Adamlar 100er 100er alıyor sadece donanimhaber üyeleri almış olsa zaten bitiyor stok |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 29 Aralık 2020; 22:13:31 > |
Urun bitmis degilki, benim urunler teslime hazir fatura asamasinda iken genel mudurlugun sacma sapan son saniye karari ile son saniyede yola cikmadan iptal ettiler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçen seneki kampanyada akşam iş çıkışı gittiğimde bile raflar doluydu bugün öğlen 2 de gittim aradığım çoğu ürünü bulamadım sütelik geçen seneki kampanya 3 gün sürmüştü bu sene 1. günde stok bitti :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğle civarı gittim market çalışanları alıyordu kendilerine. 20 adet sınırı vardı ama iki turattım kasadan öyle aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mağazada sabah sınırlama yoktu koli ile alanlar vardı, adamın teki indirimli hali 950 tl olan bir sepet yapmıştı :) tabi ki sınırlama gecikmedi öğlen tüm şubelerde 20 adet/müşteri sınırı geldi. |
|
Sınırlama web'de hep vardı, Toblerone 8, diğerlerinde 12 adet sınırı vardı. Mağazalarda yapmak akıllarına gelmemiş mi yani |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen sabah personel bilgi sahibi değildi, hatta bir kasiyer kasa şefine sordu 1000 tl indirimsiz üst limit miydi diye. :) |
|
Cilekli evet ama oreo 9.95 tl yanlisin var hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |