Şimdi Ara

Casio ETD-300D-1AVUDF Sıcak fırsat yanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu saat indirime girmiş galiba piyasa değeri 850,00 tl ben 1 adet aldım bakalım ne gelecek.

Casio ETD-300D-1AVUDF Erkek Kol Saati
    http://www.hepsiburada.com/casio-etd-300d-1avudf-erkek-kol-saati-p-HBV000000WED5?magaza=Golgi%20Teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• casio ve 850 tl ikisi yan yana hiç yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Beyler bu saat indirime girmiş galiba piyasa değeri 850,00 tl ben 1 adet aldım bakalım ne gelecek.

Casio ETD-300D-1AVUDF Erkek Kol Saati
    http://www.hepsiburada.com/casio-etd-300d-1avudf-erkek-kol-saati-p-HBV000000WED5?magaza=Golgi%20Teknoloji

Ayda bir bu fiyata satıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek 850den inmiş
  • Hayırlı olsun güzel. N11 de 400. Kuponla daha uyguna gelebilir. Geçen 400 e 55 kupon vardı. Üstüne tekrar kupon kazanılır.

Casio Edifice ETD-300D-1AVUDF Erkek Kol Saati 699,90 TL yerine 400,00 TL

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/casio-edifice-etd-300d-1avudf-erkek-kol-saati-P186568744

• Bırak ateşi duman bile göremedim
  • Arkadaşlar Hepsiburada da sorun var galiba tv aldım tv geldi daha hazırlanıyor yazıyor müşteri hizmetleri iki gündür mesaja cevap vermiyor çağrı merkezini 5 defa aradım 4. Dakikadan sonra ses gitti kapandı görüşemedim kimse ile hb ye ne oluyor? Var mı benzer sorunlar yaşayan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Casio ETD-300D-1AVUDF  Sıcak fırsat yanıyor..

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki de, şu saat 1050 iken 850 ye satması biraz zor zaten

• Yanlış alarm vermişim sanırım Pardon arkadaşlar :)

• BEnde 350 gözüküyor
  • quote:

Yanlış alarm vermişim sanırım Pardon arkadaşlar :)

Tavsiyem iptal et hocam. Daha birkaç gün önce sepette %20 indirim yapıyordu 270 liraya almadım düşün. Bekle 1 ay içinde yine aynı seviyeye düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Yanlış alarm vermişim sanırım Pardon arkadaşlar :)

Tavsiyem iptal et hocam. Daha birkaç gün önce sepette %20 indirim yapıyordu 270 liraya almadım düşün. Bekle 1 ay içinde yine aynı seviyeye düşer.

İptal ettim bile hocam saolasın tavsiyen için

• Tip olarak güzelmiş aslında. 200 civarına olsa süper olur.
  • ben 314 liraya aldım. fiyatına göre oldukça güzel ve kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Casio ETD-300D-1AVUDF  Sıcak fırsat yanıyor..

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki de, şu saat 1050 iken 850 ye satması biraz zor zaten

Linkteki casio çok daha güzel

• Saatleri seviyorum satiyorumda bende 5 Ay once casio edificenin saatini aldim casio nun edifice modelleri sportif oldugu icin seviyorum ve kesinlikle verilen parayi hakediyor hic basit gorulecek saatler yapmiyor kaliteli.

Konudaki saatin fiyati suan 325tl gorunuyor kesinlikle o parayı hakediyor fiyat guzel.

Bir saat niyetlenmistim isigida vardi guzeldi sonra bu ilandaki saati gordum ve gittigidiyordan siparisi verdim fakat sol taraftaki kucuk saati calismiyordu onun surekli calismasi gerekiyor buyuk olan saniye calismiyor duruyor ok . Bence pili bittiginden soldaki ufak saniye calismiyordu ama yinede iade edip sogudum saatten .

Sonradan casio edifice EFR-540BK 1AVUDF Model saati aldim calisma sekli olsun görünüşü olsun seviyorum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özel Üyelik -- 3 Ekim 2017; 3:13:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.