Şimdi Ara

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
12
Favori
47.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voodoo child

her seyi bir irkciliga baglamayin arkadas ya.. adamlar cikolatada %50 indirim yapmis gelmis dandik fransiz diyor.. fransizlarla bu olayin ne alakasi var? fransa'da ceo ve yonetim kurulu toplanmis turkiye'deki cikolata kamkanyasini bitirelim demisler ve bitmis... bu kampanyayi baslatan da son veren de carrefour turkiye ve turkiye'deki cikolata firmalari...ve buradaki kampanyayi belirleyen turkler yani...

bu forumda surekli boyle cahil yorumlar gormekten biktim.. 2 sn dusunce ne kadar sacma sapan bir yorum yaptiginin farkina varir ama dusunme ihtiyaci duymuyor...

Ben sadece bugün ki kampanya için değil, genel konuştum bilader, Mesela online siparişteki elimizde yok iptal oldu siparişiniz gibi vurdumduymaz, müşteriyi takmayan olaylar vs...sıkıysa Avrupa da yapsın bakalım vatandasa. böyle muameleyi hak etmiyoruz.sen hak ediyorum ben diyorsan başka. Irkçılık yok, son dönemdeki düşman tavırlarından Fransız dedim. metro da alman ona niye lafim yok. İşini düzgün yapan adama herkes saygı duyar.

Ayrıca ağzını topla Allah'ın kezosu. cahil gormek istiyorsan aynaya bakman yeterli. Neyse blokla geç, ne laf anlatiyorumki bu vuduu bebeğine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yibo90 kullanıcısına yanıt

:)))) niye acaba

• Bu toblerone'u sevmeyen ve abartılmış bulan bir tek benim galiba xD

• Avanta A kullanıcısına yanıt
    Bende sevmiyorum geçen almanyadan arkadaş getirdi küçük olanları bi poşet duruyor öyle,dişi acıyo insanın yerken çok sert.
  • martelersin M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sayıyla mi veriyorlar sizi. Stok yok ile satışa kapalı aynı şey mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt

Sadaka verir gibin %1,6 badem koymuşlar içine xD En sıkıntılı husus ise; 100 gr. da tam 60 gr. şeker içermesi.

Leşş
  • Her zaman bunlardan birşey almayacağım diyorum alıyorum hep sorun toplam 24 tane sipariş verdim sepet tutarı dolsun diye 1 tane de diş macunu aldım toplam 67 stok yok diyerek 4+4 ücreti sıfır çıkan çikolatalari getirmeyip aynı ücreti kesmişler aramadan bilgi vermeden ben evde yokken teslim edilmiş tam bir terbiyesizlik yaptıkları.

Üçgen çikolata patentli,aşırı tatlı ve overrated.Ucuz diye alıyorlar olsa gerek.

Tek değilsin emin ol :) bir kere yedim dahada almam.
  • toblerone 100gr 5tl happycenterda, carrefourda dahamı hesaplı. migrosta 9.25 lira. acaba yağmur yağdırmak gerekirmi happy centera?

Mis gibi antep fıstıklı varken bedava versen yenecek şey değil. 10/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 30 Aralık 2020; 4:15:52 >
    Damak zevki hocam. Kötüye kötü demek eyvaAllah fakat orada kaliteli çikolatalarda var Godiva gibi. Nasıl ki kötüleme yapılabiliyorsa iyiyide öv ki millet niyetine akıbet göstersin. Mesaj başında ki gibi damak zevki hocam. Eşsiz yorumun için teşekkür ederim.
  • Godiva ürünlerinde geçmiyor mu acaba dün almak istedim kasiyer bunlarda geçmiyor dedi ama alanlar var galiba

• sempatikboy666 kullanıcısına yanıt
    Godiva dahil hocam. Dün aldım bizzat.
  • bide pahalılık enflasyon var felan derler, millet çikolata bile yiyebiliyor

• Cevap için teşekkürler hocam bugün tekrar gidip geçmiyor dese bile kasadan geçirtip bi deneyeyim o zaman

Hediye etsene :)

• sempatikboy666 kullanıcısına yanıt
    Muhakkak kasadan geçirip deneyin. Personel yok geçmiyor dese bile ısrar edin. Şiddetle tavsiyem 1 lira etiket fiyatlı olan Stick çikolatalar. Mantıken bakınca Bim, A101 kendi ürünü olan kekler 75 kuruş, Stick çikolatalar Ülker ve Eti markalı 4’lü alımda 2 liradan tanesi 50 kuruşa geliyor.
  • altunok74 A kullanıcısına yanıt

Ankara çağdaş markette gördüm, hala geçerli mi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.