Şimdi Ara

Dershaneden Kayıt Sildirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum bu engeller kapsamında dershaneler genel olarak onlinea geçti. Eminim benim gibi birçok kişi bir hata yapıp dershaneye yazılmıştır. Bu durumda kayıt sildirmek mümkün mü? Ödediğimiz bedel nedir, ne kadara mal olur? internette çok fazla bilgi kirliliği var bu konuda. Herkes farklı bir şey söylemekte. Yakın zamanda sildirenler varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi? Ben mezun olarak finaldeyim benim gibi olup çıkan varsa özellikle paylaşırsa çok iyi olur.



  • kitap parası falan alıyorlar sanırım kuruma göre değişiyor
  • hocam ben de bunu yapmak istiyordum geçenlerde gittim bana salakmışım gibi saçma saçma yerlerden masraf çıkardılar kaynak parasının 4 katı vb kafalarına göre hesap çıkartıp gitmeni engellemeye çalışıyorlar ne yapıcam çaresizim
  • meb e başvursam falan bir şey çıkar mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raste

    hocam ben de bunu yapmak istiyordum geçenlerde gittim bana salakmışım gibi saçma saçma yerlerden masraf çıkardılar kaynak parasının 4 katı vb kafalarına göre hesap çıkartıp gitmeni engellemeye çalışıyorlar ne yapıcam çaresizim

    Kaç paraya yazıldınız ve ne kadarını geri alabiliyorsunuz yani? Dershane nedir bir de?

  • Anlaştığın fiyatın %10 unu +girdiğin derslerin ücretini alırlar ben yarın gidip sildireceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustfaagp

    Anlaştığın fiyatın %10 unu +girdiğin derslerin ücretini alırlar ben yarın gidip sildireceğim

    Tamamen keyfi çıktığımızda (yani taşınma, iflas gibi durumlar olmayınca) %10 mu alıyorlar sadece?

  • Ya git taşınıyorum de bro yazlık falan varsa oranın adresini göster işe yarıyor denendi
  • cpurss79 C kullanıcısına yanıt
    Evet benim yaptığım sözleşmede vardı keyfi çıkarsan anlattığım eğer tayin taşınma vs ise ücret ödemiyorsun
  • cpurss79 C kullanıcısına yanıt
    zaten 10 taksite böldürdüm 5k ya gittim benden %20 sini istiyor ve kaynak ücretinin 3 4 katını istiyor antalyada bir dershane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raste

    zaten 10 taksite böldürdüm 5k ya gittim benden %20 sini istiyor ve kaynak ücretinin 3 4 katını istiyor antalyada bir dershane

    Hocam sizden 1000 TL ve kaynak kitap fiyatını istiyor yani? Kaynak kitapları kaça sayıyorlar? Bilindik bir dershane mi final, fen bilimleri, uğur gibi?

  • Normal dershaneler gittiğin gün sayısı parası,ve verdikleri kitap parası ve geri kalan paradan %10 kesinti yapıyor.
    Bizimki farklı sözleşme hazırladı dönem başında kasım ve kasımdan sonra ayrılırsan tüm ücreti ödetiyorlar :/
  • Ben bundan yaklaşık bir ay önce bir hafta gidip beğenmediğim için ayrıldım. O zaman ben de bayağı araştırmıştım.https://forum.donanimhaber.com/dershaneden-ayrilmak-isteyenler-icin-aciklama-ayrilabilirsiniz--142615682
    Bu konuda arkadaş gayet güzel açıklamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öylesine biri gafsgsf

    Ben bundan yaklaşık bir ay önce bir hafta gidip beğenmediğim için ayrıldım. O zaman ben de bayağı araştırmıştım.https://forum.donanimhaber.com/dershaneden-ayrilmak-isteyenler-icin-aciklama-ayrilabilirsiniz--142615682
    Bu konuda arkadaş gayet güzel açıklamış.

    Umarım böyle sorunsuz ayrilabilirim. Taksitleri ay sonu oduyorduk yine ay sonunu bekliyoruz o yüzden. Bakalım. Gelir yazarım bu konuya da.

  • Eğer ay hesabı yaparak çok cüzi miktarlara ayrılabileceğinizi düşünüyorsanız geçmiş olsun.

    Dershanelerin gerçek yüzünü kayıt sildirme vaktinde anlıyorsun. İstediğin yeri ara hiçbir çözüm bulamazsın. Kitapları eğer hiç kullanmadıysan iade etme hakkın var.


    Bu arada ucuza kaydoldum zaten diyorsan sözleşmede yazan fiyata göre fiyatlandırma yapıyorlar. Örneğin ben adını vermek istemediğim bir dershaneye 5000 liraya kayıt oldum Ekim 1'de. Kasım 15'de kaydımı sildirdim. 2500 lira fiyat biçtiler. (Kitapların yarısını iade ettim, üstüne hala para istediler bi de ancak ben baya bağırdım sövdüm çağırdım en sonunda sikayetvar.com'a yazdım. bu sebeple vazgeçmişler istedikleri paradan da)


    Şimdi neden 2500 istediler? Tamam ben 5000e kayıt oldum ama sözleşme de 7000 olarak gözüküyor ancak öyle bir şekilde yazmışlar ki seni ne kimse uyarıyor, ne söylüyor, ne okuyabiliyorsun. Hani sorsan da sorun değil o, onu ödemeyeceksin diyorlar. Kayıt alırken hiçbir şey için geç değil falan ancak kayıt sildirirken bin dereden su getirtiyorlar. Etmedikleri küçümseme kalmıyor.


    İstediğin yere şikayet et hocam, hiçbir şey de alamazsın. Dershanenin insiyatifine kalmış. Hele franchise ise geçmiş olsun.


    Bu arada en sevdiğim ingilizce sözcük "CULTURE", okunuşu yazılışı da muazzam.


    Kolay gelsin.





  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    Mesaj alındı   Artık deneyip görmekten başka çare kalmadı maalesef. Bu mesele kadar herkesin farklı bir şey söylediği bir mesele görmedim hayatımda.


    Bana da sizin başınıza gelen şeyler olabilecek gibi geliyor ama umarım yaniliyorumdur. Keşke kitapları hiç cozmeseydim kotulerdi zaten. 2-3 test çözülü ama maalesef hepsinden . Hayatımda ilk defa dershane işlerine bulastim onda da bin pişman oldum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.