacak herifleri.Bence Cyberpunk yeni bir IP olmasına rağmen,teknik açıyı göz ardı edersek,iyi bir oyundu.İstediklerini iyi yapamasalar da en azından tecrübe edindiler.Toparlayacaklarını düşünüyorum.

  • Cyberpunk balondu. Witcher kombat sistemi de kötü.. birtek hikayeden ve reklamdan kurtarıyor

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bence hikayesi de iyi değildi, insanlar cyberpunk gibi birbirlerini gazlayarak bu oyunu yücelttiler. Ne dövüş sistemi ne de dünyası ilgi çekici, steamden satın aldım öyle duruyor. Zamanında 1'i de oynamıştım, o daha iyiydi aslında.

  • Açık dünyası umarım Witcher 3 gibi olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Acaba geralt at kullanacak mı çok merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.