Şimdi Ara

Canon Eos 600D Garantili-Nerede-Ne Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şimdi de 600D ye karar kılındı,spot olarak 1850-1900 e bulabiliyorum ama garantili istiyorum.

18-55mm lens ve hediyeleri ile 2500 lira;
    http://www.fotografium.com/Canon-Canon-600D-18-55-IS-II-DSLR-Fotograf-Makinesi_3619.html#0

Burası güvenilir mi?
    Başka bir yerden alabilir miyim baktım ama pek bulamadım garantili?

Spot alınmayacak öneride bulunmayın zaten dediğim gibi 1850-1900 e bulmak mümkün...

• fotografium, fotozeynep cok guvenilir sitelerdir hic bi sorun yasamazsiniz emin olun. istanbulda iseniz sirkecide fotograf dunyasina ugramanizi oneririm garantili makineleri piyasa fiyatindan daha ucuza bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: DHF34

fotografium, fotozeynep cok guvenilir sitelerdir hic bi sorun yasamazsiniz emin olun. istanbulda iseniz sirkecide fotograf dunyasina ugramanizi oneririm garantili makineleri piyasa fiyatindan daha ucuza bulabilirsiniz.

Teşekkürler,biraz bakındım siteye ama fotografium da garantili diyor ve daha uygun fiyatlar fotoğraf dünyasına göre.

Tripod önerebilir misiniz 600D ile kullanılacak,söyle 150-200 lirayı geçmese iyi olur.
    Bu fiyata alabileceğim en profesyonel hangisi ise onu da alayım?
  • tripod olarak o fiyat araliginda digipod a 2841 p alabilirsiniz. 600d icin yeterli olucaktir.
    Canon 600d 18-55 lensle 2.149 TL. 18-135 lensle de 2.599 TL. Bonus ve World kartlara özel 9+3 taksit yapıldığı yazıyor. Siteye baktım bu yönde güncelleme yapılmamış ama ürünlerin 24 ay garantili olduğu yazılı. Yukarıdaki siteye göre fiyatlar uygun görünüyor.
  • evet urunleri 24 ay erkayalar garantili canon euroasia ithalati urunler. bende sasirmistim acikcasi fotografiumdan pahali olmasina cunku ben arastirirken en uygun fiyata garantili olarak oradan bulmustum.
    Sony a6000 mi Canon eos m3 mü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamtamamca

Teknosa'ya da girdi bu ürün 2400TL gibi bir şeydi. Neden 60D düşünmüyorsun?

60D sanki başlangıç için pek iyi değil gibi geldi,600D deki rehber olayı hoşuma gitti...

Bu arada haftasonu teknosada 600D 2000 liraymış,kaçmış
    Şuan 2400....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF34

tripod olarak o fiyat araliginda digipod a 2841 p alabilirsiniz. 600d icin yeterli olucaktir.

fotozeynepte hediyeleriyle 150 lira,en iyi fiyat buradaydı,teşekkürler tavsiye için.
    150 liraya alabileceğim en iyi tripod bu mudur?
  • rica ederim ben tavsiye bulundum sadece ama bence iyi bi modeldir kullanan bir cok kisiden sikayet duymadim yinede sizin gorup begenmeniz onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzombo -- 29 Nisan 2011; 21:59:58 >

Orijinalden alıntı: krocker09

Evet şimdi de 600D ye karar kılındı,spot olarak 1850-1900 e bulabiliyorum ama garantili istiyorum.

http://www.fotografium.com/Canon-Canon-600D-18-55-IS-II-DSLR-Fotograf-Makinesi_3619.html#0

Burası güvenilir mi?

Spot alınmayacak öneride bulunmayın zaten dediğim gibi 1850-1900 e bulmak mümkün...

krocker istanbuldaysan taksim satürne git ve panasonic gh2 yi bir incele. dokunmatik ekranını ve 0.1 sn lik odaklama hızını (videoda bile) görmeden 600d alma bence. gh2 600d den eksiği yoktur. üzerine fazlaları vardır. ama almaya karar verirsen saurnden alma 2800 civarı orda.http://www.webdensiparis.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=959416 bu adreste 2100 lra.

Edit: bende 550d var satıp gh2 almayı planlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 1 Mayıs 2011; 3:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yme61

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Evet şimdi de 600D ye karar kılındı,spot olarak 1850-1900 e bulabiliyorum ama garantili istiyorum.

Burası güvenilir mi?

krocker istanbuldaysan taksim satürne git ve panasonic gh2 yi bir incele. dokunmatik ekranını ve 0.1 sn lik odaklama hızını (videoda bile) görmeden 600d alma bence. gh2 600d den eksiği yoktur. üzerine fazlaları vardır. ama almaya karar verirsen saurnden alma 2800 civarı orda.http://www.webdensiparis.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=959416 bu adreste 2100 lra.

Edit: bende 550d var satıp gh2 almayı planlıyorum...

Tavsiye için teşekkürler

• Yeniçarşım.com'da 1689 tl'ye var. 8 gb kart hediyeli birde world karta peşin fiyatına 10 taksit

Orijinalden alıntı: Coz81

Yeniçarşım.com'da 1689 tl'ye var. 8 gb kart hediyeli birde world karta peşin fiyatına 10 taksit

site yeni sanırım hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orijinalden alıntı: Coz81

Yeniçarşım.com'da 1689 tl'ye var. 8 gb kart hediyeli birde world karta peşin fiyatına 10 taksit

site yeni sanırım hayırlı olsun

arkadaş sabahtan beri reklamanı yapıyor buralarda.
  • Ben forumun insanlarla yararlı bilgileri paylaşıp yol göstermek olduğunu düşünüyorum. Uygun bir fiyatı farkedip başkala insanlarında faydalanması beni mutlu eder. Biri paylaşıncada banada faydası oluyor. Ben mutlu oluyorum. Tabi insanların neye nasıl baktığıda önemli dhf34 buna reklam demiş bigün benzer bişeyi paylaşır o dhf34 sayesinde uygun bişey alırsamda bende ona teşekkür ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.