Şimdi Ara

vespa lx 150 ie ve honda pcx 125 sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
14.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklımızda bu motorlar var kardeşimle kardeşim okula giderken filan kullancak vespa klasik tarzı genç işi değil diyerekten honda pcx de daha çok havam olur diye hondayı istiyor bende vespada hertürlü heryerde havan olur oğlum diyorum ama bir türlü vazgeçmiyor sizce hangisi? (Fikrinizi Kalite türünden değilde, görüntü ve tarz bakımından söylerseniz iyi olur) teşekkürler

Honda pcx 125

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=scooter-pcx&page=genel-bakis

Vespa Lx 150 ie

http://www.fercomotor.com.tr/lx_150_ie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necoti -- 17 Ağustos 2012; 18:45:13 >

• her açıdan vespa..
  • vespayada honda linki koymuşsun ayrıca vespa nasıl genç işi olmaz :D

ayrıntıları düşünmezsek yakıt parça fiyatları vs. Vespa derim ben. Motorlar hakkında daha çok bilgisi olanlar daha net şeyler söyliyeceklerdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

vespayada honda linki koymuşsun ayrıca vespa nasıl genç işi olmaz :D

ayrıntıları düşünmezsek yakıt parça fiyatları vs. Vespa derim ben. Motorlar hakkında daha çok bilgisi olanlar daha net şeyler söyliyeceklerdir :)

evet fark ettim düzeltim sonra saol:) ne biliyim klasik tarzı olduğu için pek istemiyor okulda dalga geçerler diye oysa aksine daha iyi olur vespa ama gel gelelim anlamıyor

• Klasik her zaman başkadır.Şahsen 125 zn kullannıyorum,bir bakan dönüp bir daha bakıyor.Kesinlikle vespa diyorum.
  • Vespa diyorum... Hatta beğenirse PX 150 yi alın derim... Ehliyeti alınca direk PX 150 alıcam...
  • vespa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha R-125 neden pahalıııı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vespa tavsiye edenler vespa iyidir güzeldir fakat büyük ihtimalle honda pcx sürmediniz. sürseydiniz pcx tavsiye ederdiniz büyük ihtimalle. ben pcx tavsiye ederim. teknoloji ve konfor olarak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

vespa tavsiye edenler vespa iyidir güzeldir fakat büyük ihtimalle honda pcx sürmediniz. sürseydiniz pcx tavsiye ederdiniz büyük ihtimalle. ben pcx tavsiye ederim. teknoloji ve konfor olarak daha iyi.

sen sürdün sanırım pcx? nasıl bir motor anlatırmısın?
  • 2 motorada binmedim ama şöyle bi yorum yapmak istedim.

çok honda pcx gördüm şekli falan tamam hoş.
    çok vespa gördüm güzelide var çirkinide.

dediğim ise hep şu oldu.

vay be adamda para var vespa ya biniyor.
    pcx için ise yorumum hep acaba iyimi oldu.

dışardan tarafsız bi yorum.
  • Klasik görünüm açısından vespa.Herkes burada vespa demiş ama ben yaklaşık 1.5 aydır pcx kullanıyorum.Burada ufak bir incelemem var.http://www.alpersongur.net/honda-pcx-125cc/

Teknolojik bakımdan honda.Yakıt tasarrufu bakımındanda honda.Sürüş zevki ve etraftan göz bakmaları ve trafikte sormaları yine honda Herkes bu nasıl motormuş abi ya kaç basıyor,km'de kaç yakıyor vs sorularla sizi güldürüyorlar.Çok övgü ile bahsediliyor.Lüks araç kullananlar bile genç bu motorun markası ne çok güzelmiş gibi iltifatlar ile havaya dalıyorsunuz.Eeee 25tl'ye 300km kim gidiyor bu devirde
    Hondayı tavsiye ediyorum.Çünki motorun servis sonrası hizmetide çok önemli.Ve her ne kadar servis desemde sorunsuz kroniksiz bir model...Çekinmeden bastırılıp alınabilinecek bir motor.Tereddütsüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oandb

2 motorada binmedim ama şöyle bi yorum yapmak istedim.

çok honda pcx gördüm şekli falan tamam hoş.
    çok vespa gördüm güzelide var çirkinide.

dediğim ise hep şu oldu.

vay be adamda para var vespa ya biniyor.
    pcx için ise yorumum hep acaba iyimi oldu.

dışardan tarafsız bi yorum.

aynen katılıyorum sana ama pcx'i daha çok istiyor kardeşim
  • kardeşin kararını verdiyse sorun yok. hayırlı olsun diyelim şimdiden kazasız belasız sürüşler nasip etsin allah. kaskı asfalt görmesin
  • pcx'ı test etmıstı hakkaten gazı verdın mı gıdıyor kalıtelı parcalar cokda konforlu rahat bır kac sanıye gaz verme (ışıklarda vs) motor kendını kapatıyor gazı actıgında tekrar açıyorsun motoru.

Amma vespa idoldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: oandb

kardeşin kararını verdiyse sorun yok. hayırlı olsun diyelim şimdiden kazasız belasız sürüşler nasip etsin allah. kaskı asfalt görmesin

amin. saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Klasik görünüm açısından vespa.Herkes burada vespa demiş ama ben yaklaşık 1.5 aydır pcx kullanıyorum.Burada ufak bir incelemem var.http://www.alpersongur.net/honda-pcx-125cc/

Teknolojik bakımdan honda.Yakıt tasarrufu bakımındanda honda.Sürüş zevki ve etraftan göz bakmaları ve trafikte sormaları yine honda Herkes bu nasıl motormuş abi ya kaç basıyor,km'de kaç yakıyor vs sorularla sizi güldürüyorlar.Çok övgü ile bahsediliyor.Lüks araç kullananlar bile genç bu motorun markası ne çok güzelmiş gibi iltifatlar ile havaya dalıyorsunuz.Eeee 25tl'ye 300km kim gidiyor bu devirde
    Hondayı tavsiye ediyorum.Çünki motorun servis sonrası hizmetide çok önemli.Ve her ne kadar servis desemde sorunsuz kroniksiz bir model...Çekinmeden bastırılıp alınabilinecek bir motor.Tereddütsüz.

hakikaten soran oluyormu öyle çok kişi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

quote:

Klasik görünüm açısından vespa.Herkes burada vespa demiş ama ben yaklaşık 1.5 aydır pcx kullanıyorum.Burada ufak bir incelemem var.http://www.alpersongur.net/honda-pcx-125cc/

Oturduğun il ilçeye bağlı.Ben ankara'dayım aklına gelebilecek her durağan yerde mekanda alışverişte özellikle kırmızı ışıkta milletin gözü motorda ve cam açıp 45sn kırmızı ışıkta çok soru soran oluyor yeşil yanıyor hala konuşuyor sorulara cvp veriyorum ehuehueue

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

quote:

Oturduğun il ilçeye bağlı.Ben ankara'dayım aklına gelebilecek her durağan yerde mekanda alışverişte özellikle kırmızı ışıkta milletin gözü motorda ve cam açıp 45sn kırmızı ışıkta çok soru soran oluyor yeşil yanıyor hala konuşuyor sorulara cvp veriyorum ehuehueue

kızlar filan soruyormu?:) hangi renk sizin?

• Tabikide Honda pcx125 , vespa Pcx'in teknolojisi ve görüntüsü yanında sıfır kalır
  • duz yolda max hızı kaçtır bu aletlerin? kullanan bilen varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil0zof -- 14 Eylül 2012; 17:13:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.