Şimdi Ara

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
12
Favori
47.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün epey vardı. Özellikle Milka ürünleri. Toblerone 360 gr’da vardı. Bugün veya yarın yine uğrayacağım oraya Stick çikolatalardan almak için.
  • Teşekkürler faydalandık hocam. 6 ay götürür bu bizi.

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi harbiden kötü ya eski Türkiye olsa şimdiye kadar hepsi bitmişti

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)
  • -frambuaz kullanıcısına yanıt

Ülker-Eti'de %40-45 gr. şeker görünce çok geliyor, 1/3 veya yarısını yiyorum tek seferde. Bu Toblerone'daki %60 şeker oranı hakikaten faciaymış. Ben de sadece 1 kez deneme maksatlı almıştım, ondan sonra hiç almadım. Damak Gece'de şeker oranı %38, diğerlerinden biraz daha iyi.

• Avanta A kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde satılanlar çikolata değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

başka fındıklı yoktu o yüzden aldım, bende denemedim daha önce

Hocam yukarıda arkadaşın dediği gibi ben kampanya zamanı içinde siparişimi tamamladığımdan, kampanyadan yararlanabiliyorum, teslim zamanı önemli değil. Zaten MH de öyle söyledi. Kampanyadan yararlanmışsınız aslında ama bir yanlışlik olmuş sanırım deyip ilgili birime aktaracaklarını söyledi. Ama yine de birinin başına geldi mi veya gelirse ne yapması gerek bilgisi olsun diye yazayım demiştim.

• Kampanya her yerde devam ediyor.. Bir şarap almak için çıkayım dedim baktım yine bütün çikolataları fullemisler bari degisiklerden alayım deidm... Muhtemelen sıcak fırsatçınin ya da toptancinin biri bütün online çikolataları aldı ondan satılmıyor..

Biizm Burdaki mağazada hepsi duruyor bitenlerin yerine de yenileri koyuyorlar... Yani carrefour u suçlayacak bir durum yok.. Adamlar %50 indirim yapmışlar daha ne yapsınlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: A350-900

Beyler tadelle de geçerli mi kampanya

Tadelle tablet çikolata olmadığı için geçerli olmama ihtimali yüksek ama denemek lazım

• bugün başka carrefour'a gidip 20 stick aldım, antalya'da 20 sınır var hep siz nasıl bu kadar fazla alıyorsunuz tek seferde CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) 

• Beyler şimdi forum istanbul carrefoursa'dayım stok yeniliyorlar ve hala bir dünya stok var. 20 sınır koymuşlar nasıl aşacağız bu durumu? Çık gir yapsam olur mu?

• Kaliteli olanlar, alınması/uzak durulması gerekenler hangileri var mı tavsiyeler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rua~ -- 30 Aralık 2020; 17:30:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Teşekkürler faydalandık hocam. 6 ay götürür bu bizi.

biraz ömürden de götürür yalnız!

• quote:

Teşekkürler faydalandık hocam. 6 ay götürür bu bizi.

ülkenin halini anlatan bir fotoğraf ve yorum

yoskul vatandaş 3 günlük erzakla 6 ay idare etmek zorunda CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) 

• Giantballs kullanıcısına yanıt

Maalesef tamamen vucuda zarar. Çok yemiyoruz zaten çayla kahveyle bir tane iyi gidiyor.

• Kısaca arkasında üretim yeri olarak Türkiye olmayanlar CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) 

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Fiyatları düşük olduğu için direk farketmesekte bir kaç sene önce 1 lira olan şeyler şuan 3-4 lira. Sorsan enflasyon tek haneli derler. Böyle ciddi indirim olmadıkça almıyoruz zaten. A101 de 10 lira üstü alışverişe indirim olunca onlardan atıyorum kasada 1-2 paket.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Ben İstanbul da 2 farklı mağazadan aldım. İkiside mahalle arasıydı. Bir şey demediler. Hatta fiyat çok uygun abi depodan getirebilirim ekstradan diye yardımcı oldu çocuk.

• Hocam çikolata tüketeyim o kadar da zararlı olmasın derseniz ve tadını seviyorsanız %70-80 bitter olanları tercih edebilirsiniz. Kahve ile iyi gidiyor bitterler onun haricinde acı geliyor bana.

Ne kadar az karbonhidratlı çikolata tüketirseniz o kadar sağlıklı.

%80 bitter'de %24 karbonhidrat var ve %15 lif.

%70 bitter'de ise %30-35 karbonhidrat %11-12 lif

Antep fıstıklı çikolatalarda ise ortalama olarak

%50 karbonhidrat ve %2-3 lif var.

Toblerone'un tadını sevmiş olsam da içerisinde %61 karbonhidrat olması çikolataya ne kadar çok şeker bastıklarını gösteriyor.

• quote:

Maalesef tamamen vucuda zarar. Çok yemiyoruz zaten çayla kahveyle bir tane iyi gidiyor.

sırf bunun için alıyorum bende.

kahve yanına, günde 2 kere CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) 

• Açlıktan öleceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.