Şimdi Ara

Casper Garanti Kapsamı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kendime Casper Neo marka bir bilgisayar aldım bir hevesle kasanın içini açıp ne var ne yok bakmak istedim ama oda ne bir baktım kasanın arkasında bir yazı CASPER ürün güvenlik etiketi yetkisiz müdahale durumunda garanti dışı sayılacaktır diye elimde tornavıda ile öle kaLdım :D şimdi ben o etiketi ordan sökersem kasayı açıp sadece içine bakarsam garanti dışına çıkarmı yani demek istediğim parça değiştirmeden açıp kapatıcaz bu sorun cıkarırmı?

• yenisini yapıştırmazlarmı o zmn ben bunu temizletme bahanesiyle açtırabilirmiyim acaba :)
  • kesinlikle çıkarırlar içerisindekilere bakmak istiyorsan o zaman everest home gibi bi programla içerisindeki bileşenleri kontrol et. buyuk bir ihtimalle ecs anakart oem ram samsung disk samsung dvd rw gibi bileşenler vardır içerisinde :)

Vikings
    Wrath of Northmen
  • O kadarını bilmiyorum ama servis'ten servise değişir
    Bende de casper var bi göz atayım diye sökmüştüm 1-2 hafta sonra ram'lardan dolayı mavi ekran vermeye başladı
    neyse servise verdim
    Müdahale etmişiniz cart curt dedi bakmadı pc'ye sonra babamın tanıdığı çıktı halleti bi şekilde.
    Risk alma derim

Edit: merak edicek bi şey yok içinde ben baktım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISEE -- 15 Eylül 2009; 0:02:21 >
  • konuyu acayip hortlatmış olucam ama ben de de casper nirvana var fanı ılk zamanlara göre aşırı derecede fazla ısınmaya başlayınca fanı temızlemeye kalkıstım guvenlık etıketının bı kısmını zarar vermeden kaldırıp ram'in oldugu kısma baglı olan fana ancak tepeden bakabıldım, tabi sorunu çözemedim cunku fanı tamamen gormek ıcın komple kasayı acmak gerekıyormuş.Daha sonra zarar vermeden tekrar gerı kapattım, sizce servise gotursem acılmıs oldugunu anlarlarmı? anlarlarsa vidalardanmı anlarlar yoksa etıketın ustu çok hafif kısmi kısmi siyah leke var oradan mı anlarlar?Etikete yıpranmış desem, vidalarla oynamıssınız'a da ben dokunmadım hiç geldiginde öyledir desem yerlermi :D cünkü içini açıp bakabildim sadece zaten bişide yapamadım.. eger garanti kabul ederse geri vermeleri ne kadar sürer daha once hiç casper garantisini kullanmadım , asusta 1 ay sürmüştü 1 tane tuş kırıldıgında.

Tavsiyeleriniz için şimdiden saolun

ha birde sorunu yazayım, laptop yaklaşık 6 aylık ve ilk zamanlarında fanı nerdeyse calısmaya gereksınım duymazken şimdi inanılmaz ses cıkarıyor ve ınternette gezinip video izlerken bile aşırı ısınıyor ve hoparlorden cırt cırt cırt sanki bozuk video kaydından çıkan ses gibi ses cıkıyor hoparlorden...Sizce sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ShagraX* -- 8 Ocak 2011; 20:53:41 >

• upupupup

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

bi problem oldumu ebnde actim ve gecen servise gonderdim

garanti dısı kalır arkadasım ben casperda calısıyorum geliyor böyle vakalar :)
  • Herkes casper ı kötülemiş o kadarda kötü değil ..

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

bi problem oldumu ebnde actim ve gecen servise gonderdim

garanti dısı kalır arkadasım ben casperda calısıyorum geliyor böyle vakalar :)

HALLETİM Bİ YALANLA İSİ COZDUM:)

MSİ ANAKART

DELTA ELECTRONİC PSU

SEAGATE BARRACUDA SATA 2 HDD

MSİ EKRAN KARTI

A DATA MARKA RAM

-Milli Kayınço-
  • Garanti Dışı Kalır

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • o zaman casper almanın hiç bir avantajı yok. sadece pc cahili insanlar alır.

içini açıp tozu temizleyemedikten, rem takviyesi yapamadıktan, fanı değiştiremedikten

tv kartı kendimiz takamadıktan, dvd yi sökemedikten sonra ne anladım bu işten.

bunları casper da yapar evet belki..

ama 1 hafta 15 gün sürecekse bir dvd takmak

bulaşmayın derim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.