Şimdi Ara

Cam Filmi Kalitesi Neyi Değiştirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mercedes sprinter okul aracım var. Cam filmi yaptırcam. Birkaç yerden fiyat aldım. 200 lira diyende var, 1200 lira diyende.

Bu iki film arasında renk solma süresi önemli değil. Merak ettiğim şey şu sıcaklığı kesmesi yada içerden dışarıyı görme açısından büyük farklar var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 4 Temmuz 2019; 23:46:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önemli olan %99 oranında UV korumasıdır, iyi filimler bunu sağlar. Diğerler gölgelik yapar, 2 yaz geçti mi o da solar/morarır gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Önemli olan %99 oranında UV korumasıdır, iyi filimler bunu sağlar. Diğerler gölgelik yapar, 2 yaz geçti mi o da solar/morarır gider.
    Kardeşim peki kaliteli bir film yaptırırsam gölgelik yapmak haricinde derece olarak ısı girişinde büyük fark olur mu ?
  • Neo N kullanıcısına yanıt
    Filmlerde 3 tane oran oluyor benim bilidiğim.

Koyuluk oranı
    UV oranı
    Isı geçirgenliği oranı.

Oranlarına göre tercih yapabilirsiniz
  • sorunun en iyi cevabı ceza geldiğinde millet dünyanın parasını verir sökmeye artı çizilmez
    https://youtu.be/TGsj9NobNmk

• hocam ben 140 liraya yaptım gayet memnunum ön camı kapatmıcaksanız güneş her türlü giriyor araba ilk başta sıcak oluyor ama cam filmli çabuk soğutuyor

• mutlaka kalite farki vardir solma suresi dayaniklilik vs ama %80 fasa fiso. Yani kaliteli filmlerin tanitimlarinda genelde gunes isinlarindan korur deniyorda film kullanmayanlar bu isinlara maruz kalinca ne oluyor :) Gorus kalitesi duser diyorlar ben en kalitelisinide kullandim 120 liralik olanida kullandim gece yolculugunda cam kirli olmadigi surece rahatsiz edecek bir fark yaratmiyor. Son kullandigim 120 liralikti 2 sene kullandim solma yapmadi cok az cizildi oda fitiller eskidigi icin yani ozetle pahali film gereksiz bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi nasıl çekilir?
    18 yıl önce açıldı
    Ses yalıtımı ve cam filmi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dayım arabasına ucuz film yaptırdı 120 liralık. 2 sene sonunda film silinip gitti ve sanki cam filmi yok araçta. Birde lumar in kaliteli serileri metalize görüntü veriyor ve cidden kaliteli duruyor. Sadece karartma değil de camlara ekstra parlaklık veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.