Şimdi Ara

Catalyst 8.6 official çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç oyunda performans artışı oldu, Trials 2 Second Edition , Grid , DMC4..
    Fakat TrackMania Nations Forever da performans daha da düştü , önceki oyunda "1280x1024 4xaa herşey full" fps 30 un üzerindeydi , bu oyunda "1024x768 4xaa full" nedense performans yerlerde 20 fps falan alıyorum, nedendir acaba ya, bir fikri olan var mı?? ((8.5 ile 22fps 8.6 ile 20 fps))
  • ben de kurdum hata verdi yeniden deneyecegim
  • Valla bu sorunlardan dolayı driver yüklemez oldum. Üşeniyorum artık elli kere açıp kapatıp her şeyi silip driver kurmaktan...
  • bende HD2600 Pro Sonic var baya performans artışı oldu 8.6'da
  • 2600xt sonic ile deniim bakiim bende

saolun
  • olmuyo anlamadım gitti 8.5 e geri dönmeye uğraşıyom öf ya 1 saatimi aldı
  • çok az bi fark oldu dirt ve juiced 2 de (ne alaka ise) 1-2 fps oynuyo call of duty de denicem gerçekten işe yarıyomu diye
  • kurdum problem olmadı ama performans artışıda göremedim...
  • benim ekran kartım 1800xl, biraz geride kaldım bu sene

Her yeni çıkan driver i indirip yüklüyorum fakat bizim kartlarda çok da bir performans artışı olmuyor. Bu güncellemelerin ağılıklı olarak yeni kartlara yönelik olduğunu düşünüyorum.

yanılmıyorum değil mi bu konuda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 20 Haziran 2008; 9:32:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turcho

benim ekran kartım 1800xl, biraz geride kaldım bu sene

Her yeni çıkan driver i indirip yüklüyorum fakat bizim kartlarda çok da bir performans artışı olmuyor. Bu güncellemelerin ağılıklı olarak yeni kartlara yönelik olduğunu düşünüyorum.

yanılmıyorum değil mi bu konuda??

Aynen öyle :)
  • Kartım X1950 pro.. Performans artışı falan beklemiyodum yine de deniyim dedim. İlk kez Monitörüm kapanıp durdu.
    8.5e döndüm sorun morun kalmadı.
  • 3870 lerde deneyen varmı arkadaşlar?
  • Benim gibi agp 2600 xt kullanan arkadaşlar zannedersem halen bize destek vermiyor ati??nasıl iş anlamıyorum yaaa
    Hotfix diye sonradan çıkartırlar mı aceba???
  • 8.6 kurdum güzel birşey yapmışlar.
  • Hadi bakalım comolokko.Yükleyelim,deneyelim.
  • goruntu kalitesi arttı galiba
    fps aynı ayarlarda gibi af de perf artmıs ama 16x af takılıorm her oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Toshiba A200-1VL laptop sahibiyim. ATi 2600 ekran kartı var. Ama 11 Marttan beri Toshiba tarafından display driver çıkmadı. ATi'nin kendi sitesinden de mobility rodeon seçeneğini seçtiğimde 2600 diye bir ekran kartı yokmuş gibi driver da yok.

Ne yapmam lazım, ayda en az 2 sürücü çıkaran ATi benim ekran kartıma bir sürücü yapamıyor mu yoksa var da ben mi bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Teşekkürler....

http://www.laptopvideo2go.com/

Bu adresten indirip yükleyebilirsin. Toshiba sürücü güncelleştirmesi yapmıyor. Zamanında 4.5 milyar verdiğim en pahalı modelinde bile 1 kez olsun güncelleştirme yapmadı. Yazık.

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Toshiba A200-1VL laptop sahibiyim. ATi 2600 ekran kartı var. Ama 11 Marttan beri Toshiba tarafından display driver çıkmadı. ATi'nin kendi sitesinden de mobility rodeon seçeneğini seçtiğimde 2600 diye bir ekran kartı yokmuş gibi driver da yok.

Ne yapmam lazım, ayda en az 2 sürücü çıkaran ATi benim ekran kartıma bir sürücü yapamıyor mu yoksa var da ben mi bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Teşekkürler....

http://www.laptopvideo2go.com/

Bu adresten indirip yükleyebilirsin. Toshiba sürücü güncelleştirmesi yapmıyor. Zamanında 4.5 milyar verdiğim en pahalı modelinde bile 1 kez olsun güncelleştirme yapmadı. Yazık.

Aynı dertten bende de var. DELL Inspiron 6400 dizüstü kullanıyorum. Ati X1400 ekran kartı var. Sürücü güncellemiyor DELL Bir çözümü var mı?

• Ben de bugün 8,6 yükledim. Ati X1650XT ekran kartım. Ama ekran gelmedi bir türlü. Güvenli modda da açamadım bir türlü. Tekrar 8,4 yükleyince herşey normale döndü.Demek ki eski modelleri 8,6 desteklemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.