Şimdi Ara

camel green mi soft mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde camel içmem ama geçenlerde içtiğim green çok hosuma gitti.1 anlık mı öyle geldi yoksa bu sigara camel softtan güzel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Camel Green Mi Soft Mu?

Camel Green, Philip Morris International tarafından üretilen bir nane aromalı sigara markasıdır. Sigara tiryakilerinin merak ettiği önemli bir soru, Camel Green'in diğer mentol sigaralara kıyasla daha yumuşak olup olmadığıdır.

Camel Green'in yumuşaklığı, bireysel tercihlere bağlı olarak değişse de, genel olarak diğer mentol sigaralara göre daha yumuşak olduğu kabul edilir. Bu yumuşaklık, sigarayı içerken daha az boğaz tahrişi ve öksürüğe neden olabilen daha düşük reçine ve nikotin seviyelerine bağlanabilir.

Camel Green sigaraları, ferahlatıcı bir nane aroması sağlayarak içim deneyimini iyileştirir. Bu aroma, sigaranın acı tadını dengeler ve tiryakiler için daha keyifli bir içim sağlar.

Bununla birlikte, Camel Green'in yumuşaklığı bazı tiryakiler için çok hafif gelebilir. Daha yoğun bir mentol deneyimi arayanlar, Camel Crush veya Camel Blue gibi daha güçlü mentol sigaralara yönelmeyi tercih edebilirler.

Sonuç olarak, Camel Green'in yumuşaklığı görecelidir ve bireysel tercihlere bağlıdır. Genel olarak diğer mentol sigaralara göre daha yumuşak kabul edilir, ancak bazı tiryakiler bunu çok hafif bulabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • White disinda yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

White disinda yalan

Hiç sevmem onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel greende birşeyler var cidden. çok ekzantirik bir aroması var.

edit:white da içtim soft da içtim lakin green cidden değişik. çünkü o bir yeşil. o bir money yeşili dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 21 Mart 2016; 0:26:39 >
  • green iyidir
  • Gayet iyi, biraz sert o kadar.
  • Rezerve içiyorum normalde param olmazsa green

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kemal Bulu der giderim.
  • Winston Light
  • Green başta öyle geliyo. 2. 3. Paketten sonra insanı bezdiriyo. Aşırı ağır.

• Deep blue en güzel sigaradır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.