Şimdi Ara

SATILIK CASİO EDİFİCE EF-550RBSP REDBULL SAAT (SIFIR ÜRÜN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar 1 Adet CASİO EF-550RBSP REDBULL( Limited edition) modeli saat satışa sunulmuştur Toplamda 2 adet bulunmaktadır.1 Adette EF-550D-1AV modeli bulunmaktadır. Elden yada netten sanal satış ile satış imkanı mevcuttur. ilgilenenler P.M. yoluyla yada cepten ulaşabilirler.0544 265 5009 Sanal satış linkleri aşağıdadır.Ürünler sıfır,kutulu ve jelatinlidir. Almayı düşünen arkadaşlar,Sahibinden com ve donanım haber forumundan profilimi inceleyebilirler. Her iki ortamdada Bu model saatlerden bir çok satışım oldu herkezden memnuniyet belirten geri bildirimler aldım...

Satış Linkleri

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-edifice-ef-550rbsp-1av-redbull-swingli-85556126/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-edifice-ef-550d-1av-swingli-85410827/detay/

SATILIK CASİO EDİFİCE EF-550RBSP REDBULL SAAT  (SIFIR ÜRÜN)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delican77 -- 10 Mayıs 2012; 11:17:41 >

• Arkadaşım Bu saatler orjinal değil. Çin Malı Ürünler Bunu Belirtmeni İsterım . Alıcı oLacak ınsanlar bunu Bılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayetkurnaz

Arkadaşım Bu saatler orjinal değil. Çin Malı Ürünler Bunu Belirtmeni İsterım . Alıcı oLacak ınsanlar bunu Bılsın

Arkadaşım, siz Casio Yetkili satıcısı Konyalı saatten alacağınız saatin arkasındada cased in CHİNA (Çinde yapılmıştır) Japan movt.(Japan Makina) yazmayacağınımı sanıyorsunuz?Lütfen iyice araştırın ve bilip bilmeden ilanı baltalamaya çalışmayın .Bu konuyuda kirletmemek adına lütfen polemik yaratmayın beğenmiyorsanız almayın. Benim satış yaptığım tüm ortamlardaki profilim size yeterli cevabı verecektir diye düşünüyorum. Saygılar.
  • Ben Kendım Casıo Saat Bayılıgı Yapıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayetkurnaz

Ben Kendım Casıo Saat Bayılıgı Yapıyorum .

Lütfen uzatmayınız düşüncelerinizi bir başlık açarak orada paylaşınız. Madem ki casio bayisiniz. Saatinde ne olduğunu iyi bilirsiniz sizin sattığınız saatle arlarında fark var ise onu söyleyiniz Makinası kasası çeliği şurası farklıdır deyiniz. Casıo bayisi iseniz sattığınız fiyatıda belirtiniz. Sattığınız saatlerinde çinde montaj olduğunu açık açık belirtiniz. Bu saatler çin malıdır deyip İlanı baltalamaya çalışmaktan ziyade Neyin ne olduğunu belirtiniz. Yukarıda da dediğim gibi ama lütfen bunu başka bir başlık altında benim başlığımı kirletmeden açıklayınız. Ayrıca yapmış olduğunuz satışlardan cidden casio bayisi olduğunuz belli olmakta. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delican77 -- 12 Mayıs 2012; 13:49:03 >
  • kim ne derse desin kullanmadan saatlere yorum yapmamak lazım. kaç aydır saati kullanıyorum saatte tık yok yüzerken ne su ne bişi tüm fonkyonlarıda çalışmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.