Şimdi Ara

cayk(köpek bulucu) devre elemanları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaş için bu devreyi kuracam
    http://www.mustafapatan.com/cayk.htm

ancak orada tilt denilen bir zımbırtı var bunu nereden bulabilirim internette aradım ama hiç bir şeye ulaşamadım bunun başka bir adı varmı? Teşekkürler.

• saat kristaline benzettim ben
  • ya başka birinin dediğine göre içinde civamı ne varmışyani hareket ettikçe açılıp kapanan bir anahtar diyebiliriz
  • bu olmasın hocam sanırım buda deil cıva dedin çünkü

cayk(köpek bulucu) devre elemanları yardım
  • ya benimde aklıma geldi ama bu mıknatısla açılıp kapanmıyomu
  • mıknatısı yaklaştırdıgın zaman kontak yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 17 Ağustos 2008; 13:06:25 >
  • Link için teşekkürler canturk222,arkadaş nezamandır böyle birşey yap bana diye söylüyordu,yine hazıra konduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkurt

Link için teşekkürler canturk222,arkadaş nezamandır böyle birşey yap bana diye söylüyordu,yine hazıra konduk.

önemli değil
  • tilt Switch olarak aratırsan birşeyler çıkacaktır.
  • civalı anahtar olması lazım..
  • hepinize teşekkür ederim civalı anahtar diye aratınca bir şeyler buldum inşallah satan yeride bulurum. ayrıca bir şey deha soracam bu devrede başka zor bulunan yada çok pahalı olabilecek devre elemanı varmı
  • quote:

hepinize teşekkür ederim civalı anahtar diye aratınca bir şeyler buldum inşallah satan yeride bulurum. ayrıca bir şey deha soracam bu devrede başka zor bulunan yada çok pahalı olabilecek devre elemanı varmı

pahalı elemana benzer birşey yok gibi
  • evet pahalı eleman yok o civalı anahtar dışında hepsi 3.5 ytl tuttu anahtarı ise bir yerde bulabildim o da 10$ dedi
  • O TİLT DENİLEN ELEKTRONİK PARÇANIN ADI MERCURY SWICH YANİ CİVALI SİVİÇ

BENDE BU DEVREYİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT TİLT SWİCH İ HİÇ BİR YERDE BULAMADIM

YURT DIŞINDAN BİR FİRMA İLE YAZIŞTIM COMUS DİYE BİR FİRMA FAKAT PRAFORMA FATURA FİLAN İSTEDİ

BU YÜZDEN GETİRTEMEDİM.SİZ NEREDEN BULDUNUZ, YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

kemalbaygur@gmail.com
  • canturk222 arkadaşım

tilt swich i nereden tedarik edebilirim

kemalbaygur@gmail.com
  • Ben devreyi kurdum ama tam düzgün çalışmadı,belirli aralıklarla ses veriyor ama hareketsiz kalınca yine aynı sesi veriyor ve bir süre sonra susuyor.Boşta kalan ayakları şaseye çekip terar deniyeceğim.
    nel elektronik istediğiniz parçayı getirtiyor,biraz pahalıda olsa yok yok.
  • selamın aleyküm öncelikle arkadaşlar bende bu konuyu ödev olarak aldım 7mayısta da teslim edeceğim ben sizden birreş isteyecektim bu devrede gerekli olan maddeleri bana gönderebilirmisin neler gerektiğini ertugrul_033@hotmail.com mail adresim eğer parçaların isimlerini ve özelliklerini bana liste şeklinde gönderirseniz çok mutlu olurum şimdiden yardımlarınız için çook teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.