Bildirim
Çbs Belco' Mu? Turtle Wax Teflon Cila' Mı? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hort... Tabiki yerli malı. Belco aldım kargoyu bekliyorum. Gelsin de bu uygulayalim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turtle wax daha iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: amasseia
Hort... Tabiki yerli malı. Belco aldım kargoyu bekliyorum. Gelsin de bu uygulayalim bakalım. -
Neden daha iyi?
Yazıktır günahtır bunlara para vermeyin.
Tek yıkamalık parlaklık veren basit ürünler.
Boyossi, erdem boya, parlatan adam
Sitelerine girip ordan almanızı tavsiye ederim, ordan alcagınız en dandik ürün bunlardan kat kat üstünde olan ürünler.
Kendiniz tercih edemiyorsanız, arayın fir ve öneride bulunsunlar.
Wax boya koruma ve parlaklık veren üründür. Yıkama sıklıgına ve uygulama kalitesine göre dayanıklık artar veya azalır.
En kötü şartlarda 2 ay dayanır. Max 6 ay
Ben hobi olarak arac bakımı ile ilgileniyorum, kafam estikce zaman buldukca wax yaparım. Kendi kullandıgım katı wax autoglym hd wax, meguars nxt sıvı wax alabilirsin,
Collitine alabilirsin, fk1000 alabilirsin
Bunlar waxdır cila degildir.
Arzu edersen cila atar üstüne wax atarsın.
Sacma sapan markalarla bu iş olmaz.
Belirttiğim sayfalara bak, begendiğin ürünü en ucuza almana bak.
Bu havalarda tutmaz, dediğim gibi ben hobi olarak yapıyorum, 2 hafta önce wax yaptım tutmuyor, fark var ama daha iyi sonuç için havaların standart 15 derece üstü olması lazım.
Yani nisan yagmurlu gecer, mayıs gibi uygulamak daha dogru olur. Ugrasmak istiyorsan günün her saatinde yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
turtle wax ptfe etkiliolanı kullandım.Kagıt üzerinde 12 ay etkili.Benzincilerde yıkanmasına ragmen 6 ay civarında gidiyor.quote:
Neden daha iyi?
Çbs eskilerin markası ama çogu yerli üründe oldugu gibi kendilerini geliştirmiyorlar.Çbs daha çok eski kaportacıların kullandıgı ürün turtle wax daha çok hobiye yönelik bence kalite farkı var.
Yeni ürünler çıkarmaları lazım eskiürünlerin ve isim yapmanın ekmegini yiyorlar.Çbs kötü bir marka degil.250 ml 25 TL civarında en fazla3/4 ay gider.8 ay yazdıgına bakmayın o koşullar en iyi şartlarda.Ülkemiz şartlarında o süre ürünün kalitesine göre en az yarı yarıya düşer.Sürekli ph nötr şampuan ve arada birhızlı cila ile destekleyip garajınıza çekerseniz orası ayrıO zaman turtle wax 10 ay görür
.Benimbahsettigim ürün artık piyasada pek bulunmuyor bende zaten bir kutu alıp 4 yıl kullandım
Bitsin diye bol sürerek.Alternatifleri var illa turtle wax alın demiyorum.Parlaklık ve su iticiligi iyi olacagını sanmıyorum deneyip görürsünüz.
Bu türürünleri uzun süre kullanacagınız için biraz daha iyi bir ürün almak daha mantıklı.Aldıgınız çbs bile size çok uzun bir süre yeter.Sadece yogurt gibi sürmeyin yeterSilemsizor olur sonra zaten fazlasını bezle silerek alıyorsunuz israf
Yüzeyde ki boncuklanma gitmeye başladıgında tekrar uygularsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 9 Mart 2019; 2:9:12 >
-
Turtle wax ptfe etkili ürünü kullandınız mı?Hangi turtle wax ürününü kullandınız acaba tek yıkamalık ve parlaklık veren ürün olarak nitelendiriyorsunuz?Saçma sapan markalar derken? turtle wax dnya çapında bir marka.Çbs ülkemizde eskiden gelen birmazisi var merdiven altı bir marka degil.quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
Yazıktır günahtır bunlara para vermeyin.
Tek yıkamalık parlaklık veren basit ürünler.
Boyossi, erdem boya, parlatan adam
Sitelerine girip ordan almanızı tavsiye ederim, ordan alcagınız en dandik ürün bunlardan kat kat üstünde olan ürünler.
Kendiniz tercih edemiyorsanız, arayın fir ve öneride bulunsunlar.
Wax boya koruma ve parlaklık veren üründür. Yıkama sıklıgına ve uygulama kalitesine göre dayanıklık artar veya azalır.
En kötü şartlarda 2 ay dayanır. Max 6 ay
Ben hobi olarak arac bakımı ile ilgileniyorum, kafam estikce zaman buldukca wax yaparım. Kendi kullandıgım katı wax autoglym hd wax, meguars nxt sıvı wax alabilirsin,
Collitine alabilirsin, fk1000 alabilirsin
Bunlar waxdır cila degildir.
Arzu edersen cila atar üstüne wax atarsın.
Sacma sapan markalarla bu iş olmaz.
Belirttiğim sayfalara bak, begendiğin ürünü en ucuza almana bak.
Bu havalarda tutmaz, dediğim gibi ben hobi olarak yapıyorum, 2 hafta önce wax yaptım tutmuyor, fark var ama daha iyi sonuç için havaların standart 15 derece üstü olması lazım.
Yani nisan yagmurlu gecer, mayıs gibi uygulamak daha dogru olur. Ugrasmak istiyorsan günün her saatinde yaparsın.
Turtle wax ptfe etkili cilayı tek uygulama ve herhangi bir koruma ürünü uygulamadan benzincilerde ki köpük ile yaklaşık 6 ay kullandım.Sagda solda okudugunuz klişeleri satmayın millete.Herkes aynı şeyi ezberlemiş gibi.fk1000p,soft99 fusso gibi kaliteli ürünler var ama turtle wax tek yıkamalık ürün kategorisine koymak bilmeden konuşmak....
wax cilanın ingilizcesi.Biraz daha araştırın.Çok eksiginiz var ve çok iyi biliyormuş gibi satmaya kalkınca hem komik oluyor hemde insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Meguiars nxt polimer bazlı bir wax(cila).Carnauba içeriklilere göre biraz daha fazla toz tutar ayrıca o kadar kalicı bir üründe degil ve pahalı.Aynı fiyata farklı daha farklı ürünler var.Diger önerdiginiz ürünler hakkında yorum yaparım da konu uzar.
''Bunlar waxdır cila degildir ve Arzu ederseniz cila atar üstüne wax atarsın''diyerek iyi güldürdün.Cilanın ömrünüyzatmak ve parlaklıgı tekrar saglamak su iticiligi korumak adına hızlı cila atmasını önersen neyse....
.
Bence biraz daha araştırın insanlara öyle öneride bulunun.Ayrıca yanlış bilgilendiriyorsunuz.Sizle tartışmaya girmeyecegim hadi iyi forumlar.Saçma sapan markalarmış
Amacım sizi kırmak yada yanlışlarınızı söylemek degil düzeltmek iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 9 Mart 2019; 2:12:54 >
-
Hayırlı işler ,boş yapmışsın;)quote:
Orijinalden alıntı: alembizim
Turtle wax ptfe etkili ürünü kullandınız mı?Hangi turtle wax ürününü kullandınız acaba tek yıkamalık ve parlaklık veren ürün olarak nitelendiriyorsunuz?Saçma sapan markalar derken? turtle wax dnya çapında bir marka.Çbs ülkemizde eskiden gelen birmazisi var merdiven altı bir marka degil.
Turtle wax ptfe etkili cilayı tek uygulama ve herhangi bir koruma ürünü uygulamadan benzincilerde ki köpük ile yaklaşık 6 ay kullandım.Sagda solda okudugunuz klişeleri satmayın millete.Herkes aynı şeyi ezberlemiş gibi.fk1000p,soft99 fusso gibi kaliteli ürünler var ama turtle wax tek yıkamalık ürün kategorisine koymak bilmeden konuşmak....
wax cilanın ingilizcesi.Biraz daha araştırın.Çok eksiginiz var ve çok iyi biliyormuş gibi satmaya kalkınca hem komik oluyor hemde insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Meguiars nxt polimer bazlı bir wax(cila).Carnauba içeriklilere göre biraz daha fazla toz tutar ayrıca o kadar kalicı bir üründe degil ve pahalı.Aynı fiyata farklı daha farklı ürünler var.Diger önerdiginiz ürünler hakkında yorum yaparım da konu uzar.
''Bunlar waxdır cila degildir ve Arzu ederseniz cila atar üstüne wax atarsın''diyerek iyi güldürdün.Cilanın ömrünüyzatmak ve parlaklıgı tekrar saglamak su iticiligi korumak adına hızlı cila atmasını önersen neyse....
.
Bence biraz daha araştırın insanlara öyle öneride bulunun.Ayrıca yanlış bilgilendiriyorsunuz.Sizle tartışmaya girmeyecegim hadi iyi forumlar.Saçma sapan markalarmış
Amacım sizi kırmak yada yanlışlarınızı söylemek degil düzeltmek iyi forumlar
Alıntıları Göster
-
Açıklama için teşekkürler. Sonax hızlı cila kullanıyorum, kısa vadede güzel sonuçlar veriyordu ama bir kaç günlük işte.
Tercihimi ÇBS'den yana kullandım Turtle Wax ile çok bir farkı olduğunu düşünmedim zaten benzer ürünler.
Birde yerli malı kullanmaya dikkat ediyorum. Gelsin bakalım, unutmazsam burdan yazarım memnuniyet derecemi.
Hızlı cila genelde yıkamadan yıkamaya kullanılır.Yazdıgınız gibi kısa vadede güzel sonuç verir çok ugraş gerektirmez ama kalıcı degil.quote:
Açıklama için teşekkürler. Sonax hızlı cila kullanıyorum, kısa vadede güzel sonuçlar veriyordu ama bir kaç günlük işte.
Tercihimi ÇBS'den yana kullandım Turtle Wax ile çok bir farkı olduğunu düşünmedim zaten benzer ürünler.
Birde yerli malı kullanmaya dikkat ediyorum. Gelsin bakalım, unutmazsam burdan yazarım memnuniyet derecemi.
Beklenti ve tercih meselesi.Çbs memnun kalırsınız.Daha kaliteli ürünler var arada çok fiyat farkı yok.Siz sonax hızlı ciladan geçeceginiziçin çok beklentiniz yok.Soft99 fusso gibi bir üründen geçsenizmemnun kalmasınız.
Aracınızı benzincilerde yada oto yıkamada yıkatıyorsanız tahmini en fazla 3 ay görür.Tecrübelerinizi yazarsınız.Su iticiligi ve boncuklanmasınında çok iyi olacagını sanmam.
Yerli olarak dyo cila var ama marketlerde felan pek bulunmuyor.
Bir adet sünger yuvarlak cila uygulama pedi alın.İnce bir şekilde sürün.Daha sonra microfiber bezle silin işlem tamam.Eger elinizde ki sonax hızlı cila bitmediyse aradabir yıkamalardan sonra kullanın böylece çbs daha uzun ömürlü olmasını saglarsınız.
Tecrübenizi de burdan yazarsınız.Hadi kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 9 Mart 2019; 17:9:9 >
-
Maalesef taşınırken bütün araç temizleme kirlerim eski memlekette kaldı. Şimdi tekrardan alıyorum çok masraf yapmadan ufak ufak.
Ya aslında arabada çıkmayan lekeleri cikarmak icin bir adet sünger aldım 3m marka. Biraz fazla abanmiism galiba boyanın üzeri matlasti ve cilası gitti. O kısım da benim gözüme takılıyor. Gözüme takilmasin diye oraya aldm aslında. Orayı kapatsın yeterli.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X