Şimdi Ara

TAKSİMDEN SABİHA GÖKÇENE GİTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın 11:50' de uçağa bineceğim. Normalde Sabiha Gökçene metrobüsten uzunçayır + 16s (uzunçayır - sabiha gökçen) hattını kullanarak giderim. Ancak öylesine alternatif rota bakarken SG-2 hattını gördüm.

harita.iett.gov.tr
    İETT Nasıl Giderim
    http://harita.iett.gov.tr/?hat=sgx2

Ancak haftada hiç gitmesem 2 kere gittiğim taksimde ben bu otobüsü hiç görmedm. Nereden kalkar bilen var mı ? Meydandan kalksa kesinlikle görürdüm. Halaskargazinin girişinde evlendirme dairesinin ordaki duraktan mı gidiyor harita bilgiside yok iett nin sitesinde. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.

• ne gerek var arkadaşım. dar gelirliliğin alemi yok. taksimden sabiha gökçene koca otobüsler kalkıyor havaşın. 13TL mi 15TL mi ne. ona bin. rahat rahat git.

İlle de İETT kullanacam diyorsan 4.levent ana duraktan E-3 kalkıyor. Bir tek tepeüstünde duruyor. ondan sonra ver elini sabiha. 3 tam bilet alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 22 Eylül 2011; 23:52:50 >
  • Meydanda, Akm nin hemen yanında taksiler var. Bininde Sabiha Gökçen dersen götürürler.
    İyi yolculuklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

ne gerek var arkadaşım. dar gelirliliğin alemi yok. taksimden sabiha gökçene koca otobüsler kalkıyor havaşın. 13TL mi 15TL mi ne. ona bin. rahat rahat git.

İlle de İETT kullanacam diyorsan 4.levent ana duraktan E-3 kalkıyor. Bir tek tepeüstünde duruyor. ondan sonra ver elini sabiha. 3 tam bilet alıyor.

O otobüslere bir kaç kez bindim. Acelem olmadığından yarın binmeye gerek yok.

E-3 ü bende biliyorum ancak 4. levente bavullarla gidene kadar metrobüse gitmek daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

ne gerek var arkadaşım. dar gelirliliğin alemi yok. taksimden sabiha gökçene koca otobüsler kalkıyor havaşın. 13TL mi 15TL mi ne. ona bin. rahat rahat git.

E-3 ü bende biliyorum ancak 4. levente bavullarla gidene kadar metrobüse gitmek daha mantıklı geliyor.

taksimden metrobüse ışınlanacakmısın?

1 metroyla 4. levente gitmek, taksimden metrobüse gitmekten zor olmasa gerek

• quote:

quote:

quote:

Taksimden yola çıkacağımı nerden çıkardınız Evden metrobüs durağı 6 dk falan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Taksimden yola çıkacağımı nerden çıkardınız Evden metrobüs durağı 6 dk falan.

haklısın. sonradan farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 23 Eylül 2011; 0:03:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sg 2 kac tam bilet aliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Sg 2 kac tam bilet aliyor ?

öğrenebildiniz mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Sg 2 kac tam bilet aliyor ?

öğrenebildiniz mi hocam?

dostum tek almadığını net olarak öğrendim

bir yazıda 4 tam bilet diye bir bilgi okudum
  • Perşembe günü şirinevlerden sabiha gökçene gideceğim. Uçak 15:00 da. metrobüs uzunçayır yolu ile mi daha hızlı ulaşırım, yoksa taksime gidip havabüs kullanarak mı? Şirinevlerden saat 12:00 da yola çıkacağım uçak 15:00 da. Tavsiye verirseniz çok sevinirim.

saygılar
  • werty_tr kullanıcısına yanıt
    Metrobüs en hızlısı uzuncayir dan e11 ile daha hızlı ulaşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

Perşembe günü şirinevlerden sabiha gökçene gideceğim. Uçak 15:00 da. metrobüs uzunçayır yolu ile mi daha hızlı ulaşırım, yoksa taksime gidip havabüs kullanarak mı? Şirinevlerden saat 12:00 da yola çıkacağım uçak 15:00 da. Tavsiye verirseniz çok sevinirim.

saygılar
    Bence geç çıkıyorsunuz. Yolda bi kaza sıkışıklık vs olursa gecikirsiniz. Şirinevlerden direk metrobüs ile uzunçayır ordan aktarma yapın. Taksime gitmek size zaman kaybettirir.
  • Kadıköy’e gidin e11 express hat 1 saate götürür çift bilet alıyor taksimden bineceğim otobüs gecikir trafiği de hesaba kat ya da Kadıköy’e geçip Havaş’a bin 10 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

Perşembe günü şirinevlerden sabiha gökçene gideceğim. Uçak 15:00 da. metrobüs uzunçayır yolu ile mi daha hızlı ulaşırım, yoksa taksime gidip havabüs kullanarak mı? Şirinevlerden saat 12:00 da yola çıkacağım uçak 15:00 da. Tavsiye verirseniz çok sevinirim.

saygılar

Hocam biraz erken çıkın Kadıköy’den ya Havaş ya İETT yapın Taksim neden gidip uzatıyorsunuz yolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikdüzünden metrobüsle mecidiyeköye gittim, ordan taksime metroyla gittim orada havabus var 15 tl ye 40-45 dk da seni götürüyor.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.