Şimdi Ara

Bilgi sarmal tyt mat nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Sarmal TY Matematik: Zorluk Derecesi ve Seviyesi

Bilgi Sarmal TYT Matematik, Türkiye'deki lise öğrencilerinin üniversiteye giriş sınavı olan Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) Matematik bölümüdür. Bu bölüm, öğrencilerin temel matematik becerilerini ve kavramlarını test etmeyi amaçlar.

Bilgi Sarmal TYT Matematik'in zorluk derecesi, öğrencinin mevcut matematik bilgisine ve becerilerine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, bölüm orta zorlukta olarak kabul edilir. Öğrencilerin başarılı olmak için temel matematik konularına hakim olmaları ve problem çözme becerilerini geliştirmeleri gerekir.

Bölüm, Cebir, Geometri, Analiz ve Mantık gibi çeşitli matematik konularını kapsar. Sorular, çoktan seçmeli sorulardan açık uçlu sorulara kadar değişen formatlarda olabilir.

Bilgi Sarmal TYT Matematik'i başarıyla tamamlamak için öğrencilerin düzenli olarak pratik yapmaları ve konuları eksiksiz olarak anlamaları önemlidir. Çalışma planına uygun olarak, çeşitli soru tiplerini çözerek ve örnek sorunlar üzerinde çalışarak hazırlıklarını yapabilirler.

Sınav için yeterli hazırlığa sahip olan öğrenciler, Bilgi Sarmal TYT Matematik bölümünde başarılı olabilir ve hedefledikleri üniversitelere yerleşmelerine yardımcı olacak iyi bir puan alabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Sınavdan önce çözmen gereken bir kitap bence. Ufak ufak öğrenme testleri ile pekiştirip daha sonra geliştirme ve değerlendirme testleri var oralarda güzel sorular var. Sonra ise Ösym tarzı sorular testi var güzel. En önemlisi video çözümlü aç izle ;)

Orijinalden alıntı: NoahReign

Sınavdan önce çözmen gereken bir kitap bence. Ufak ufak öğrenme testleri ile pekiştirip daha sonra geliştirme ve değerlendirme testleri var oralarda güzel sorular var. Sonra ise Ösym tarzı sorular testi var güzel. En önemlisi video çözümlü aç izle ;)
    Video çözümleri iyi mi ?

Orijinalden alıntı: Jean-Baptiste Fourier

yazin cozdum ve tyt adina en begendigim kaynaklardan biriydi. kesinlikle tavsiye ederim. eski /yeni tarz soru dengesini cok iyi tutturmus.
    Peki 3-4-5 ve çözüm 3d ile kıyaslarsak , kalite olarak onlardan iyi mi ?

Adam baya tane tane anlatmış anlamamak çok zor bence ama keşke hız ayarı olsa ben 2x izlemek isterdim
    345 , çözüm veya acil çözdünüz mü ? Onlara göre kalitesi nasıl ? Bu 3 ünü çözen bilgi sarmal çözmeli mi ?

Tam bir kıyaslama söz konusu değil aslında her saydığınız kaynak kaliteli ama çözüm hakkında bilgim yok maalesef . Tavsiyem direk acil çözme mesela onu en sona bırak yeni sisteme uygun güzel soruları var ancak ilk başta normal soruları görmelisin ki o tür kaynakları sonra çöz. Sarmal bu ikisini güzel harmanlamış diyebilirim.

Tam bir kıyaslama söz konusu değil aslında her saydığınız kaynak kaliteli ama çözüm hakkında bilgim yok maalesef . Tavsiyem direk acil çözme mesela onu en sona bırak yeni sisteme uygun güzel soruları var ancak ilk başta normal soruları görmelisin ki o tür kaynakları sonra çöz. Sarmal bu ikisini güzel harmanlamış diyebilirim.
    Seviye olarak nasıl bir kitap? Örneğin matematiği çok da iyi olmayan biri çözebilir mi

İlk başta öğrenme testleri var 1.2.3 test falan oluyor oralar kısmen öğrenme amaçlı basit diyebiliriz. Geliştirme testlerinde zorlaşıyor bir üstü de değerlendirme testi o kısmın gerçekten uğraştırdığı oluyor. Şöyle matematiği çok kötü olan için ilk başta çözmek mantıklı olmayabilir. Biraz olsun hakimsen bence alınıp çözülmeli yoksa çoğu kitapta boş boş rasyonel sayılarla uğraşır durursun.
    Şurdan incele --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoahReign -- 28 Ekim 2018; 14:56:53 >

• Bence 345 al ya da Metin Bilgi sarmalın içine iki-üç tane yeni nesil soru sıkıştırmışlar.(demek istediğim aslında diğer kaynaklara göre çok az yeni nesil soru var)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2/3 mu bitirdim kitap daha çok eski YGS sistemine göre yeni nesil soru diğerlerine göre bayagi az. kaf kullandın mi bilmiyorum ama aynı kaf gibi birebir aynı nerdeyse. Bence sınava iki üç ay kala tekrar kitabı olarak çözülebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.