Şimdi Ara

çap pkob fasikülü nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mikailden pko dersini bitirmiştim ama oradaki sorular eski tarz. çap pko önerilince alayım dedim fasikül nasıl çözen var mı? bir de ne kadarı yeni nesil soru?

Soft Rock ve Classic Rock Hayranları
  • up bende merak ediyorum
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Yeni nesil soru çok yok klasik tarz çoğu. 345 veya Acil kullanabilirsin yeni tarz istiyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Acil'e parabol-polinom vb. konulardan daha çok pkob için baskı yapılmasına rağmen adamlar çıkarmıyor ısrarla

Neden anlamış değilim çoğu pkob sorusu hatalı çıkabiliyor ondan mı acaba ?

Ayrıca ben sonuç derece fasikülünü aldım almayın yeni nesil diye 1 test koymuşlar sadece şaka gibi full klasik yine çözeceğim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 29 Nisan 2020; 19:28:43 >
    Palme TYT Fizik Soru Kitabı?
    7 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up ben de alacağım duruma göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok alternatifiniz yok zaten pkob fasikülü için. soruların çoğu klasik ösym tarzı soru çok az. ama zaman ayırıp çözerseniz kafa yorarsanız çok faydasını görürsünüz. bana çok şey kattı

• Yeni nesil sorunun çok fazla olduğunu söyleyemeyeceğim ama her çeşit soruyu göreyim diyorsan alabilirsin bence geliştirir en sondaki testleri gayet iyi bence

• sorular pek yeni nesil değil zaten pkob için temel soruları bilmek lazımmış. yeni nesil gelen soruyu aklındam temel sorulara benzetip çözüyorum. ben hepsini çözmedim ama baya iyileşti pkobum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 30 Nisan 2020; 18:5:50 >

Soft Rock ve Classic Rock Hayranları
  • Bugün prof testlerini bitirdim kitsp bitti. Öyle ahım şahım bi yeni nesil sorusu yok ama güzel öğretiyor

• konu ile alakası yok ama benim hesapta bir sıkıntı var herhal . Konu açmaya çalışınca 404 hatası alıyorum . Konu direk temp e gidiyor anlamış değilim . Aynı sorunu yaşayan var mı ?

█║▌│█│║▌║█║▌│█│║
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.