![]() Bölgesel mi bilmiyorum, ithal somon için süper fiyat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
![]() Bölgesel mi bilmiyorum, ithal somon için süper fiyat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Google'dan kopyala yapıştır balığın taze olduğu nasıl anlaşılır? Bu nasıl bir yazı şeklidir usluptür. Parası çöpe gitmişte, boşuna yıllarca yöneticilik yapmışta, siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Adamın üçüzleri için uygun fiyatlı balık almış. Cevaben balığın bayat olduğundan tutun da salak-saçma yazılarınız. 35 yıldır balık işindeyim ekrandan balığın bayat olduğunu ben anlamıyorum. Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin. Yazıyorsanız da kırmadan bildiklerinizi yazın. |
|
Ya arkadaş niye hortlatiyonuz ya. Kaç sayfa yorum okudum tam hazırlaniyodum markete gitmek için. Tarihi gördüm bir güzel sovdum. Helal etsin hakkını hortlatan kişi 😂
|
|
Boş Boş konuşuyorsunuz hocam açıkcası bilmediğini konuları hakkında yorum yaparak insanları yanlış yönlendirmeyin.
Taze Taze diye aldığınız Sardalye ve Hamsiyeler Gırgır teknesinde güverteye aktarım ve kasalanması sırasında yaklaşık 10 12 saat geçiyor . Kasasının tekneye maliyeti 10 15 liraya gelirsen sizce buz mu koyacaklar birde biraz düşünün derim tekrardan ? |
|
Hayatım kurumsal marketlerde yöneticilik ile geçti. Bu açıklamaları yazmadan önce paylaştığım fotoğraftaki balığın gözlerine baksaydınız, balığın taze olduğunu anlarsınız. |
|
Hortlatan arkadaşın kulaklarını çınlattım. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ümitköy şube. Somon büyük yerli değil ithal. Tadı da güzel her zaman ki ithal somon. 1.700 gr. geldi temizlenmiş hali ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 4 Ekim 2020; 18:51:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok hocam Allaha şükür biliyorum farkını😄 Yerli somon adı altı da alabalık itelendiğini biliyorum 😄 Yerli somon kıyır kıyır olmaz piştikten sonra en basitinden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 4 Ekim 2020; 18:58:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yerli somon degil norveç, ben de natilius subesinden aldım aynı fiyata güzel. Normal norveç somonuna göre daha ufak balıklar, dilim daha ufak rengi daha az parlak ama taze ve tadı güzel. Yine görsem alırım. Türk somonu da şaşırtıcı derecede norveç somonuna benziyor tadı o da güzel bence, |
|
Geçen haftada aynı fiyatti bu hafta da.. carrefourun her hafta yaptığı ve her hafta yararlandigim kampanya.icerenkoyden her hafta 1 somon alıyorum. Lezzeti bildiğiniz Norveç somon lezzeti. Fiyatı neden bu kadar ucu onu bilemem ama kafasından kuyruğundan fireyi de hesap etmek lazim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|