Şimdi Ara

Cama Film Çekmek Yasak mı_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberlere yasak değil diye dedikodular çıktı. Arkadaşlarda yasak diyor :S

• Forumda milyon tane konu var hocam, zahmet olmazsa arayın.
  • Modifiye Suş Değil Yaşam Tarzı !!

• gıcık bir polise göre yasak,ama rüşvet yiyen bir polise göre can kurtaran birşey
    olay bu ama en son bir avukat dava açmış ve kazanmıştı yeterli açıklıkta oldukdan sonra sorun olmaz yani 1 numaradan fazlasını kullanmamak lazım
  • evet yasak.polis istese ceza yazar..gerçi istedikten sonra herşeyden ceza yazabilir :)
  • mantıksızlığın kralı cam filmi nasıl yasak olur bi ülkede ya
  • Evet hala yasak 2 gün önce Altunizade Gold tarafında polis çevirdi ve cam filmleri için 154 tl kitledi. Bugünde aracın filmleri söktürdüm göztepe trafiğe gidilip arac gösterilcek filmler söküldü diye. Yasak falan kalkmadı yani. Bugün filmleri çektirdiğim yere götürüp söktürürken Scirocco vardı film çektiriyordu, sahibiyle az muhabbet ettik o da yasak kalkmadı mı falan dedi :) Ama acı gerçeği söyledim. Benim filmler 2 numaraydı kendisi 3 numara yaptırıyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi nasıl çekilir?
    18 yıl önce açıldı
    Far filmi zararlı mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Evet hala yasak 2 gün önce Altunizade Gold tarafında polis çevirdi ve cam filmleri için 154 tl kitledi. Bugünde aracın filmleri söktürdüm göztepe trafiğe gidilip arac gösterilcek filmler söküldü diye. Yasak falan kalkmadı yani. Bugün filmleri çektirdiğim yere götürüp söktürürken Scirocco vardı film çektiriyordu, sahibiyle az muhabbet ettik o da yasak kalkmadı mı falan dedi :) Ama acı gerçeği söyledim. Benim filmler 2 numaraydı kendisi 3 numara yaptırıyodu

Öncelikle ceza için geçmiş olun. Ancak bende cam filmi yaptırmayı düşünüyorum(gerçi koyu olmayacak ama).
    Ayrıca, Polis çevirmesinde adamın ceza yazacağı varsa cam filmine olmasa bile yine yazar, bulur kendine göre bi gariplik yine yazar. (Ha itiraz edersin o ayrı konu)

• 1 numara yasak değil heraldede yeni yasa ile diğer filmleride kullana biliyoruz diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolbro

quote:

Evet hala yasak 2 gün önce Altunizade Gold tarafında polis çevirdi ve cam filmleri için 154 tl kitledi. Bugünde aracın filmleri söktürdüm göztepe trafiğe gidilip arac gösterilcek filmler söküldü diye. Yasak falan kalkmadı yani. Bugün filmleri çektirdiğim yere götürüp söktürürken Scirocco vardı film çektiriyordu, sahibiyle az muhabbet ettik o da yasak kalkmadı mı falan dedi :) Ama acı gerçeği söyledim. Benim filmler 2 numaraydı kendisi 3 numara yaptırıyodu

Öncelikle ceza için geçmiş olun. Ancak bende cam filmi yaptırmayı düşünüyorum(gerçi koyu olmayacak ama).
    Ayrıca, Polis çevirmesinde adamın ceza yazacağı varsa cam filmine olmasa bile yine yazar, bulur kendine göre bi gariplik yine yazar. (Ha itiraz edersin o ayrı konu)

Teşekkür ederim. Tabi ki ceza kesmek isterse illa keser. Ancak bazı zamanlar sırf cam filmli araçları durdurup ceza kesiyorlar. Şu aralar etrafımdan da çok duyuyorum cam filmli araçları durdurup ceza kestiklerini. Ancak 1.5 - 2 senedir sorun olmadan gezdim cevirmeye girdim hiçbi sorun olmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolbro

quote:

Teşekkür ederim. Tabi ki ceza kesmek isterse illa keser. Ancak bazı zamanlar sırf cam filmli araçları durdurup ceza kesiyorlar. Şu aralar etrafımdan da çok duyuyorum cam filmli araçları durdurup ceza kestiklerini. Ancak 1.5 - 2 senedir sorun olmadan gezdim cevirmeye girdim hiçbi sorun olmadı.

Demek ki bu aralar kontrolleri sıklaştırdılar. Gerçi Anadolu yakasında pek denk gelmedim ama, yinede temkinli olmak gerekiyor.

• peki cama film çektirmek caiz midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: scgnbsl

evet yasak.polis istese ceza yazar..gerçi istedikten sonra herşeyden ceza yazabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşü engellemiyorsa yasak değil diye biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10Batuhan10

Modifiye Suş Değil Yaşam Tarzı !!

• quote:

Orijinalden alıntı: 410

peki cama film çektirmek caiz midir

Gençsen caiz değil :)
  • 1 numara taş çatlasın 2 numara olmalı. 3,4,5,10,100 numara çektirince de kusura bakmayın yasak olur. Çünkü 1 ve 2 numaralar aracı da koruyor içeriye güneşi daha az alıyor.
  • camlarımın hepsi filmli şimdiye kadar da bir sorun çıkmadı
  • Bende herkes gibi "camlarım filmli şuana kadar bi sorun çıkmadı" diyordum ancak cezayı yiyene kadar. 1.5-2 sene kullandım bi sorun olmadı ama sonunda cezayı yedik söktürdüm. Bu işler yakalanana kadar
  • şunuda unutmamak lazım eğer lüx arabayla geziyorsan jeep gibi lüx marka spor arablar gibi bir allahın kulu kaç numara film bunlar diye sormaz ne olursa garibana olur zaten (ceza yiyen arkadaşlara geçmiş olsun)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.