|
Merhaba arkadaslar. Kentsel dönüşümden ev yenilendi eve taşınmak sonuda nasip oldu gelgelelim diğer evde calisan camasir makinesi simdi sigorta attirmaya başladı. Mutehhait ile konustuk bize dediği su Elektirik tesisatıni yaparken kacak akim rolesi kullandık dedi. Problem makinedendir diyor. Ama buraya taşınmadan once calisan makine (bu arada 1 hafta oldu tasinali) simdi sigorta attiriyor. Tam olarak nasıl gerçekleştiğini anlatayım. Banyoda iki adet toprak priz var. Biri makine arkasında digeri lavabo yanında. Makine arkasındakine fiş takili fakat makineyi ac/kapa yapınca sigorta kutusunda ki ana salter atıyor sanırım bu akim rolesi olur. Çünkü butun evin elektriği gidiyor. Diğer fişte yani lavabo yanindakinde deneyince ise daha takar takmaz salteri attiriyor. Simdi gercektenden bir hafta oncesine kadar calisan makinede mi problem var yoksa Elektirik tesisatında mi kafam allak bullak oldu. Elektirik islerinden anlayan arkadaslardan yardim bekliyorum. Ne yapmalıyım? Bu arada sunları denedim; hem makine arkasındakine hemde lavabo yanında ki fişe elektrik süpürgesi takip calistirdim fakat her hangi bir salter atma olmadı. Birde söyle bir fikrim var ne kadar doğru olur bilmiyorum. Akim kontrollu priz alsam makineyi ona baglayip fişe taksam sigorta atma yine gerçekleşir mi? Çünkü makinenin bozuk oldugunu düşünmüyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler