Şimdi Ara

cCc Milliyetçi Hareket Partisi cCc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedef İktidarlık- cCc'ye Destek - Bengü Türk TV

MHP Facebook Sayfası :

https://m.facebook.com/milliyetcihareketpartisi

Takip et , Beğen , Paylaş

MHP'nin Seçim Vaadleri ;

- Asgari ücret 1400 TL olacak

- Emekliye yılda 2800 TL destek

- Taşeron işçiler kadroya alınacak

- Mazot 1.75 TL olacak

- Başarılı öğrencilere 10 bin TL kupon

- Evlenecek gençlere 10 bin TL yardım

- Yetim ve öksüzlere 100 TL

- Evi olmayan ailelere 250 TL kira yardımı

- 65 Yaş aylığı 300 TL olacak

- Engelli aylığı 400 TL olacak

- 200kw altı elektiriğe %75 indirim

Hilal Kart Projesi ;

Muhtaç ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayacakları harcama kartı “HİLAL KART” imkânı sunulacak.Vatandaşın aldığı sosyal yardım ve destekler aynen devam ettirilecek.

Devlet Bahçeli "Liderler Starda"

MHP lideri Devlet Bahçeli , 18 Mayıs'ta Star TV ve NTV kanalında yayınlanan "Liderler Starda" programına konuk oldu.Hoş sohbeti ve samimiyeti ile gönlümüzü birkez daha kazandı.Ayrıca sorulan sorularıda içtenlikle yanıtladı.

Abbas Güçlü ile Genç Bakış & Oktay Vural

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural , 6 Mayısta Kanal D'nin Genç Bakış programına konuk oldu.Gençlerimizle sohbet etti ve onların sorularını yanıtladı.Yayın tekrarına yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Meral Akşener 5N1K'da !

MHP'nin İstanbul Milletvekili Meral Aksener,28 Mayıs tarihinde Kanal D'nin siyaset programlarından birisi olan 5N1K'nın konuğu oldu.

MHP'li Belediye Başkanı asgari ücreti 1400 TL yaptı ;

Adana’nın Sarıçam ilçesinde,belediye işçilerinin maaşına zam yapıldı.Asgari ücret alan belediye işçileri artık 1400 TL alacak.Belediye Başkanı Bilal Uludağ,Belediye Meclisi tarafından Mayıs ayında gerçekleştirilen toplantıda asgari ücret alan belediye işçilerinin maaşlarına zam yapılmasını istemişti.Komisyon,Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın teklifini görüşerek kabul edilmesine karar verildi.Asgari ücretin 1400 TL olmasına için yapılan oylamada 13 hayır oyuna karşılık 19 oy ile kabul edildi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise açıklamasında “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli,parti için yapılan mitinglerde asgari ücretin 1400 TL olacağını beyan etmişti.Bunun ilk adımları atılıyor.Bizde Sarıçam Belediyesi olarak bunu uygulayan ilk yer olduk.Gurur duyuyoruz.Belediye işçilerimizi Sarıçam için emekleri çok büyük.Onlar her zaman her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerine yer verdi.

Yapamazlar diyenlere gelsin !

Seçim Şarkıları ;

1) Kıraç "Türkiye Marşı"
    2) Erdinç Aksaç "Bizimle Yürü Türkiye"
    3) Turgay Başyayla "Selam Anadolu’ya"
    4) Volkan Sönmez "Haydi Geç Harekete"
    5) Volkan Sönmez "Vur Mührünü MHP’ye"
    6) Ahmet Coşkun "Biz Türkiye’yiz"
    7) Deniz Akyürek "Hep Beraber"
    8) Savaş Yakupoğlu "Oyları MHP’ye Yollayun Uşaklar"
    9) Kadir Somer "Kim Bunlar"
    10) Ahmet Şafak "Mührünü Üç Hilal’e Vur"
    11) Aysel Yakupoğlu "Hadi Gari Kış Kış Gari"
    12) Derviş "Devlet Baba" (En çok sevilen)
    13) Erdal Altuntaş "Bizimle Yürü
    14) Türkiye" Turhan Özbek "Haydi Senle Gel"
    15) Taylan Ülger "Ebedi Sevdam"
    16) Arif Nazım "Farketmez"
    17) Taner Demiralp "Ne Mutlu Türküm Diyene"

Reklam Filmleri ;

Şuan ki hükümete oy verilmemesi için sebepler ;

1) Atatürk ve Laiklik düşmanlığı
    2) Dini kendi çıkarları için kullanma
    3) İç savaş çıkarmak için her türlü yalancılık,iftiracılık ve türlü oyunlar yapmaları
    4) Neo-Osmanlıcı olmaları
    5) Yolsuzluk yapmaları
    5) Türgev ve gemicikler
    6) Torpilli Bakan ve Vekil çocuklarının sınavsız devlete memur yapılması
    7) Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı,222 son model makam aracı,436 Milyonluk uçak
    8) Bunlar solcu,bunlar ateist,bunlar terörist gibi laflarla halkı ayrıştırması
    9) Her işlerinde Din,Allah,Kitap diyerek halkı uyutmaları
    10) Çözüm Süreci
    11) 2015 yılında kendi ülkemizin doğusuna vergi ve fatura ödetemeyen,kaçağa göz yuman vasıfsız hükümet olmaları
    12) Zenginden de Fakirden de aynı oranda vergi almaları
    13) Fatura-Vergi soygunu yapmaları
    14) İşsiz vatandaştan ülkenin oksijenini kullandığı için GSS primi adı altında onlardan haraç istemesi
    15) İnşaat ve vergiyle dönen balon ekonomi ve fabrikadan çok cami açmaları
    16) 700 Bin liralık saatcileri,bakaracı makaracıları,Çalışma ve Enerji bakanlarını bünyesinde barındırması
    17) AKP döneminde binlerce işçi ve büyük maden kazasının yaşanması
    18) Tüm Tükiyede elektriğin kesilmesi
    19) Doların yükselmesiyle ülkenin krize süreklenmesi
    20) Süleyman Şah Türbesinin yeri değiştirilmesi
    21) Savcımızın şehit edilmesi
    22) Seçim zamanı elektriklerin kesilmesi ve Enerji bakanının neden olarakta Trafoya kedi girmiştir açıklaması
    23) Bazı koyu dinci insanların veya cematlerin Atatürkü kötülemesine rağmen onlara birşey yapılmayışı ama hükümeti eleştirenlerin anında ceza alması ve tüm bunlara rağmen özgür ülkede yaşıyoruz demeleri (Bkz. Ehlisünnet Tv)
    24) Türk olmamaları
    25) Başkaları o parayı koydu deyip sonra faiziyle parayı geri almaları (Yolsuzluk)
    26) Eleştirilere açık değiller.Kendilerinden olmayan herkezi hor görüyorlar,hakaret ediyorlar,dışlıyorlar
    27) Milliyetçiliğe düşmanlar
    28) Müslümanlık numarasına yatıp milletin parasına göz dikiyorlar ve lüks içinde yaşıyorlar
    29) Cumhurbaşkanın sürekli açılış ayağına miting yapması ve yasaları çiğnemesi
    30) Başkanlık sistemi isteyerek herşeye müdahil olmak isteyen bi hükümet
    31) Cumhurbaşkanın , bütün partilere tarafsızım demesine rağmen açık ve net bir şekilde AKP'ye oy toplama peşinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 3 Haziran 2015; 17:22:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 0:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Başarılı öğrencilere 10 bin TL kupon

- Evlenecek gençlere 10 bin TL yardım

Tam bana göre. Hem evlenmeyi düşünüyorum hem de başarılıyım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHP her kesimi kucaklıyor bu sefer ciddi geliyorlar

• MHP barajı aşamayacak. Oyumu halkımızı başarı ile temsil edebilecek potansiyele sahip HDP'ye vereceğim.

• Direk MHP'ye basın,geçin.Adamlarda din var,Atatürkçülük var ve ülkesini seven,koruyan ülkücüler var.Sağ görüşçü olduklarından başörtü konusunda hassas davranırlar.O konuda şüpheniz olmasın.Adamlar disiplinli ve kadrosu partiye sadık adamlardan oluşuyor.Şuan Akpnin korktuğu tek parti MHP'dir.İstese milyonlarca ülkücüyü sokağa dökerler.Bi kere Devlet Bahçelinin samimiyeti yeter :)

• Hedefi %23 olan siyasi partiye neden oy versin ki millet. Oy veren adam seçtiği partinin hükümeti kurmasını ve verilen vaatlerin gerçekleşmesini bekler. %23 ile o vaatleri nasıl gerçekleştirecek o parti ?

Akıl var mantık var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hedefi %23 olan siyasi partiye neden oy versin ki millet. Oy veren adam seçtiği partinin hükümeti kurmasını ve verilen vaatlerin gerçekleşmesini bekler. %23 ile o vaatleri nasıl gerçekleştirecek o parti ?

Akıl var mantık var.

İktidara gelmesi için daha fazla desteğe ihtiyacımız var.Eğri oturup,doğru konuşalım.Ben eğer hedef %30 civarı deseydim bu seferde tepki çekecektim.

Oktay Vural %23'ün üzerini hedefliyoruz açıklamasından yola çıkarak böyle bir varsayım yaptım.Gönül isterki iktidara gelsinler.Fakat koalisyonu baz alırsak CHP ile kapışması gerekir.Hepimiz biliyorki AKP %40 civarı oy alıyor.Ona göre hesap yapmak daha mantıklı geliyor.

MHP'nin oylarında zaten büyük bi yükseliş söz konusu.

CHP liler bundan 6 7 ay önce hatırlarsan eğer CHP iktidarı hedeflemediği için hayıflanıp kızıyor bir daha oy vermeyeceğiz diyorlardı. Bakma işte şimdi seçim yaklaştı AKP ye olan nefretleri yüzünden coştular yine..

E şimdi aynısını tutmuş MHP yapmış seçmen iktidarı hedeflemeyen partiye küser. Ben bile sırf CHP ye kaybettiği için MHP ye oy vermiyorum. Yoksa AKP yerine MHP daha mantıklı. Ama gel gör ki muhafazakar kesim AKP yi tercih ediyor MHp CHP nin gerisinde kalıyor.

• AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Atatürk ve din birarada din ayrı devlet ayrı gökten indirildigi zannedilen göre hareken edecek değiliz diyen atatürk degilmiydi.kusura bakmada dinle atatürk çok farklı dine göre devletin yönetim şekli islamdır.akp kedi uygulamasada yıllardır bunu kullandığı icin inmiyor.bir avuç olan israil bile devlet kurar kurmaz 1000 sonra ibraniceyi resmi dil yaparken Atatürk asırlık öz türkçeyi yok edip insan olmayı bizden ögrenen avrupanın alfabesini getirmedimi.

• mhp gelirse siki yonetim ve faili mechuller baslar diye korkuyorum

ve cok baskici bir yonetim olur

• Keşke birileri herkese maaş artışı ikramiye gibi şeyler yerine bi de vergi indirimlerini vaat etse.Paralarımızın çoğu vergiye gidiyor zaten

• Gerçekçi olmak lazım, ne mhp ne de chp bu ülke de tek başına iktidar olamaz. bu iki partinin koalisyon kurması da ne kadar kolay olur bilmiyorum ama akp yi göndermek adına %10 barajını geçemeyen partilere oy vermeyerek tüm oyların mhp v chp ye verilmesini sağlamamız gerekiyor.

En azından akp nin sandalye sayısını düşürmüş olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

MHP barajı aşamayacak. Oyumu halkımızı başarı ile temsil edebilecek potansiyele sahip HDP'ye vereceğim.

Hemşerim zeka sorunu mu yaşıyorsun defol git konu dışına artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 11 Mayıs 2015; 23:41:37 >
  • Devlet Bahçeli vakurlu birisi. Umarım iktidara gelir ve umarım Türkiye'yi suriye olmaktan kurtarır

• quote:

Hedefi %23 olan siyasi partiye neden oy versin ki millet. Oy veren adam seçtiği partinin hükümeti kurmasını ve verilen vaatlerin gerçekleşmesini bekler. %23 ile o vaatleri nasıl gerçekleştirecek o parti ?

Akıl var mantık var.

akp ye kötünün iyisi diye oy atıyordum ondan şimdi mhp ye vericem aynı görüşle, etekleriniz tutuşdu dimi bu seçim tokatttt geliyooorrr....halktan uzaklaşıp vahabi krallığı gibi yönetmye kalkarsan memleketi ceza alcağınız kesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2015; 0:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutluhayat

Atatürk ve din birarada din ayrı devlet ayrı gökten indirildigi zannedilen göre hareken edecek değiliz diyen atatürk degilmiydi.kusura bakmada dinle atatürk çok farklı dine göre devletin yönetim şekli islamdır.akp kedi uygulamasada yıllardır bunu kullandığı icin inmiyor.bir avuç olan israil bile devlet kurar kurmaz 1000 sonra ibraniceyi resmi dil yaparken Atatürk asırlık öz türkçeyi yok edip insan olmayı bizden ögrenen avrupanın alfabesini getirmedimi.

Söz konusu Milliyetçi bi partiden bahsediyoruz.Sağ görüşü temsil ettiklerinden din hususunda hassaslar.Fakat AKP gibide sadecene dinden gitmiyorlar.Biraz Atatürkçü tutumlarıda var.Zaten AKP'nin yaptığı dini siyasete alet edip,ondan prim sağlama.Aslında kendilerinin müslümanlığından şüphe ederim.Kendi çıkarları için dini oyuncak ediyorlar.Halkı uyutup oy toplama derdindeler.

MHP'nin anlayışına göre hem din hemde Atatürkçülük bi arada olup,devlet yönetilebilir.Neden yönetilmesin ? Sizler Atatürk'ün dinini yargılayıp,bunları dile getireceğinize önce ülkemize yaptığı güzel işlerden bahsedip övünün.O onun Allah ile arasındaki sorun.Bu bizi ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 13 Mayıs 2015; 0:36:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Akıl var mantık var.

akp ye kötünün iyisi diye oy atıyordum ondan şimdi mhp ye vericem aynı görüşle, etekleriniz tutuşdu dimi bu seçim tokatttt geliyooorrr....halktan uzaklaşıp vahabi krallığı gibi yönetmye kalkarsan memleketi ceza alcağınız kesin....

Benim eteğim neden tutuşuyor ki hiç bir millet vekili akrabam filan değil. Parti üyesi bile değilim. ?

• quote:

Akıl var mantık var.

İlla iktidar hedefi olması mı gerekiyor yüzde 14 alan parti bir anda nasıl yüzde 45 alacak yavaş yavaş o da olur merak etme
  • akp dini kendi çıkarları için kullanıyorsa mhp'de türkçülüğü kendi çıkarları için kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Direk MHP'ye basın,geçin.Adamlarda din var,Atatürkçülük var ve ülkesini seven,koruyan ülkücüler var.Sağ görüşçü olduklarından başörtü konusunda hassas davranırlar.O konuda şüpheniz olmasın.Adamlar disiplinli ve kadrosu partiye sadık adamlardan oluşuyor.Şuan Akpnin korktuğu tek parti MHP'dir.İstese milyonlarca ülkücüyü sokağa dökerler.Bi kere Devlet Bahçelinin samimiyeti yeter :)

Tamda bu yüzden oyum MHP ye allahın izniyle.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.