Şimdi Ara

CC vs 320İ ed ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar CC 1.4 TSI 160 beygirlik modeli için kıyaslamada bulunmanızı rica ediyorum. Aralarında ne kadar fiyat farkı vardır son dönemde vw bazı
    araçlarda ekstra indrim yapıyormuş.

YAKIT TÜKETİMİ ÇOK ÖNEMLİ

DİĞER +- YÖNLERİNİ YAZARSANIZ HER 2 ARAÇ İÇİN YARARLI OLUR

• Mtec ve estoril mavisi 3 serisine,her türlü evet derim,onun haricindeki bomboş 3 serileri,özellikle beyaz,16 jantlı ve xenon farı olmayan versiyonları son derece sıradan arabalar.Cc'nin standart hali,bmw 3 serisinin standart halinden bence çok daha güzel ve estetik.Dışarıdan da gözlemlediğim cc'nin daha çok dikkat çektiğidir.Birde bu araçlar aslında rakip değiller.Biri coupe tasarımlı bir dört kapı sedan,diğeri sedan.Tabiki cc'nin tasarımından dolayı iç mekanında daha basık bir havası olacak,ancak diz ve baş mesafesi bir cla gibi dar değil.Diz mesafesi de 3 serisinden daha geniş.Sonuçta 4.80 metrelik bir coupe sedan.Motorlara gelince 3 serisinin 1.6 litrelik 170 hp lik motoru ve 8 ileri zf şanzıman kombinasyonu tartışmasız,cc'nin 1.4 160 hp lik 7 ileri dsg sine üstünlük sağlar.Ancak bu bahsedilen yakıt tüketimleri İstanbul içi sürüşlerde iki araba içinde hayaldir.İç mekan malzeme kalitesinde gözlemlediğim,3 serisinde cc'ye göre daha kaliteli ve yumuşak plastik kullanılmış.Cc'nin özellikle dashboardın alt kısmında kullanmış olduğu plastik malzeme son derece sert ve rezonans seslerine müsait bir yapısı var.Diğer kullanılan malzemeler ve işçilik kalitesi hemen hemen aynı.3 serisine getirbileceğim en büyük eleştiri,müzik kalitesinin ve kullanılan kolonların iğrenç olduğudur.Cc'nin standart kolonları ve müzik sistemi kalitesi daha iyidir eğerki binlerce euro verip bmw'nin hifi sistemine geçiş yapmazsanız.Fiyatlandırma olarak bakacak olursak,bmw ile cc arasında ciddi bir fiyat farkı var.Bmw'nin standart bomboş versiyonlu fiyatına,ağzına kadar dolu bir cc alınabiliyor.Bunuda gözardı etmemek lazım.Tercihim hangi araç olur derseniz 2012'de cc demiştim ve Allaha şükür sorunsuz,sıkıntısız keyifle kullanıyorum.Ancak bugün bir araç alacak olsam her nekadar daha çok cc'yi beğensemde daha yeni üretim olduğu için mtec 3 serisini tercih ederim.Nitekim kardeşime Allah kısmet ederse temiz bir ikinci el 3 serisi alacağız.Tabiki son karar insanın kendisinde biter,burda kullanıcılar olarak biz sadece gözlemlerimizi anlatırız.Bana da ne akıllar vermişlerdi,'delimisin,vw'ye o paralar verilirmi?git bmw al'diye.Gittim bmw 3.16 yı inceledim,cc yi inceledim bir dakika düşünmeden cc aldım.Hatta aracı o kadar çok beğendimki 1.4 lük benzinli versiyonunu satıp 2.0 tdi dizel aldım.Belki sizde gidip 3 serisini inceleyeceksiniz ve hayran kalıp bir dakika düşünmeden 3 alacaksınız.Burda hayatında hiç iki arabayıda incelememiş,kulaktan dolma bilgilerle konuşulan yorumlara kulak asacağınıza bence gidip iki aracıda bizzat kendiniz inceleyin,test edin,performanslı ve normal kullanımlarda yakıt ortalamalarına bakın ve son kararı kendiniz verin.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Bilmiyoruz ki soruyoruz gereksiz laf salatası yapmadan cevap versen ne olur ?
    tüketim olarak fabrika verisi ile günlük veriler bir değil evet bunu herkes biliyor
    kullanıcıların da yorumları doğru değil
    bir tek sen doğrusun tamam

olaylara marka gözüyle bakacaksan mercedesin de fiat kalitesinde çıkardığı araçlar var. mercedes sadece cls veya s serisi değil ya da vw sadece polo değil
    Paran varsa 300 400 verip vw tourage de binersin. Yolda da gördün mü halk arabası de ki taşlasınlar seni
  • Abooo kavga cikacak...

Vw cc nin cercevesiz camlarini seviyorum daha dogrusu cercevesiz camlari seviyorum.ama f30 bmwlerde cok hos be hocam...birde o listeye clayi koysan hic icinden cikamazdim :))

Yerinde olsam 2 arabayi 2 3gunlugune kiralar canli canli test eder oyle karsr verirdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin alınıp güceneceğini sanmıyorum 320i nin yanında cc araba değil
  • Aralarında baya bir fiyat farkı var o açıdan bile kıyaslamak pek doğru değil bence.

Ayrıca 1.6 ED nasıl bir motor hiçbir fikrim yok fakat CC'yi iyi biliyorum ve o motorda ekonomi yapmak çok mümkün değil özellikle kısa mesafe sürüşlerinde çok yakıyor.

Bir diğer konu ise her ne kadar bence güzel görünsede yüzü çok eskidi ve halk tabiriyle ayağa düştü CC,BMW her zaman BMW'dir ki mevcut 3 kasa çok çekici görünüyor.
  • Bıktım artık senin araba alma konularından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Önceki yorumlarınıza katılmakla beraber son olarak 'kaza yap' deyişinizin doğru olmadığını belirtmek isterim.

İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtec ve estoril mavisi 3 serisine,her türlü evet derim,onun haricindeki bomboş 3 serileri,özellikle beyaz,16 jantlı ve xenon farı olmayan versiyonları son derece sıradan arabalar.Cc'nin standart hali,bmw 3 serisinin standart halinden bence çok daha güzel ve estetik.Dışarıdan da gözlemlediğim cc'nin daha çok dikkat çektiğidir.Birde bu araçlar aslında rakip değiller.Biri coupe tasarımlı bir dört kapı sedan,diğeri sedan.Tabiki cc'nin tasarımından dolayı iç mekanında daha basık bir havası olacak,ancak diz ve baş mesafesi bir cla gibi dar değil.Diz mesafesi de 3 serisinden daha geniş.Sonuçta 4.80 metrelik bir coupe sedan.Motorlara gelince 3 serisinin 1.6 litrelik 170 hp lik motoru ve 8 ileri zf şanzıman kombinasyonu tartışmasız,cc'nin 1.4 160 hp lik 7 ileri dsg sine üstünlük sağlar.Ancak bu bahsedilen yakıt tüketimleri İstanbul içi sürüşlerde iki araba içinde hayaldir.İç mekan malzeme kalitesinde gözlemlediğim,3 serisinde cc'ye göre daha kaliteli ve yumuşak plastik kullanılmış.Cc'nin özellikle dashboardın alt kısmında kullanmış olduğu plastik malzeme son derece sert ve rezonans seslerine müsait bir yapısı var.Diğer kullanılan malzemeler ve işçilik kalitesi hemen hemen aynı.3 serisine getirbileceğim en büyük eleştiri,müzik kalitesinin ve kullanılan kolonların iğrenç olduğudur.Cc'nin standart kolonları ve müzik sistemi kalitesi daha iyidir eğerki binlerce euro verip bmw'nin hifi sistemine geçiş yapmazsanız.Fiyatlandırma olarak bakacak olursak,bmw ile cc arasında ciddi bir fiyat farkı var.Bmw'nin standart bomboş versiyonlu fiyatına,ağzına kadar dolu bir cc alınabiliyor.Bunuda gözardı etmemek lazım.Tercihim hangi araç olur derseniz 2012'de cc demiştim ve Allaha şükür sorunsuz,sıkıntısız keyifle kullanıyorum.Ancak bugün bir araç alacak olsam her nekadar daha çok cc'yi beğensemde daha yeni üretim olduğu için mtec 3 serisini tercih ederim.Nitekim kardeşime Allah kısmet ederse temiz bir ikinci el 3 serisi alacağız.Tabiki son karar insanın kendisinde biter,burda kullanıcılar olarak biz sadece gözlemlerimizi anlatırız.Bana da ne akıllar vermişlerdi,'delimisin,vw'ye o paralar verilirmi?git bmw al'diye.Gittim bmw 3.16 yı inceledim,cc yi inceledim bir dakika düşünmeden cc aldım.Hatta aracı o kadar çok beğendimki 1.4 lük benzinli versiyonunu satıp 2.0 tdi dizel aldım.Belki sizde gidip 3 serisini inceleyeceksiniz ve hayran kalıp bir dakika düşünmeden 3 alacaksınız.Burda hayatında hiç iki arabayıda incelememiş,kulaktan dolma bilgilerle konuşulan yorumlara kulak asacağınıza bence gidip iki aracıda bizzat kendiniz inceleyin,test edin,performanslı ve normal kullanımlarda yakıt ortalamalarına bakın ve son kararı kendiniz verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 25 Mart 2014; 2:25:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu forum böyle adam gibi soru soruluyor sanki dine laf etmiş gibi karşılık buluyor bilmeden etmeden yok o üstünmüş yok o cok daha iyiymiş hiç x5 ile touareg e bindinizmi acaba kaliteden bu kadar cok anlayan arkadaşlar ? .. konuya dönersek para sorun değilse doldurup 320 alırsın ama dolu 320 fiyatı fazla geliyorsa dolu cc almak boş 320 almaktan cok daha mantıklı geliyor bana ..
  • tabiki 3 serisi . CC kadar gereksiz gördüğüm bir araç yok. İçi de gayet dar. Tek beğendiğim yönü dış tasarımı.
  • Bmw tabiki

• Hafta sonu 3.20d test ettim ondan önce 3.20ed test etmiştim gercekten performansli arac ve gercekten guzel araclar 3serisinde beni rahatsız eden tek sey rüzgar sesi gercekten cok rüzgar sesi aliyo cok garib bi durum ve bunu aynaların büyüklüğüne bağlıyorlar bu ses bazıları icin arabadan soğuma nedeni olabilir 3.20 ed +spor paket +tekno paket+ sunroof 137 tl fiyat aldım sağlam pazarlikla belki 135 altına inerler ama gercekten ağlıyorlar bayi karı diye birsey kalmadı diyorlar gelelim cc ye onuda onceden test etmiştim gercekten cok karakterli ve spor bi arac ama kesinlikle dolusunu alın aracın ben olsam bmwdir der bmw alırım bi Borusan oto ya arac bakmaya gittiğinde bile kalite belli ama vw gittiğinde ise kimse seni takmaz kuzenimle arac almaya gittik cc gecen Kasım civarlarında inanın kimse bizi takmadı ve sinirlenip çıkmıştık ordan sonra kuzen c serisi aldı bence seçenekler arasına c serisi amg paket ekleyebilirsiniz eski kasalarda indirim yaparlar su an Mayıs'ta yeni kasa gelecek

• 320 der geçerim her anlamda
  • Vw ciler bmw ye yorum yapıyorlar. Bu konu kaçmaz.
    On siralardan yer kapayim

• Ah ulen BMW, sen bu hallere düşecek arabamiydin...

• Volkswagen ve BMW aynı statüde yer alan markalar değiller, BMW F30 3.20İ aracınız hayırlı olsun.
  • Cc ile ilgili güzel bir yakıt inceleme konusu vardı az yakıyodu tasarruflu kullanımda ben olsam sırf bmw ye bineyim diye 3 serisi derdim vw ve bmw olarak bakmasam olaya tasarımdan dolayı direk cc derdim tasarım olarak 3 serisinden çok daha güzel cc

• Para yetiyorsa 3 yrtmiyorsa cc. Kolay soruymus, ayni fiyat olsalar kim cc alir zaten ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para yetiyorsa 3 yrtmiyorsa cc. Kolay soruymus, ayni fiyat olsalar kim cc alir zaten ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.