Gerek gerek gerçek hayatta gerekse sanal alemde sürekli karşıma çıkıyor bu "hmm".Nedir bu ne anlama gelir?
Çok ilginç bir şey olduğu kesin "düşünüyorum, bilmiyorum demek için ya da geçiştirmek için kullanılıyor.Ama özellikle msn'de çıldırtıyor bu beni.Hmm yazıp geçiştiriyorlar ne demek istiyorsun anlatsana kardeşim
Neyse içimi döktüm , rahatladım
Sizce ne anlama geliyor bu "hmm"
hmmm...
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
hmmm...
quote:
Orjinalden alıntı: YrkndrY
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
hmmm...
quote:
Gerek gerek gerçek hayatta gerekse sanal alemde sürekli karşıma çıkıyor bu "hmm".Nedir bu ne anlama gelir?
Çok ilginç bir şey olduğu kesin "düşünüyorum, bilmiyorum demek için ya da geçiştirmek için kullanılıyor.Ama özellikle msn'de çıldırtıyor bu beni.Hmm yazıp geçiştiriyorlar ne demek istiyorsun anlatsana kardeşim
Neyse içimi döktüm , rahatladım
Sizce ne anlama geliyor bu "hmm"
İlk defa bu konuda benle aynı şeyi paylaşan birini gördüm. bende hiçbir zaman anlamamışımdır. Ve bana "hmm" yazanlara msn de yazmayın derim hep. Birde msn de şu :S olayını anlamam hiç...
dalga geçecek başka yer bulamadınız mı?cidden bilmiyorsanız bana pm atın,ben size detaylı bir şekilde yardımcı olurum
Ya valla.O kadar özene bezene bişeyi yazıyosun gönderiyosun msnde karşıdan da güzel bi cevap almayı beklerken "hmm" yazıyorlar.O an ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum..
Oh be! Yalnız değilmişim.Uzun uzun yazıyorsun hmm diyorlar
Bana hmm diyemezler işte. Kızdığımı sinirlendiğimi biliyorlar. Hmm derse karşımda kim olursa olsun kız erkek farketmez küfür ederim direkt...
quote:
Orjinalden alıntı: Baba Naber
Bana hmm diyemezler işte. Kızdığımı sinirlendiğimi biliyorlar. Hmm derse karşımda kim olursa olsun kız erkek farketmez küfür ederim direkt...
ben de mi öyle yapsam acaba ?
quote:
quote:
ben de mi öyle yapsam acaba ?
Ben yapıyorum valla. Kim olursa olsun. Sende yap bence.
He birde... Hmm yazan kişi olursa çokmu zevk aldın devam edim istersen zevkten dört köşe ol diyorum... (anladınız herhalde )
hmm layana bende kufur edıyorum valla kız erkek ayımadan
iyi de karşıdakinin beni gıcık etmek için yapmadığına eminim kırmadan söylemek lazım
quote:
iyi de karşıdakinin beni gıcık etmek için yapmadığına eminim kırmadan söylemek lazım
O zaman hmm ne demek diye sor... Neden kullanıyorsun de... Kullanınca ne oluyor de... Söylediğimi anladığın anlamındamı anlıyayım, yoksa salak olupta anlamadığın içinmi hmm yazdın de...
Birçok şey var... Bana göre bunlar kırıcı değil. Ama bilemem seni
quote:
quote:
O zaman hmm ne demek diye sor... Neden kullanıyorsun de... Kullanınca ne oluyor de... Söylediğimi anladığın anlamındamı anlıyayım, yoksa salak olupta anlamadığın içinmi hmm yazdın de...
tamam, yalnız dikkat ettim de bunu hep kızlar söylüyor
quote:
quote:
quote:
genelıde guzellıge onem verenler dımı
quote:
Orjinalden alıntı: firstarmy
quote:
quote:
quote:
genelıde guzellıge onem verenler dımı
evet
Evet genelde kızlar söylüyor. Ama ben hayatımda hiç erkek kız ayrımı yapmamışımdır. Çok açık sözlüyümdür. Erkeğe ne dioyorsam kıza da derim.
quote:
Evet genelde kızlar söylüyor. Ama ben hayatımda hiç erkek kız ayrımı yapmamışımdır. Çok açık sözlüyümdür. Erkeğe ne dioyorsam kıza da derim.