Şimdi Ara

CC vs 320İ ed ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Volkswagen ve BMW aynı statüde yer alan markalar değiller, BMW F30 3.20İ aracınız hayırlı olsun.

+1
  • Geçen bir Roll yaptık CC ile , 4-5 metre geriden bastık , kısa mesafe de hemde...Plakamızı okudu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Ah ulen BMW, sen bu hallere düşecek arabamiydin...

2014 yılında xenon far,otomatik klimayı opsiyon olarak satarsan,16 inç jantlarıyla ve iğrenç müzik sistemiyle,kumaş koltuklu haliyle müşteriye 128.000 lira liste fiyatı çıkarırsan insanlar elbet kıyasta yaparlar,eleştiride getirirler,alternatifte ararlar.Sonuçta bunlar az buz paralar değil.Marka imajı var diye kuş kondurmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşına bağlı 40+ isen cc'de alabilirsin moruk
    20-35 aralığı dersen her türlü 320i akar
    şaka bi yanada ben dahil forumun yarısı hayattında bu araçları kullanmayı bırak binmemişlerdir bile o kadar araba alacaksın vw ve bmw sitesine girip fiyatlara bakmak çok mu zor ?
    Sonra karar veremediysen git 100 lira'ya 2 gün kirala bakalım ikisinide hangisine kanın ısınırsa al gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

Para yetiyorsa 3 yrtmiyorsa cc. Kolay soruymus, ayni fiyat olsalar kim cc alir zaten ?

%1000000 katılıyorum ötesini tartışmaya bile gerek yok.ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta
  • Ne yalan söyleyeyim, ben direkt CC alırdım. Neden derseniz, 3 serisi her yerde bolca var, içi her ne kadar Passat ile benzerlikler gösterse de, CC'nin dış görünüşü bana daha cazip geliyor.

3.20i'nin motoru muhteşem tabi. Bir de bilmiyorum ama CC'nin vitesi 7-DSG ise malum konular var.
  • ikisinide kullanmadım .ama bu kadar param olsa ilk tercihim bmw olur . vw cc de güzel araba beğeniyorum.ama marka ve daha kaliteli olduğu için bmw 3 serisini tercih ederdim.aralarında 20 bin lira farka var.donanım olarak vw cc öndedir ama.maraka algısı olarak bmw cok öndedir.insanlar ilk başta marakaya bakar bmw olunca vw yanında marka lgısı kalite olrak geride kalır.ben olsam donanım olarak eksikte kalsa vw cc ye göre bmw 3 alırdım param olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 26 Mart 2014; 10:53:20 >
  • Bmw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi tüketim değerlerine 1 litre civarı ekleme yapabilirsin sonucu görmek için fakat BMW nereee VW nere alabiliyorsanız BMW alın param yetmedi diyorsanız VW ye düşebilirsiniz.
  • Biri de çıkıp dememiş ki VW Passat ile BMW 3 aynı sınıftadır.
    VW CC ile de BMW 4 Gran Coupe aynı sınıftadır.
    Elma ile armutu kıyaslıyorsunuz. Aynı sınıfa bakarsanız her türlü BMW alır. (Fiyat göz önünde bulundurulmazsa)
    VW ancak F/P açısından daha iyidir.
  • ww kullanıyorum
    ıkısı arasında kalsam tabıkı bmw derım.
    burda sorun servıs fıyatları bmw bakımı pahalıdır...
  • 130-140 civarına cıkabılıyorsan tabıkı bmw derım klas araba adı yeter konforda oyle ama yenı kasa merco c class amg de guzel
  • 7 ileri DSG yüzünden CC,Aynı fiyata 4 teker 1 direksiyon olacağından BMW almazdım.Eğer 320i yi donanımlı alabiliyorsanız tabi ki onu alın.Ama boş bir araba alacaksanız hiç gerek yok CC de gayet güzel.
  • bmw seçmek için 3 neden:

1- bmw olduğu için
    2- cc de 7dsg var yolda bırakır
    3- arkadan itiş
  • bmw 'ye küfür gibi olmuş konu...
  • Passat ile 3 serisi nasıl aynı sınıf oluyor, anlatabilir misiniz? Nedir bu sınıf tanımı, orta kalite D sınıfı ile küks C sınıfı gibi bir sınıflandırma daha mı doğru? Çünkü passat ın iç-dış ölçüleri ile 3 serisinin ölçüleri arasında ciddi fark var.
  • tüketimi büyük harflerle yazdığınıza ve vw indiirmlerinden bahsettiğinize göre sizin için maliyet baya önemli, bmw alırken çok para verilip zevkle binilecek bi araç, aynı yollarda 320ied ortalama 8 lt/100 km yakar, cc çok rahat 10 lt üstüne çıkar, sıfır fiyatlarında da çok bi fark yok ama bayiden ne kadar indirim alırsınız bilemem, bu sene araç satışlarının iyi gitmediğini düşünirsek, yaz başını ve hatta zamanınız varsa yıl sonunu bekleyin ben çok ciddi indirimler olacağını düşünüyorum...

bu arada şu sınıf araç ile bu sınıf araç karşılaştırılmaz diyenler artık vazgeçin çok anlamsız ve çirkin tartışmalar çıkıyo, neticede adam clio ile bmw yi karşılaştırmamış, yok onun karşılığı o değil de bilmem şu da sizene ya adam bu iki aracı beğenmiş fikir istiyo, otomobil dergisi gibi karşılaştırma yapmak zorundamısınız

• CC'nin kasası büyük ve birazda gösterişli olduğu için bmw'den üstün zannediliyor. Basit biraz araba cc.. konusu tartışılmaz bile.. Ya sen bmw 3 görmedin ya da tek gördüğün araç cc.. mantıklı biri bu konuyu bile açmaz.
  • CC şişirme tabirine uyan bir araç içi boş aracın sadece görüntüsü var.
    2.el dışında cc almam.
    BMW ile kıyaslamam.
    VW Touareg de nasıl bir araç ona para verenler kimler bilmiyorum valla?
    Onu örnek vermişsiniz ama adam o kadar parayı sokakta bulmuş derdim onu aldıysa.
    Yakıtta fabrika verileri 1-1,5 litre fazla koyun.
    TSİ basarsanız çok yakar.
    BMW normal yakıyor hatta rakiplerinden iyi ama şu var.
    BMW şehiriçi daha çok yakabilme ihtimali var ama az.
    Ben olsam BMW alır geçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 1 Nisan 2014; 0:33:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.