Şimdi Ara

cbr 125r ile uzun yol?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cbr125r almak istiyorum ancak uzun yol yapılır mı bilemedim.Görüşleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapar
  • su soğutmalı motorlarda motor açısından sorun olmaz, ama kendin için soruyorsan, cbr125 ile en fazla 350-400 km kadar gittikden sonra ensemde derin bi ağrı vardı...
  • Hocam yapar 6. Vites 100 km sabit hızla 1000 km yine yaparsınız . sadece kendiniz yorulabilirsiniz fakat mola vere vere gittikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Motor su sogutmali olduğu için hiç bir sıkıntı çıkarmaz .

• driftle manisadan canakkaleye giden arkadas oldu cbr her türlü yapar su sogutmali sıkıntı olmaz

• 250 lik ile tek kontak 800 km yol yaptim. Yani sadece benzin molasi verdim. Bu bayramda da yine 400 km lik uzun yol yaptim. ( gidis donus derseniz x 2 km )Gece gunduz, sicak soguk, trafik tenha ya da otoban bolunmus yol vs,. Bir cok etken var yorulmanizi degistirecek..

Ama 250 lik bile bazen yoruyor, 125 lik basinizi sisirir. Neredeyse 120 km hiz civarlarinda motorunuz son haddine gelecek. Yine ayni hizlarda gidip daha dusuk devirde kalmak yorgunlugu azaltan bir faktor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 19 Eylül 2016; 19:51:39 >
  • Başka bir forumda adamın biri adım adım fotograflarla cbr 125 ile çanakkaleden vana gidişini anlatıyordu. yapan yapıyo demek ki :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter 70 km yol gider mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    hocam başka forum deme :) ver linki bakalım.

merak ettim.

ülkemizde böylesi işler yapılmıyor pek. yapanlar da fotoğraflayayım, belgeleyip paylaşayım olayına girmiyor.
  • Yapar ama sıkıcı olur.

• Konya-Kayseri yapmıştım mantı için burada ki yollar düz olduğu için 130-135 arası gittim. Aksaray ilinde ufak bir mola verdim motor için hem de su ve lavabo ihtiyacı için (30 dakika) belim normalde çok ağrıyan biridir ama sorun yaratmadı pek. Scotter ile 650-700km giden var.
    Kısaca her türlü gider

• hocam her motorla her yol yapılır. 50-100cc motorla ülke ülke gezeni bile var. ama benim için kıstas motor 150-160 sabit gidebilmeli ki güzel bi yolculuk olsun. demir yığınlarından kaçamadıktan sonra illa sıkıntı çıkartacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

hocam başka forum deme :) ver linki bakalım.

merak ettim.

ülkemizde böylesi işler yapılmıyor pek. yapanlar da fotoğraflayayım, belgeleyip paylaşayım olayına girmiyor.

google'a yazsan taaak diye karşına çıkardı da neyse BUNA TIKLA görürsün ama fotoğraf linkleri çürümüş sanırım.

• Uzun yol için bence uygun degil. Hem yorar, hemde daha riskli. Sag seritte bile gitsen, en kotu sahın dogan lar bile seni surekli sollucaklar. Motor için her zaman solluyan taraf olman gerek bence. ha sana makas atarak git demiyorum. Sag seritte bile geride kalıcaksa bi motor o iş olmaz. Her kesin dusuncesi farklı olabilir. benim dusuncem de bu...

• iki teke ybr 125 i ile Japonya'ya gitti
  • Cbr 125 ile sakarya ankara arası sırtımda çanta arkada kask yolculuk yaptım yaklaşık 330km, yapılır mı yapılır ancak;

-kulak tıkacı kesinlikle al yoksa kafanın içi ağrır rüzgar gürültüsünden
    -100km ile giderken az da olsa bayırlara denk geldiğinde 75-80kmlere kadar sürat düşüşlerine şaşırma
    -kamyonlar seni sollarken fazla yakın durma türbülans olmasın(evet kamyonlar seni solayacak)

cbr 125r ile uzun yol?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.