Şimdi Ara

Catalyst 8.6 official çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende x1950 pro var..performans diplerde...3dmark testleri dahil oyunlarda kötü bir performans gösterdi...x1000 serisi kullananlar için tavsiye etmem..
  • öncelikle indirilen direverlarda pc-notebook aynı driverı kullanmaz notebook kullanıcılar ati mobility olarak driver araştırsın ve bu arada bu ati nin driver ve habire sürücü çıkartmasından bıktım bi farkda göremiyorum sadece ayarları yaptıkdan sonra kasmakdan baska bişi yapmıyor isteyen arkadaşlar bu arada atitrytool kullanmasını öneririm overclock olarak güzel hızı bir nevide olsa arttırıyor
  • Beyler bu Catalyst programında sıcaklık da görünüyor değil mi?

Sizce bu driverı yükleyeyim mi?Performansı nasıl?
  • Sıcaklık gözüküyor.Ancak çoğu kişide sorun vermiş.Bence kurma......

Ayrıca senin pc düzeldimi hocam ???
  • kesinlikle sorunlu bir driver pc aptallaştı 8.6 yı kurunca üstelik format sonrası kurdum..
    son model bir ekran kartınız yoksa bu driver dan uzak durun bence
    zaten bu gibi yazılımları son çıkan ekran kartlarının performansını artırmak için çıkartıyorlar benim gibi eski kart ı olanları pek tınlamıyor adamlar ..
  • bu arada eski driver ları tekrar yüklemek isteyen arkadaşlar kara kara nerden indircem ben bunu diye fazla düşünmesinler normal ati nin sitesine girip işletim sistemi ekran kartı modelini seçtikten sonra çıkan sayfada altaki şu link i tıklasınlar :Previous Drivers and Software
    çıkan sayfada daha önceki driver versiyonları çıkıyor ..istediginizi indirebilirsiniz
    yardımcı olabıldıysem ne mutlu iyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bende x1950 pro var..performans diplerde...3dmark testleri dahil oyunlarda kötü bir performans gösterdi...x1000 serisi kullananlar için tavsiye etmem..

teşekkürler bilgi için şimdi hangi drivera döndün
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_21

eski driverları nerden bulabiliriz

bende olması lazım
    Sürücü arşivim var.
  • Ayne bütün driver lar var nerdeyse
  • 8.49 beta (8.4 WHQL'den sonra çıkan) ile 8.6 WHQL karşılaştırması, CoD 4'te:

Maalesef, GeForce'nin üzerine Radeon takarak test edebildim. Sürücüleri sağlam bir şekilde temizledim ve kare/sn'nin olması gerektiği gibi çıktığını düşünüyorum (eski bazı sonuçlarla da karşılaştırdım). Yine de, ilerde daha düzgün testler yapabilirim:

Catalyst 8.6 official çıktı.

(Varsayılan sürücü ayarlarında. Tüm kartlar nVidia ve ATi'nin belirlediği hızlarda. 3870, GDDR4 bellekli 776/2250 sürüm. AA ve AF, sürücüde "uygulama denetlemeli".)

Görüldüğü gibi, 3870'in 8.49 varken 9600 GT'den yediği fark arttıkça, 8.6'nın getirisi de artmış. Çok güzel.

GeForce'lere, daha güncel sürücülerle getiri olacağını sanmıyorum. GTS G92 ile şöyle bir denemiştim 175 ve 177 ile, yanılmıyorsam fark yoktu.

8.6 haricindeki testler SP2 varken yapıldı(SP2 - SP3 arası çıkan tüm güncellemeler ve çok çekirdek yaması kuruluydu), 8.6 ise SP3 ile. Bunun bir şey değiştireceğini sanmam.

Yine de, dediğim gibi, daha sonra adam gibi tekrarlarım testleri(8.5 - 8.6 karşılaştırması olabilir). 4870 de bulunabilir hatta :)

Bir de, UT3'te ilginç bir şey var: Örneğin Deck'te, GeForce ile haritanın orta kısmında aldığım kareden çok daha fazlasını kenar kısımlarda gene ortaya bakarken alıyorum. Kart, o orta kısmın önüne bir şey geldiği zaman sanırım orta kısmı çizmiyor ve kare/sn fırlıyor, hatta işlemciye takılıyor.

Meselâ, atıyorum, orta kısımda 3870 ile G92 GTS arasında G92 GTS lehine 1,5 kat fark varsa, biraz kenara gidip kamerayı ortaya döndürdüğümüzde fark 2 kat oluyor(Radeon'da kare/sn doğru düzgün artmıyor. Hadi ekrana yeni gelen dokular 3870'i zorluyor, desek, bu da pek mantıklı değil). Aslında daha da fazla, çünkü GeForce işlemciye de takılıyor.

Çok ilginç bence. GeForce'nin hiçbir tersliği yok. Orayı çizmediğini(çizmiyorsa, tabii) hissetmiyorsunuz. Her şey aynı. Radeon niye uğraşıyor çizmeye, acaba?

Eskiden GeForce'de de öyleydi, sonra belki oyunun yamasıyla kare/sn'ler hayli arttı GeForce'de. Eskiden, bahsettiğim noktada 38 kare alırken (bu 38 kare, işlemci sınırıydı) şimdi, meselâ 88 kare alıyorum ve bu da işlemci sınırı... (3870 ise, orada 40 - 50 arası bir değer alıyor, 8.6 WHQL ile).

169.44 ile denemiştim, "acaba eski sürücülerde yavaşlayacak mı?" diye, gene aynı yüksek veriyor. Ya daha eski sürücülerde değişiyor ya da oyunun yamasıyla bir şey oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Haziran 2008; 19:26:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bende x1950 pro var..performans diplerde...3dmark testleri dahil oyunlarda kötü bir performans gösterdi...x1000 serisi kullananlar için tavsiye etmem..

katılıyorum
  • nasıl bir sürücüyse çalışmadı, hata verdi, eskisini yükleyeyim dedim o da olmadı, mecbur sistem geri yükleme yaptım... nası iş anlamadım
  • ne kadar ilginç ya adamlar halen daha 2400 ve 2600 e AGP sürücüsü yapmıyorlar. denemeyeceğim ahanda
  • pcı e 2600xt saphire gddr3 ekran kartım vpu recovery hatası vermeye başladı 8,6 yı yükleyince catalyst i çıkardım rivatuner dan fan ı %110yaptım boştayken 65 derecelerde makina hatta bir ara 69 -71 arası gidip geliyordu catalyst i kaldrıdım direk display driver ı kurdum biraz düzeilir gibi oldu bakalım ya uyuz oldum.
    başka pci 2600xt kullanan varmı acaba son sürücüleri yükleiyp deneyen yda benim ekran kartım hep böyle sıcak tıda ben mi dikkat etmedim
  • bu arada sapphire in sitesinde agp kartlar için download linki var hotfix bulamayan arkadaşlar oraya bakabilir

http://www.sapphiretech.com/ty/

populer download kısmına baksınlar
  • bendeki kart AGP ve dediğin sıcaklıklarda geziniyor. şu anda sadece tv kartı çalışıyor ve 62 derecede. sanırım normal
    quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

pcı e 2600xt saphire gddr3 ekran kartım vpu recovery hatası vermeye başladı 8,6 yı yükleyince catalyst i çıkardım rivatuner dan fan ı %110yaptım boştayken 65 derecelerde makina hatta bir ara 69 -71 arası gidip geliyordu catalyst i kaldrıdım direk display driver ı kurdum biraz düzeilir gibi oldu bakalım ya uyuz oldum.
    başka pci 2600xt kullanan varmı acaba son sürücüleri yükleiyp deneyen yda benim ekran kartım hep böyle sıcak tıda ben mi dikkat etmedim

• 2900 XT KULLANIYORUM , 8.6+CCC yi nereden indirebilirim pm den yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.