Şimdi Ara

CBF 150-YBR 125 LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
41.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bana yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim,ben cbf 150 veya ybr 125 almak istiyorum.bazı arkadaşlar cbf 150 tipsiz diyor ybr al diyor bazılarıda cbf 150 al onlar güçlü diyor .motoru 1 ay içinde alcam karar vermem lazı m yardım edin.sizce hangisini alayım.kullanan varsa bana özelliklerini ve avantajlarını söyleyebilirler mi?

• biri çinli biri japon malı olsaydı.japon malını önerirdim.ama bu sefer 2 japon marka var.

ybr125:
    1.parçaları bol ve ucuz.motosiklet parçacılarında yedek parçaları bulabilirsin.
    2.125 cc 10 hp
    3.En çok tutulan motor

cbf150:
    1.yeni motor yedek parçalarını heryerde bulamayabilirsin.şimdilik sadece yetkili servislerinde bulabilirsin.
    2.150 cc 12 hp ( yanılmıyorsam)

cbf 150 cc olduğu için ybr 125 den daha performanslıdır.Ybr125 daha sportif duruyor.

ben ybr125 kullanıyorum.10.000 km yol yaptım motor kısmında en ufak arıza bile çıkarmadı.
  • hangisini aLırsan aL pişman oLmazsın. Ama bence CBF aL. Tipini düşünüyosan bi kaç değişikLikLe güzeL bişeye benzetirsin. Sis farı taktıranLar var çok güzeL duruyor. Stickerları cıkartırsın bi kaç daha oynama yaparsın motor güzeL oLur bence Bende 2 si arasındaydım aLcak oLsam CBF aLırım. Benim fikrim tabiiki. Hangisini aLırsan aL pişman oLmazsın bundan emin oL.
  • Bende CBF alırdım. Bana göre tipi YBR den daha güzel..
  • ikiside güzel.ybr nin yedek parçası bol,ucuz,tutulan bi motor.cbf nin tipi güzel,ybr ye göre daha güçlü ama yedek parça ve servis yamahaya göre pahalı olabilir.
  • YBR al bence... Ben 2004 model kullandım 2 ay gerçekten sorunsuz bir motor. Ve çok tutuluyor fiyat zaten ucuz,satarken hiç zarar etmiyorsunuz desem yeridir... CBF150 kullanmadım ama görünüş olarak da bence YBR...
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.bir de modifiyeli cbf veya ybr si olan veya modifiyeli motor resmi olan (cbf 150-ybr 125) varsa koyabilirmi? üzerlerinde neler yapılabildiğini görmek istiyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS 150 NASIL MOTOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cbf 150 nin fiyatı nasil şu anda bilmiyorum ama fiyat düzeyleri hala yakin ise kesinlikle CBF 150 aliniri. çünkü, sessiz, hiç titreşimsiz, görüntü göreceli ama büyüklük ve tip olarak YBR den daha güzel bence.

ybr de kendini yillardir kanitlamiş bir motosiklet. ama zaten bu motorlar commuter tabir edilen motorlar ve tipidir, hızıdır dan ziyade rahatliğidir, benzini az yakmasi ve sorunsuz olmasi-sorun çikarsa da parçalarinin bol ve ucuz olmasi- ile değerlendirilmeli. selesinin büyüklüğü, ile artçi ve sürücü için de daha rahat bir motor cbf 150, benzini hemen hemen ayni yakiyorlar, parça olarak da honda ve yamaha aynidir hemen hemen. bu durumda fiyat konusur, hangisi avantajliysa ve senin gönlüne uygun gözüküyor üzerinde daha rahat hissediyorsan o alinir bence.
  • Yanılmıyorsam uguri'nin bol modifiyeli bi YBR125'i vardı ama visual değil performance upgrade şeklinde Motorla, egzozla, karbüratörle falan oynamış işte güzel olmuş dediğine göre. Ben YBR sürdüm güzel kolay kullanımı, bi de koruma demiri takarsın düşünce de bişey olmaz ooh mis gibi sürersin Ama CBF ile ilgili bi bilgim yok o da güzeldir tabi ki, tarzına göre karar ver al
  • Bi de TVS Apache diye marka var.
    Bi araştır. Sıfır alacaksan mantıklı olabilir.
    Tasarım ödülü almış bir motor. Çok da sağlam diyorlar.

150 cc, titreşim falan yokmuş. Dendigine göre honda cbf 150 yi ve YBR yi rahat sollarmış.
    130 yapıyor diyodu birisi.

Ben ya bi yamaha alıp kalın teker falan takıp iyi bi modifiye yaptırıcam ya da bunu alıcam.
  • Valla ben düz yolda YBR125 sürdüm, 90'dan sonra resmen ıkınmaya başlıyor hızı arttırmak için, çok çok yavaş artıyor ve en fazla 100 yaptım(pistin boyu 750m olduğu için, ve vitesleri full devirde değiştim daha iyisi olamaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 15 Mayıs 2007; 22:06:28 >
  • ben olsam CBF alırdım.
  • Honda CBF 150'yi araştırırken Honda'nın yabancı sitelerini taradım ama rastlayamadım. Google'da arattırdığımda da bizim dışımızda Honda'nın böyle bir modeline rastlayamadım. Bu model sadece bizim için mi üretiliyor?
  • cbf 150 nin monoshock ile çok rahat olacaığını söyleyebilirim. monoshock (tek ) amortisör daha iyi titreşim emer ve konforlu sürüş sağlar. hele birde cbf 250 deki gibi amortisör ayarlanıyorsa çok güzel olur. ayrıca selesi büyük rahat görünümlü motor. zaten bunlar hız için yapılmamışlar. az yaksın çok gezsin mantığı ile. ama ben hondayı tercih etmişimdir hep.
  • quote:

Orjinalden alıntı: H-WALKER

Honda CBF 150'yi araştırırken Honda'nın yabancı sitelerini taradım ama rastlayamadım. Google'da arattırdığımda da bizim dışımızda Honda'nın böyle bir modeline rastlayamadım. Bu model sadece bizim için mi üretiliyor?

yurtdışı satış ismi honda unicorn dur. aratirsan oyle bulabilirsin.http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=honda+unicorn&meta=

her ülkede satışı yok ama.
  • Yau 150cc lik motorda tipi ne yapacaksınız.. İkisi de gayet güzel motor.. Ben 1 sene YBR125 kullandım ve çok memnundum.

Ama sana tavsiyem CBF150 olacaktır.. Üzmez.. Daha rahat gider..
  • Arkadaşım ben de çok araştırdım, her yönüyle hemde. Her kafadan bir ses çıktı.Sonra da CBF150 almaya karar verdim.İki kişi ile istediğin gibi gidebiliyorsun çok az yakıyor ama çok fazla hızlı gitmiyor.Bence kendi kriterlerini belirle ve ona göre araştır.
    Motorda titreşim neredeyse yok gibi, gayet rahat, gürültüsüz.İvmelenmesi de gayet iyi(tabii 1000 cc lik bi performans beklemiyorsan)

İki motorda güzel ama motor teknolojisi olarak CBF150 yi almanı tavsiye edebilirim.Motor teknolojisi derken de bunu mutlaka tamircilere veya servisine sor ve anlatsınlar.Çünkü ben iyi ifade edemiyorum.
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
  • benim ybr 2006 model
    quote:

Orjinalden alıntı: saribelacartel47

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.bir de modifiyeli cbf veya ybr si olan veya modifiyeli motor resmi olan (cbf 150-ybr 125) varsa koyabilirmi? üzerlerinde neler yapılabildiğini görmek istiyorum :D

CBF 150-YBR 125 LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
  • Sade ve şık olmuş tebrikler
  • Ben de cbf geldiği zaman beğenmemiştim, ilk gördüğümde kafa kısmı uzun ve tipsiz geliyordu, forumda da cbf'ye karşı ybr'yi savunmuştum ama sonradan çok hoşuma gitti. Daha heybetli duruyor. Motoru da daha kuvvetli. 2 beygir fark az gibi görünebilir ama 10 beygirin üstüne 2 beygir %20 yapar bu da yabana atılmaz.
    Tercihim CBF olur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.