Teğmen
19 Ağustos 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 168 (Bu ay: 0)
Gönderileri
LİNK GELDİ! :http://www.salimunsal.com/dosya/lisanslara_kontenjan_etkisi.pdf

Arkadaşlar, rehberlikçi Salim Ünsal hocamız twitter hesabından açıkladı, saat 03:00 sularında paylaşılacak. Ben de buraya editlerim. https://twitter.com/unsalim

Şu an forumda popüler olan bazı üniversite ve bölümlerin 2019 tahminleri; (2018 vs 2019)

Boğaziçi İşletme: 629 ---> 612
Bilkent İşletme: 1110 ---> 1090
G.Saray İşletme: 1469 ---> 1440
ODTÜ İşletme: 3928 ---> 3810

Boğaziçi İktisat: 831 ---> 805
Bilkent İktisat: 1011 ---> 987
G.Saray İktisat: 1921 ---> 1900
ODTÜ İktisat: 8612 ---> 8440

Boğaziçi YBS: 7780 ---> 7620
Özyeğin YBS: 9060 ---> 8880

Boğaziçi UT: 14700 ---> 14200
Evet arkadaşlar, toplaşın bakıyım.

Kendim başlıyorum. 12.sınıfta yarım yamalak, mezun senemde doğru dürüst neredeyse hiç çalışmadım. Sayısalcıydım, sınava 20 gün kala ani bir kararla eşit ağırlığa geçtim. Bir yıl da böyle hazırlanmaya karar verdim.

2018: 157k (MF)
2019: 117k (TM)
Hedef 2020: 1k (TM)

Çalışmalara başlayınca durumlarımızı konuşuruz, tartışırız. Ara ara dürtebilirim :)

3.yıla kalanlar veya şansını kırık obp ile deneyecekler; @Alfaaçısı @Cavşırı @Çıtır Para @-Master , @deliemre34 , @muhendisgorl00 , @xms2k , @Threshin hooku , @Mirram , @giallorossox , @victorious195 , @Kongn , @AntimonY , @forfreedom1 , @poet1337 , @pekiyahayallerimiz , @hombresolitario , @moralimbozuk , @MarginalEngineer , @arkinplt , @cizrelivelibaba , @Mao tun , @osman.aga , @Furkan Bektaş , @dark28 , @Rivenordisco , @TheXenos , @todareistodo , @Yakovpavlov45 , @Dark.Saga , @yusuf2156 , @tıp adayı , @pharazonn , @TheXenos , @CaptainMarvel , @BlueEarth , @Ariff4242 , @meturan. , @Brsaktrk , @squezzy , @Oneofthesenights , @hzaltun , @Michel De Perneke , @Elward , @oguzhan3529 , @JungleHIV , @Yusuffyus , @aryastarkınkılıcı , @AnKha , @L0VELACE , @ateşlikapı , @burak___53 , @Lazar Angel0v , @BAŞKOMİSER ORHAN , @Blackk99 , @Backalive is gay , @Onurhan09, @hanıncipsi

Destekleri için teşekkürler; @Gollume , @rosKing , @kjkszpjmr2 , @fluenzy@oguzhan3529 @Yusuffyus
Mezuna kalmaya karar verdiğimde öyle yaparım, böyle yaparım diyip gaza geliyordum. Sürekli program yaptım, 1 gün aksayınca tüm hafta patlıyordu. Hiçbir programa uyamadım. Sürekli yattım, yetişir abi yeaaa modunda takıldım hep. Ne istediğimi bile bilmiyordum. 2 sene okulda, 1 yıl da mezun olarak sayısalda çürüttüm kendimi.

Sınava 20 gün kala da ne istediğime karar verdim -emin miyim orası ayrı bir muamma-. Sayısaldan eşit ağırlığa geçtim, haliyle her şey karman çorman olduğu için sonucu güzel olmadı. 3.yıla kalacağım muhtemelen.

İlk kez mezuna kalacak arkadaşlara tavsiyem önce güzelce dinlenin. Sonra çalışmaya başlayın ve mutlaka disiplinli olun. Eğer disiplininizi sağlayamıyorsanız destek alın. En önemlisi ERTELEMEYİN! Çok pişman olursunuz sonra. Asla ve asla E R T E L E M E Y İ N !
Evet arkadaşlar bu benim. Geçen sene 35 TR, 13 Sos, 16 Mat ve 12 Fen yapmıştım. Matematiği yetiştirememiştim ama Türkçe kurtarmıştı.

Bu sene de matematiği yetiştiremedim, sosyal ve fen aynı civarlarda olur, türkçe rezalet

Var mı benim gibi tyt puanını kullanmadığına pişman olan mezun? Bir arkadaş da hangisi yüksekse o alınacak diyordu, doğru mu?
Herkese merhaba. Geçtiğimiz sene sayısal 157k'dan mezuna bıraktım.(TYT 110k)

Sene başından beri doğru düzgün hiç çalışmadım, geçen seneki netlerimin üstüne koyamadım. Özellikle fizikte çok zorlanıyorum, çalışmaya çalışmak bile eziyet oluyor. Hedefim Endüstri veya İşletme Mühendisliği(İTÜ'de ama artık imkansız diyebiliriz) iken şu an fen derslerinden soğumayla İşletme/Ekonomi gibi bölümlere kayıyor.

Şu an netlerim TYT'de 30+ Türkçe, 20-25 matematik, 10 sosyal, 10 fen (Deneme olmayalı bir ay falan oldu net rakamları hatırlamıyorum)
AYT 15-20 Matematik, 10-15 fen, Edebiyat tarih coğrafya kısmında da 10 küsür net çıkartabiliyorum şu an için.

Bundan sonra TYT'yi sadece denemelerle götürüp AYT kasmayı planlıyorum, 20k mümkün müdür sizce?
Dışarıdan gelen baskılar yüzünden ailem de bana baskı yapıyor.. Tercih yapmak istemiyorum ama zorla yaptırmaya çalışıyorlar. sıralamam sayısal 157k puanım 300.

kafayı yiyeceğim ya. dışarısı 300 puana çok iyi diyor diye annem de çok iyi zannediyor halbuki çok daha iyisini yapabileceğimin farkındalar.

benimle aynı durumda olan var mı?
Ahali bu konuları en kısa sürede nasıl / kimden dinleyerek halledebiliriz?
Evet ahali 1 ay kaldı..
Konu eksiğim çok. Onlarla denemeleri nasıl halledebiliriz ve bu 1 ay için en iyi sonucu nasıl bir yolla elde ederiz?
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Arkadaşlar 10.sınıf elektriği de dahil bu konuları kimden sağlam bir şekilde halledebiliriz?
ayrıca optik ve dalgalar içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar İstanbul'da ders çalışılabilecek kütüphaneler biliyor musunuz? Taksim Atatürk veya Zeytinburnu merkezefendi kütüphanesi hakkında bilgisi olan var mı? ferah ve büyük olursa güzel olur.
Hakkında
Meslek: öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 819
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 11.853 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 511 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.