Şimdi Ara

iOS 11.2 Public Beta 1 ÇIKTI! | (BETA Kullanıcıları ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme: 01.11.2017 iOS 11.2 Public Beta 1 yayınlandı.

30.10.2017 iOS 11.2 Developer Beta 1 yayınlandı.
    23.10.2017 iOS 11 Developer ve Public Beta 5 yayınlandı.
    20.10.2017 iOS 11 Developer ve Public Beta 4 yayınlandı.

Beta kullanıcılarına da özel bir konu olması gerektiğini düşündüm, iOS 11 ana konusunda hem genel sürüm hem beta konuşunca karışıyor.

Sadece Developer ve Public beta sürümleriyle ilgili konuşmak için açılmış konudur. Elimden geldiğince başlığı güncel tutacağım, her güncelleme geldiğinde başlığı yenileyeceğim.

iOS 11.2 Beta 1 Sürümüyle Birlikte Gelen Düzeltmeler/Yenilikler

quote:

3D Toch'ta yaşanan gecikmeler gideriliyor.
    Erişilebilirlik yoluyla bildirimlere ve Widgetlere erişim sağlanıyor. (Plus modellerindeki Home butonuna çift dokunma özelliğiyle ekranı aşağıya indirdiğiniz zaman parmağınızı ekranda aşağı doğru kaydırdığınızda bildirim paneline ulaşabiliyorsunuz.)
    Hatalı şifre girildiğinde titreşimli geri bildirim veriliyor.

iOS 11.1 Beta 2 Sürümüyle Birlikte Gelen Yenilikler/Düzeltmeler

-Yeni emojiler geldi. (Sadece beta 2 yüklü olanlar arasında görülebiliyor)
    -Ana ekrandaki erişilebilirlik hatası düzeltildi.
    -Acil durum SOS Tercihleri.
    -iOS 11 ile birlikte kaldırılan 3D Touch Uygulama Değiştirici de bu beta sürümüyle birlikte geri döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 1 Kasım 2017; 20:33:25 >

• 7 plusta 11.1 beta 2 de oldukça memunum. Sadece 3d touch kasması dışında hiç sorun yok, gayet akıcı ve olması gerektiği gibi. Tek isteğim dark mode ama umudu kesiyorum çıkmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

7 plusta 11.1 beta 2 de oldukça memunum. Sadece 3d touch kasması dışında hiç sorun yok, gayet akıcı ve olması gerektiği gibi. Tek isteğim dark mode ama umudu kesiyorum çıkmayacak gibi.

Bence de dark mode gelmeyecek gibi görünüyor. Betaya geçtikten sonra Whatsapp bildirim sorunu yaşamaya başladım sanki, neyden kaynaklı tam çözemedim çok da kullanmadığım için nedenini anlayamadım ama 2 gündür bir iki tane atılan mesaj geç ulaştı bana. Belki de onla alakası yoktur bilmiyorum.
  • Evet WhatsApp bildirimlerinden şikayet edenler var bana olmadı henüz öyle bir sorun. Dark mode neredeyse herkes istiyor. Acaba X in çıkmasını mı bekliyorlar oled olduğu için bilemiyorum. Umarım çıkar.
  • Arkadaşlar sizce beta 2 mi yoksa 11.0.3 mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 2 deyim şu anda. 11.0.3 ten iyi durumda gibi.

Dark mode özelliği geliştiricilere bağlı gibime geliyor. Şu anda Twitter’da hiç bi sorun yok. Dark mode açıkken kullanabiliyorsun, resimler Videolar renk değiştirmiyor. Aslında uyumlu uygulamaları yazarsak çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYoqA

Beta 2 deyim şu anda. 11.0.3 ten iyi durumda gibi.

Dark mode özelliği geliştiricilere bağlı gibime geliyor. Şu anda Twitter’da hiç bi sorun yok. Dark mode açıkken kullanabiliyorsun, resimler Videolar renk değiştirmiyor. Aslında uyumlu uygulamaları yazarsak çok güzel olur.

Keşke uygulamalarda devre dışı kalıp sadece iPhone sistemini değiştirse. Çünkü ben çoğu uygulama ve siteyi zaten dark mode ile kullanıyorum. Tüm uygulamaları uyumlu yapmak zor, sadece iPhone sistemi değişse çok daha güzel olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam öncelikle kusura bakmayın nereye yazacağımı bilemedim. İtunesin son sürümünde zil sesi yapmak istediğim ses dodyalarını daha önceki sürümde açılıyordu ama son sürümde bir türlü açamıyorum acaba bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Beta 3 gelir mi bu hafta bekleniyor mu? Beta 2 yükliycem, bir kaç gün daha bekleyeyim Beta 3 gelirse bu hafta.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Beta3'ün bu akşam gelmesi bekleniyor.

Bu arada konu açıldı madem ben de yorumumu bildireyim.

11.0.2'den beta2'ye geçmiştim. (Beta 1 de çok hoşuma gitmişti ama arama ekranındayken uygulamalara girince ekranın yarısının siyah olması problemi vardı, o yuzden geri dönmüştüm.) Beta 2 de yandan 3D touch ile multitasking geri gelince dayanamayıp geçtim. Hem problem de çözülmüş zaten.

11.2 beta2 11.0.2 ye göre gözle görülür derecede düzelme var. (11.0.3 hiç kullanmadım)

1. Herkesin bahsettiği 3D touch kasılması nedir ben bilmiyorum. Cok sık 3D touch kullanmıyorum ve eskiden de kullanmıyordum yandan multitasking açmak dısında. Bu yuzden nadiren kullandıgım zaman oluşan kasılmayı ben algılayamadım.

2. Whatsapp problemi bende de oldu. Ancak farklı bir şekilde. Normal mesajlar geliyor ve bildirim çalışıyor, ancak grup mesajları bazen geliyor bazen gelmiyor. Gelmediği durumlarda whatsapp'ın içine girdiğimde farkında oluyorum ama sanki whatsapp'ın son güncellemesinden sonra durum düzeldi gibi.

• Developer beta 3 yayınlandı.
  • Public beta 3 de yayınlandı.

• Yükledim Beta 3 ü ama bir fark göremedim.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    3D Touch kasıyordu, o kasmalar düzeltilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

3D Touch kasıyordu, o kasmalar düzeltilmiş.

3D Touch pek kullanmıyorum alışamadım, eskiden nasıldı bilmediğim için karşılaştıramadım.
  • Beta 4 yayınlandı, bazı yerlerde Gm versiyon olarak geçtiğini söyleyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Beta 4 yayınlandı, bazı yerlerde Gm versiyon olarak geçtiğini söyleyenler var

Developer beta 4 yayınlanmış evet, iki saate de public yayınlanır sanırım.

• Surum Final surum yani GM surumdur arkadaslar. 2 gb grldo bana ve hatalari bildirmemiz icin yuklu olan uygulama kalkti. Yani ginal surum bu.

• 3d dokunus kasma yok tamamen duzelmis bende. İphone 7 plus

• Merhaba arkadaşlar. IOS 11.1 TAM SÜRÜM ne zaman gelir sizce?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.