Şimdi Ara

Catalyst 8.6 official çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet 4850-70 derdine düştü kimsenin yeni sürücü aklına gelmiyor artık.

http://ati.amd.com/support/driver.html

Edit: Eski başlık editlenmiş beta topiği varmış silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 19 Haziran 2008; 0:46:15 >

• Yeni logolu sürücülerde hoş olmuş.
  • Toshiba A200-1VL laptop sahibiyim. ATi 2600 ekran kartı var. Ama 11 Marttan beri Toshiba tarafından display driver çıkmadı. ATi'nin kendi sitesinden de mobility rodeon seçeneğini seçtiğimde 2600 diye bir ekran kartı yokmuş gibi driver da yok.

Ne yapmam lazım, ayda en az 2 sürücü çıkaran ATi benim ekran kartıma bir sürücü yapamıyor mu yoksa var da ben mi bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Teşekkürler....
  • İndiriyorum, performansı yazarım..
  • quote:

Performance Improvements

The following performance gains are noticed with this release of Catalyst™.

* 3DMark Vantage:10 to 15% gains across all Radeon™ HD 3xxx and HD 2xxx products, with larger gains in specific cases.
    * Call of Duty 4: Performance increases across all Radeon™ HD 3xxx and HD 2xxx products, with gains as large as 35% in specific maps.
    * Call of Juarez DX10: Performance increases between 2 and 9% across all HD 3xxx and HD 2xxx products
    * Company of Heroes (DX10 version): Performance increases between 4 and 10% across HD 36xx and HD 34xx products.
    * Lost Planet (DX10 version): Performance increases by 1 or 2 fps across all HD 3xxx and HD 2xxx products, creating in some cases up to 20% increase.
    * Lost Planet (DX9 version): Performance increases between 2 and 20% across all HD 3xxx and HD 2xxx products
    * Prey OpenGL: 3-5% gains across HD 3xxx and HD 2xxx products.
    * Quake 4 OpenGL: Up to 8% increase across all HD 3xxx and HD 2xxx products.
    * Shadermark 2.1: Minor improvements across all HD 3xxx and HD 2xxx products, with the largest gains appearing on HD 3650 (up to 9%)
    * ViewPerf 10: Substantial performance improvements across several of the sub-tests, with the largest gains in ugnx (up to 55%), catia (up to 17%) and tcvis (up to 10%) across all of the HD 3xxx and HD 2xxx products.

quote:

ATI's Folding@Home

Folding@Home is a distributed computing project designed by the Stanford University. The application performs intensive simulations of protein folding. This simulation will help researchers uncover how certain diseases develop. Folding@Home uses distributed computing to simulate protein folding, the workload is broken up into small work units and distributed across hundreds of thousands of computers over the internet. You can help find the cure to many different diseases! To join Folding@Home, follow these steps:

1. Download ATI's Catalyst™ software suite
    2. Download the Folding@Home GPU client application
    Note: The latest GPU client supports the ATI Radeon™ HD 3xx0 series of products only.
    3. Enter the ATI team number 51394 and start folding!

For more information on Folding@Home visit:http://ati.amd.com/technology/streamcomputing/folding.html

Güzel drivere benziyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Toshiba A200-1VL laptop sahibiyim. ATi 2600 ekran kartı var. Ama 11 Marttan beri Toshiba tarafından display driver çıkmadı. ATi'nin kendi sitesinden de mobility rodeon seçeneğini seçtiğimde 2600 diye bir ekran kartı yokmuş gibi driver da yok.

Ne yapmam lazım, ayda en az 2 sürücü çıkaran ATi benim ekran kartıma bir sürücü yapamıyor mu yoksa var da ben mi bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Teşekkürler....

Biri de bana yardım etse....
  • quote:

quote:

Toshiba A200-1VL laptop sahibiyim. ATi 2600 ekran kartı var. Ama 11 Marttan beri Toshiba tarafından display driver çıkmadı. ATi'nin kendi sitesinden de mobility rodeon seçeneğini seçtiğimde 2600 diye bir ekran kartı yokmuş gibi driver da yok.

Teşekkürler....

Bu sürücüyü indirip dene bence olmazsa eski sürücüye dönersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler 8.5 + Vista yüklü, bunu direk üstüne yüklesem sorun çıkarmı?
  • quote:

Call of Duty 4: Performance increases across all Radeon™ HD 3xxx and HD 2xxx products, with gains as large as 35% in specific maps.

vaaay... Bekliyordum bunu.

CoD4'te 3870'in 9600 GT'den yediği büyük tokadın etkisini azaltabilir. Güzel.

Umarım, o "belli" haritalar arasında şu da vardır:

Catalyst 8.6 official çıktı.

Bu sürücü geliştirmesi kapsamlı olursa, 4800 serisi, CoD4'te şeytanın bacağını kıracaktır. Hele, 4800 serisi AA konusunda ek geliştirmelere sahipse, mükemmel o zaman (3800'ün tokat yemesindeki ana sebep AA idi çünkü, en azından 8.6 öncesinde.)

Mevcut sürücülerle, GTX 200 serisi, mevcut GeForce'lere pek büyük fark atamamış görünüyor zaten, CoD4'te.

quote:

Beyler 8.5 + Vista yüklü, bunu direk üstüne yüklesem sorun çıkar mı?

Üstüne kurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Haziran 2008; 5:30:17 >

• quote:

quote:

Teşekkürler....

Birde alttaki ati'nin aracını indirip kur. Ordan bi start download de bakalım bulabilecekmi..

Installation Verification Software Download

• şimdi bu sürücülerle 4850 testlerini görmek gerekir
  • haydaaaa 8.6'yı yükledim oyun açamıyorum.
  • Bende de aynı sorun oldu. 8.6'yı yükledikten sonra oyuna girmeyhe çalıştım reset attırdı veya dondu. Catalysti kaldırdım yan programları falan, sadece driveri kurdum şu anda bir sorun yok. Performans olarak ise biraz fark oldugu kesin.
  • AGP kart kullananlardan yorum bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bende de aynı sorun oldu. 8.6'yı yükledikten sonra oyuna girmeyhe çalıştım reset attırdı veya dondu. Catalysti kaldırdım yan programları falan, sadece driveri kurdum şu anda bir sorun yok. Performans olarak ise biraz fark oldugu kesin.

arkadaşım içinde Display Driver - Catalyst Control - Center WDM Drivers olan 35.9MB lık Catalyst Software Suite kurdun yoksa

Display Driver Only olan 14.7MB lık Display Driver kurdun

cevap verirsen sevinirim.bizde ona göre kuralım
  • bu sürücü 3xxx serisi için bi işe yaramaz en azından ilk gözlemlerim bu yönde, zaten 8.6 nın çıkış nedeni 4xxx serisi için kullanıma sunulmuş olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeGaSuS@01 -- 19 Haziran 2008; 18:09:12 >
  • arkadaşlar yaw yükeldim 3dmark06 açılmıyor ve 3dmark01 ise takılmalar oluyor cortladı yani bu arada 8.3 indirecem link varsa koyabilirmisinz yada pm atarmısınız kartımmın marka ve model hemen söyleyim HIS 3870 ICEQ GDDR4 512 MB bekliyorumm şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bende de aynı sorun oldu. 8.6'yı yükledikten sonra oyuna girmeyhe çalıştım reset attırdı veya dondu. Catalysti kaldırdım yan programları falan, sadece driveri kurdum şu anda bir sorun yok. Performans olarak ise biraz fark oldugu kesin.

arkadaşım içinde Display Driver - Catalyst Control - Center WDM Drivers olan 35.9MB lık Catalyst Software Suite kurdun yoksa

Display Driver Only olan 14.7MB lık Display Driver kurdun

cevap verirsen sevinirim.bizde ona göre kuralım

Display Driver Only olan 14.7MB lık Display Driver
    bunu yükledim ve sorun ortadan kalktı.

• 2400 pro ve 2900 pro ile kullandım performans bariz arttı. diger arkadaşlar nasıl kullanamamış hayret.
  • Önce program ekle kaldırtan bütün Ati programlarını uninstall ettim. Sonra güvenli modda açıp Driver Cleaner programı ile geriye kalan bütün Ati driver dosyalarını temizledim. sonra normal modda açıp 8.6+CCC birlikte olanı yükledim. Şu anda sorunsuz tamamen oyunlar felan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.