Şimdi Ara

cCc Milliyetçi Hareket Partisi cCc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatansever chpliler oylarınızı solcu terörist yuvası partiye değil gerçek Atattürk'cü milliyeci parti MHP ye atın.
    Burası İzmir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 15 Mayıs 2015; 8:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Yaşındayım oy kullanmaya başladığımdan beri chp ye oy veriyorum. Ama bu seçimlerde mhp ye oy vereceğim. Çünkü chp parti içini halen temizleyemedi Haburda teröristlerin avukatlığını yapan adamı partiye soktular.

O yüzden akp yi bozguna uğratmak için tek alternatif MHP dir. Devlet Bahçeli bıraksa daha iyi olacak yerine gençlerin gelmesi lazım artık , İnşallah 7 Haziran'da mhp en az 100 vekil çıkarırsa akp en büyük darbeyi yiyecektir.
  • Kadın haklarını dişi sineğe bile tecavüz eden MHP'liler mi savunacak ? Önce az yürek ortaya koyunda kadınları seçilebilecekleri yerden aday gösterin ondan sonra seçim kampanyanıza kadına şiddeti koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Vatansever chpliler oylarınızı solcu terörist yuvası partiye değil gerçek Atattürk'cü milliyeci parti MHP ye atın.
    Burası İzmir.

Vatan Partisi dururken ?

• Şehzadeler diyarı Amasya
  • Normalde sağcı partileri pek sevmem ama ortalık şerefsiz dolu en azından vatan severlerin oyu artsın diye oyum mhpye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm süreci gibi teröristi tepeye çıkarmak dışında mhp akp'den farklı olmaz gibi geliyor ama sinan oğan, oktay vural, ümit özdağ gibi değerli isimler var, destekleyip desteklememek arasında kararsız kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

çözüm süreci gibi teröristi tepeye çıkarmak dışında mhp akp'den farklı olmaz gibi geliyor ama sinan oğan, oktay vural, ümit özdağ gibi değerli isimler var, destekleyip desteklememek arasında kararsız kalıyorum

Hocam bende çok kararsızdım ama gerek kendi düşüncelerim gerekse çevremdeki mhp lilerin yorumlarını dinleyerek okuyarak kararımı değiştirdim ben. MHP nin başındaki tek sorun Sayın Devlet Bahçeli'dir kendisi önemli bir şahsiyet ama dediğim gibi artık yaşlandı yerini başkalarına bırakmalıdır. Ben burdan kimseyi etkilemek istemem herkes istediği partiye oy vermekte özgürdür ama oy vereceğimiz partiyi iyi analiz etmek şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

çözüm süreci gibi teröristi tepeye çıkarmak dışında mhp akp'den farklı olmaz gibi geliyor ama sinan oğan, oktay vural, ümit özdağ gibi değerli isimler var, destekleyip desteklememek arasında kararsız kalıyorum

Hocam bende çok kararsızdım ama gerek kendi düşüncelerim gerekse çevremdeki mhp lilerin yorumlarını dinleyerek okuyarak kararımı değiştirdim ben. MHP nin başındaki tek sorun Sayın Devlet Bahçeli'dir kendisi önemli bir şahsiyet ama dediğim gibi artık yaşlandı yerini başkalarına bırakmalıdır. Ben burdan kimseyi etkilemek istemem herkes istediği partiye oy vermekte özgürdür ama oy vereceğimiz partiyi iyi analiz etmek şart

Chp içiğn de Mhp için de aynı şey geçerli, Chp'de mesela Muharrem İnce gibi bir adam varken Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan. Mhp'de Ümit Özdağ varken Devlet Bahçeli başkan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Chp içiğn de Mhp için de aynı şey geçerli, Chp'de mesela Muharrem İnce gibi bir adam varken Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan. Mhp'de Ümit Özdağ varken Devlet Bahçeli başkan.

Haklisiniz. Kemal kilicdaroglu biraz sonuk kaliyor chp de. Muharrem ince daha iyi birisi tuttugunu koparan cinsten. Hos gerci deniz baykal baskanken de kilicdaroglubicin deniliyordu ayni seyler ve buyuk unutlarla parti basina gecirildi

• Bir alevi olarak benim oyum da MHP'ye Atatürk'ü ve onun bıraktıklarını savunan sayılı partilerden biri ayrıca seçim bildirgeleri de gayet güzel ve gerçekçi.
    Aslında MHP'nin başına Osman Pamukoğlu geçse parti baya patlama yapar ama Devlet Bahçeli bu gidişle biraz zor bırakır koltuğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

mhp gelirse siki yonetim ve faili mechuller baslar diye korkuyorum

ve cok baskici bir yonetim olur

Sanki şimdi çok mu iyi ? Başımızda bi diktatör var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP her sikistiginda meclisde ona destek veren MHP degil miydi? Secim sonrasi AKP ile koalisyon kurmayacagi ne malum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 15 Mayıs 2015; 21:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Kürtler neden MHP yi sevmiyor ? Sonuçta apoyu ipten aldilar

Apoyu ipten almalarının açıklaması

Evelden beri birbirlerini sevmiyorlar.Bugünde böyle,yarında böyle olacak.İlla sevmelerini gerektirecek bi durumda yok ortada.Şimdi MHP eline geçse yine Apoyu asıcaz,çözüm sürecini bitircez diyor.Buda onların işine gelmiyor.Çünkü istedikleri ortalığı karıştırmak,kan dökmek.Ne demişler en iyi .... ölü ........ diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 16 Mayıs 2015; 4:19:26 >

• Bu adamlar başa geçsin AKP'yi mumla ararsınız.Türkiye'nin başına gelebilecek en kötü şey olur.Mafyacılık oynamaktan başka ne biliyorlar boş seçim vaatleri vermekle olmuyor bu işler.
  • Mhp başa geçse ülkeyi iyi yönetir mi bilemem ama vatanı satmayacaklarını iyi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bu adamlar başa geçsin AKP'yi mumla ararsınız.Türkiye'nin başına gelebilecek en kötü şey olur.Mafyacılık oynamaktan başka ne biliyorlar boş seçim vaatleri vermekle olmuyor bu işler.

Ülkeyi şuan olduğundan daha üst bi noktada yönetince emin ol koyu AKP'li olanlar bile pişman olucak.Halkta artık gercekleri görücek ve AKP'nin foyoları ortaya çıkıcak.HDP'lilerde isteğine ulaşamayıp avuçlarını yalıycak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 18 Mayıs 2015; 23:35:48 >
  • Akp beni işten evime ışınlama teknolojisi ile getirip götürse yine oyumu vatan hainlerine vermem, milliyetçiyim diye geçinen akpartililer ilerde anlayacak ne kadar faka battığımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 18 Mayıs 2015; 23:40:23 >
  • Dünyadaki en imkânsız şey gerçekleşir ama bu MHP hiçbir zaman iktidar yüzü goremez

• Ülkücü hareket engellenemez aauuuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 24 Mayıs 2015; 3:10:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.