Şimdi Ara

ÇAP LİMİT VE SÜRERLİLİK FASİKÜLÜ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorumu yukarida yazdım. 11. Sınıfım logaritma bitirdim diziler biraz ezber falan gözüktü çok formül vardı onu okulda öğrenirim diye düşündüm. Şimdi limite başlayacağım. Çapın limit fasikülü yeterli mi fasikülü çözünce karekök ayt matematik soru bankasından çözeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diziler ezber değil hocam halledin gitsin.Çap kolay-ortadır ama tavsiye etmem.Limit videolarını izleyip çaptan çözmem toplam bir günümü almıştı ama çok da bir şey katmadı.Karekök çözeceğim zaten bir başlangıç olsun diyorsanız alın fakat ben apotemiyi tavsiye ederim istemezseniz acilin limit türevi de olabilir.
  • 11. sinifin sonlarinda limite capla baslamistim baslangic icin ideal bence. yalniz bu fasikule bagli kalmamak sarti ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Diziler ezber değil hocam halledin gitsin.Çap kolay-ortadır ama tavsiye etmem.Limit videolarını izleyip çaptan çözmem toplam bir günümü almıştı ama çok da bir şey katmadı.Karekök çözeceğim zaten bir başlangıç olsun diyorsanız alın fakat ben apotemiyi tavsiye ederim istemezseniz acilin limit türevi de olabilir.
    Aslında logaritmasını beğenmiştim. Üstüne karekök çözünce baya da iyi oturdu Logaritma. O zaman dizileri de öğreneyim. ( YouTube dan dinlemiyorum ablam eem mezunu o anlatıyor konuları yapamadığım her soruyu sorma veya anlamadığım en küçük kısımları falan sorma imkanım var. ) Apotemi kaliteli kaynak ama öğrenmek için pek uygun olacağını sanmıyorum. Çaptaki soru sayısı falan yeterli mi 100 sayfaymış zaten fasikül.

• quote:

Orijinalden alıntı: buncayilsenle

11. sinifin sonlarinda limite capla baslamistim baslangic icin ideal bence. yalniz bu fasikule bagli kalmamak sarti ile
    Karekökten de çözeceğim zaten baya zor bir kaynak Logaritma'da da çap + karekök yapmıştım baya oturdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: JonSnow01

Karekökten de çözeceğim zaten baya zor bir kaynak Logaritma'da da çap + karekök yapmıştım baya oturdu.

Alıntıları Göster
    apotemileri muhakkak inceleyin derim seneye logaritma da cikiyor diyorlar
  • Hocam covid-20 falan gelir şimdi boşver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buncayilsenle

apotemileri muhakkak inceleyin derim seneye logaritma da cikiyor diyorlar

Alıntıları Göster
    Seneye direkt setini alcam çok beğeniyorum apotemiyi. Şuanda fonksiyonlari çözüyorum çok kaliteli. Bir de seneye paragraf, 12 biyoloji, 12 kimya için fasikülleri de çıkarıyorlarmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.