Şimdi Ara

çap pkob fasikülü nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mikailden pko dersini bitirmiştim ama oradaki sorular eski tarz. çap pko önerilince alayım dedim fasikül nasıl çözen var mı? bir de ne kadarı yeni nesil soru?

• up bende merak ediyorum
  • herkesin kanayan yarası olunca kimseden çıt çıkmıyor tabi
  • Yeni nesil soru çok yok klasik tarz çoğu. 345 veya Acil kullanabilirsin yeni tarz istiyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma. Ben hiç beğenmedim onun yerine normal bi sbden çöz çapın diğer mat fasikülleri de kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aldınız mı? @almanyalidoktor
  • Yeni nesil soru ağırlıkta olan bir tane pkob fasikülü yok piyasada

Acil'e parabol-polinom vb. konulardan daha çok pkob için baskı yapılmasına rağmen adamlar çıkarmıyor ısrarla

Neden anlamış değilim çoğu pkob sorusu hatalı çıkabiliyor ondan mı acaba ?

Ayrıca ben sonuç derece fasikülünü aldım almayın yeni nesil diye 1 test koymuşlar sadece şaka gibi full klasik yine çözeceğim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 29 Nisan 2020; 19:28:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PKOB Fasikül Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Çap matematik fasikülleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up ben de alacağım duruma göre
  • Klasik soru çok fazla,çözümleri idare eder. Başka kitap çözmediğim için öneremiyorum malesef. Pkobun en kaliteli soruları denemelerde çıkıyor malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok alternatifiniz yok zaten pkob fasikülü için. soruların çoğu klasik ösym tarzı soru çok az. ama zaman ayırıp çözerseniz kafa yorarsanız çok faydasını görürsünüz. bana çok şey kattı

• Yeni nesil sorunun çok fazla olduğunu söyleyemeyeceğim ama her çeşit soruyu göreyim diyorsan alabilirsin bence geliştirir en sondaki testleri gayet iyi bence

• sorular pek yeni nesil değil zaten pkob için temel soruları bilmek lazımmış. yeni nesil gelen soruyu aklındam temel sorulara benzetip çözüyorum. ben hepsini çözmedim ama baya iyileşti pkobum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 30 Nisan 2020; 18:5:50 >
  • Bugün prof testlerini bitirdim kitsp bitti. Öyle ahım şahım bi yeni nesil sorusu yok ama güzel öğretiyor

• konu ile alakası yok ama benim hesapta bir sıkıntı var herhal . Konu açmaya çalışınca 404 hatası alıyorum . Konu direk temp e gidiyor anlamış değilim . Aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.