|
| _____________________________ |

|
| _____________________________ |
|
|
|
|
Ne zaman canım sıkılsa buraya geliyorum Aptal bir laptop gpu'suna bu kadar para vereceğime aynı parayla GTX 1080 veya RTX 2070 alınabiliyor siz düşünün. demiş kıymetli cahilimiz Aptal bir laptop gpusu genelde bga grafik olduğu için istemesen de bazen eşek gibi o parayı vermek zorunda kalıyorsun
Kanlarımdan sinir fışkırıyor diyo. Belli ki bu sinirini karşı tarafa hiçbir şekilde yansıtamayacak kadar asosyal birisin ki baban parayı öderken hıncını anca babandan çıkarıyorsun Bilgisayar kurduyum deyip bir fleksi bile söktüğünde takarken short ettirip o bölümü çalıştıramayan senin gibi yüzlerce insan gördüm, finalde soluğu bilgisayarcı yanında alan. Her işin bir ustası var, bilgisayar sökmek takmak toplamak senin o 5 dakikalık asmr videolarından öğrenilecek bir şey değil aslan parçası En güldüğüm de bilgisayarcıya birşey diyemeyip soluğu burada alması Anteplilerin çok güzel bir sözü var: Bilmiyorsan bir boku, git mektebinde oku. Anlamadığın bir işe burnunu sokarsan sonunda sana masraf olarak geri döner knk Yani bu bir mağduriyet değil, bilgisayarcının aldığı paraya hak veriyor ve sana kahkahalarca gülüyorum Bak adam ne güzel yazmış : Cin olmadan adam çarpmaya kalkmasaydın. Kendin geri toplayamıyorsan açmayacaksın bilgisayarını. Açarsan da paşa paşa vereceksin böyle parayı. Adam sonuna kadar haklı. Bilmiyorsan ve beceremiyorsan, bilene saygı duyacaksın aslaaaaan. |
|
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |