Şimdi Ara

Az önce ttnet yetkilileri evime geldi ve(Öneri lazım acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geldiler ve bana 2 ay bedava deneyeceğim tivibu tivibu ev 12mbit internet ve yeni bir modem vereceklerini yani kabul edersem ve 2 ay sonunda 10tl ile aynı kampanyayı kullanacağımı söylediler bana sivri bi tuzak gibi geldi ama bilmiyorum varmı kullanan veya aynı durumda olan

We Know
  • Modemi almanızı öneririm. Zyxel veya Huawei modem veriyorlar. Bana Zyxel verdiler gayet memnunum. 1000 Megabit destekliyor.

oyle bir anlatıyorlarkı allayıp pullayıp aklın gıdıyor ıyı bıseymıs gıbı gosterıp 2yıllık imzayı aldıktan sonra

yuzune bile bakmazlar

ttnet ten uzak durmanı tavsıye ederım
  • Beni telefonla aradılar bende kabul edince gelip kurdular tahattsüz 2 ay bedava devam edersek 10 tl verdikleri modem airties 5341 modeli tivibu yokken hızım 7 megabit flandı tivibu takınca 4 megabite düştü .

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Bende kullanıyorum aynı modemden verdiler. Taahhüt yok. 2 Ay kullanıp beğenmezseniz cihazları götürüp teslim ediyorsunuz ve hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Beğenirseniz ki şahsen ben çok beğeniyorum 9.90 TL ödeyip devam edebiliyorsunuz...

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Bencede TTNet'in Tivibu olayını sevdim ama nedense son 1 haftadır kanal geçişlerinde sorun var bende .

Arayın kayıt bırakın sorunu çözerler.

Kabul edip kullanalım mı yoksa uzak mı duralım beyler ??

Orijinalden alıntı: charTaLL

Ben Birşey anlamadım şimdi konuyu açan arkadaş herşeyi bana da anlattı ama kararsız kaldım tuzak mı yoksa bi devrim mi ??

Kabul edip kullanalım mı yoksa uzak mı duralım beyler ??

Size kalmış bir olay bu. İhtiyacınız varsa kullanabilirsiniz. Ben tuzak olarak görmüyorum.

Orijinalden alıntı: IsmailCem

Geldiler ve bana 2 ay bedava deneyeceğim tivibu tivibu ev 12mbit internet ve yeni bir modem vereceklerini yani kabul edersem ve 2 ay sonunda 10tl ile aynı kampanyayı kullanacağımı söylediler bana sivri bi tuzak gibi geldi ama bilmiyorum varmı kullanan veya aynı durumda olan

Size sözleşme bırakmadılarmı?

Neye devam ediyorsunuz anlayamadım, iki ucu açık lafla sonsuz özgürlükler, hiç birşey ifade etmez !

2 ay sonunda sözleşme zorunluğu varmı ?

12 mbit ,nternet kota yada adil kullanım paketine dahilmi?

Verilen modemi istediğim süre bitiminde en ufak yaptırama tabi olmadan, sıfır ücretle iade hakkınız varmı ?

Bence sözleşmeyi iyi okuyun.

Bizide arıyorlar, ama sizden biraz farklı kotanızı 100 gb çıkartalım diyorlar, geçen hafta 2 defa aradılar, kabul etmedim.

24 ay taahütle baş başa kalabilirsiniz, belkide gerçekten avantajlı bir kampanyadır, sözleşmeyi okuyup karar verin.

2012 senesindeyiz, lafla sözleşmeye inanılırmı?

• http://www.tivibu.com.tr/kampanya/ikiayhediye.tvb

Bu kampanya sanırım, taahhüt yok diyor.Sadece verdikleri cihazı kullandığınız sürece size veriyorlar, kapatırken iade etmeniz gerekecek.

Bana da teklif edildi, istemedim ama ihtiyaç duymadığımdan.
    Yazılım projelerinizi yazdırmak için bana ulaşabilirsiniz.
  • adında ttnet geçince insan işkilleniyor biraz
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.