Amfi ayarından anlayan bir baksın hacı
Beyler s.a amfi ayarim nasıl olmali standart 4 kapı arkada 2*85 lik bide 850 w Pioneer var ayarı ben yaptım arka kapıdan ses az geliyor önlere ve 85liklere göre
Bütçem bukadar yorumlar mısınız
Arkadaşlar selam ben sepete ekledikleri mi buraya bırakıyorum ekran kartını 3 ay sonra ekleyeceğim sizce nasıl olmuş yada arkadaşlar en altaki hazır sistem nasıl direk onumu alsam
Monitör tavsiyesi
Monitör düşünenler bu fiyatalara ) kaçırmasın
asus tuf gaming vg249q1r beyler ekran bu ben biraz tanıtmaya çalıştım inanılmaz bir ekran kalitesi var almak isterler normalde 2000 üst fiyatında şuan yılbaşı nedeni ile 1700 TL altı çok yerde var amatörce tanıttımi ,merak ettiğiniz konu varsa yazın cevap veririm 165 hz 1ms IPS panel beyler..... iyi oyunlar hepinize :)) beyler artı olarak kendinden hoparlör i var çok güzel tok bir sesi var aşırı net tam Jbl kafası netliğinde link paylaşımiyorum burda siz aratıp bulun
[DHTUBE=https://youtu.be/5Y23Q3dnpRc]
Karakola çağrıldim ! Sosyal medya hakaret suçundan
Aşağıdaki videodaki adama Facebook üzerinden küfür ettiğim iddia edildiği için ifade verilmek üzere karakola çağrıldim
Monitör den anlayan gelsin
Bu monitör lerden hangisini tavsiye edersiniz fiyat performans olarak hangisi beni pişman etmez benim aklındaki MSI sizin önerileriniz de önemli yarına sipariş vereceğim (IPS)
Monitör tavsiyesine ihtiyacım var
Selam arkadaşlar 1800 altı güzel bir monitör tavsiye sine ihtiyacım var oyun için teşekkürler :)) linkli olursa sizinde incelediğiniz veya aldığınız paylaşırsanız sevinirim
Bu yağ kullanılırmi
Bu yağı kullanılır mı
Lubco 4 de 1 fiyatına yağ toplanın
|
Dualshock 4 donma (çözüm)
Herşey çok güzel olacak |
Onun mi9 u var |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 366
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 72.210 (Bu ay: 1.697)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası