Şimdi Ara

CASIO EFR-520L-7AVDF N11 fırsatı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, CASIO EFR-520L-7AVDF erkek kol saati N11 günün fırsatında 298,30TL. Piyasada en aşağı 380 - 600 arası değişiyor. En iyi fiyat çekleri olan arkadaşlar 198 liraya sahip olabilirler.

Saat alma düşüncesi olan arkadaşlar için.

http://www.n11.com/casio-efr-520l-7avdf-erkek-kol-saati-P18103426

Gününfırsatı mağazası n11'emi ait bilmiyorum.

Saatin videosu :

Hediye çeki olanlar için 298,30 - 100 = 198.30 - 5TL avantajx = 195,30TL'ye geliyor.

Ersa garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 12 Ocak 2014; 3:19:17 >

• Tipi güzel hoş bir saat.

Ama ne bileyim casio denince; aklıma ilk olarak asker saati (F91-w idi herhalde) sonra hesap makineli saat en son olarak da uzaktan kumandalı (tv kumandası) saat geliyor. Küçüklükten işlemiş sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Burada 179 tl, nasıl oluyor anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hukukadami

http://www.sanalpazar.com/Casio-Edifice-Efr-520l-7av-Erkek-Saati-Ucretsiz-Kargo__isp12370669

Üstad onu bende gördüm ama bildiğin çakma casio, açıklamalardan belli en başta

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

http://www.sanalpazar.com/Casio-Edifice-Efr-520l-7av-Erkek-Saati-Ucretsiz-Kargo__isp12370669

Üstad onu bende gördüm ama bildiğin çakma casio, açıklamalardan belli en başta

Olabilir hocam.

• casiolarda saçma bişey var, piyasada sözde 400 500 den aşağı olmayan saatler n11 de sp de 150 200 e satılıyor. n11 den aldım 3 tane, çekle en pahalısı 130 a geldi ama piyasada 400 nası iş anlamadım.

GALATASA|RA|Y
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio EF-336L-1A1VDF kordon sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

casiolarda saçma bişey var, piyasada sözde 400 500 den aşağı olmayan saatler n11 de sp de 150 200 e satılıyor. n11 den aldım 3 tane, çekle en pahalısı 130 a geldi ama piyasada 400 nası iş anlamadım.

Ersa garantili mi?

Şu an piyasada en kolay çakması yapılan saat casio'dur. Ondan sonra armanidir. Bu iki saat markalarını sanalpazar, gittigidiyor gibi sitelerden alırken çok dikkat edin. Ersa Garantilidir yazısı olmayan tüm casio ilanları çakmadır. Altını çizerek söylüyorum ersa garanti yoksa o saat çakmadır casiolar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 12 Ocak 2014; 3:54:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar, CASIO EFR-520L-7AVDF erkek kol saati N11 günün fırsatında 298,30TL. Piyasada en aşağı 380 - 600 arası değişiyor. En iyi fiyat çekleri olan arkadaşlar 198 liraya sahip olabilirler.

Saat alma düşüncesi olan arkadaşlar için.

http://www.n11.com/casio-efr-520l-7avdf-erkek-kol-saati-P18103426

Gününfırsatı mağazası n11'emi ait bilmiyorum.

Saatin videosu :

Hediye çeki olanlar için 298,30 - 100 = 198.30 - 5TL avantajx = 195,30TL'ye geliyor.

Ersa garantili

Gercekten 5 para etmez bi saat daha iyi seylerin paylasilmasini beklerdim

• Hayal kirikligima ugramis cok guldum ya :) Nasil kullanicilar turedi forumda ilginc

Fenerbahçe S.K
  • wilkommen kullanıcısına yanıt
    5 para etmez derken neye dayanarak söylüyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: chatixx

Sıcak sayılmaz aslında. n11'in ilk açıldığı zamanlarda işte_fırsat dükkanından aşağıdaki efsane model çekle birlikte 80liraya gelmişti.

Hatta konusunu açmıştım da açtığıma açacağıma beni pişman etmişler di

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • Şu anda almak istesek 507sp modelini 350-400liradan aşağı satan bir yer yok. Cidden nası o fiyata sattılar zamanında inanılır gibi değil

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

casiolarda saçma bişey var, piyasada sözde 400 500 den aşağı olmayan saatler n11 de sp de 150 200 e satılıyor. n11 den aldım 3 tane, çekle en pahalısı 130 a geldi ama piyasada 400 nası iş anlamadım.

Ersa garantili mi?

Şu an piyasada en kolay çakması yapılan saat casio'dur. Ondan sonra armanidir. Bu iki saat markalarını sanalpazar, gittigidiyor gibi sitelerden alırken çok dikkat edin. Ersa Garantilidir yazısı olmayan tüm casio ilanları çakmadır. Altını çizerek söylüyorum ersa garanti yoksa o saat çakmadır casiolar için.

ikisi bana ulaştı, ikisi de ersa garanti etiketli.

dün de bunu aldım

http://www.n11.com/casio-edifice-efr-513d-7avef-erkek-kol-saati-P18322962

n11 de 300 350, ama normal online satışt 420 den başlıuyor 500 600 ne varsa gidiyor :) çekle 137 ye geldi. bakalım bu ersa mı olacak.

n11 ilk açıldığı zamanlardaki saate bakıp bu olmamış demek olmamış bu arada :)

GALATASA|RA|Y

• Kim ne derse desin. Casio'lar fiyatına göre çok güzel saatlerdir.

Şu EF-503'ü sanırım abartısız 6 yıldır falan kullanıyorum çizilmeler hariç tık yok.

• Bu saat konusundaki saçma yorumları anlamıyorum yani bende chatxx arkadaşın aldığı saati almıştım yok 80e kesin çakma taklit şimdi olaya bakış açım 1 saat geri kalıyor mu paslanıyor mu fonksyonları çalışmıyor mu peki o zaman çakma de kalitesiz de ne dersen de ama onun dışında ne kadar ucuza alırsan o kadar iyi 10.000 dolarlık saati 100 en aldım yeminle kolumda yolda görüp nereden aldın diyen oldu eminönü dedim taş gibi otomatik başka neyin önemi var

3. yılda saat pert, ki çok daha hor kullanılan Citron marka saat daha fazla dayandı!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.