Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.699
Cevap
30
Favori
171.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Arkadaşlar oyunu kahraman konsol’dan aldım. Taktım direkt multi’ye girdim. Deatmach yükleme ekranı başladıktan sonra oyundan attı arıza olabilir falan dedi diskte.. ben de dvd’yi çıkartıp taktım oyuna tekrar girdikten sonra hq alanında verdiği talimatları yerine getirdim misal 100 kişi öldür görevini verdi yok supply drop düşür dedi kart açtırdı.. onları bitirdikten sonra oyuna girdim yağ gibi 1 el TDM attıktan sonra çıktım.. fakat aklıma takıldı.. DVD’de sorun olabilir mi, neden öyle ilk girdiğimde oyundan attı bozuk olma ihtimali var mıdır? Aklıma takıldı açıkçask

Oyunda problem var bnde dun aksam baya yapti durek atiyor oyundan okuma hatasi veriyor farkli oyunlarda olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar serverlarde yine problem mi var? Oyun bulmuyor multiplayerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

valla masallah diyelim nedense ben hiç sıkıntı çekmiyorum. 1.yim genelde oyunlarda. hemde kablosuz bağlanıyorum

klavye mouse mu kullanıyorsun hocam

Hocam sen klavye mouselamı oynuyosun ? Sen dedin diye klavye mouse taktım çalışmadı yahu şimdi gidip Logitech bir set alacağım 500 TL verip inşallah çalışır.

hhahahaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Ya arkadaşlar bi yardım edin lütfen, senaryo modunda zorluk derecesi Veteran'da oynuyordum, bi düşüreyim dedim düşürdüm sonra zevk vermedi zorda oynayayım dedim, zorluk derecesini yükseltemiyorum, bi kere daha düşürdüm, zorluk derecesi ayarı hep kayboldu, nereden yükseltecez, bulamadım gitti?

bi yardım ?

Olduğun bölüm işin resume game deme, start mission de, sana zorluk ayarlama soracak, zorluğu ayarladıktan sonra tekrar resume game ile devam edebilirsin.

çok aşırı teşekkür ettim, bilgin olsun

• Rica ettim :)
  • Modemden multiplayer a bağlanmıyor. Telefonu modem yaptım bağlandı. Bu sefer de server a girmiyor. Anlamadım bu işi. Bi tek bu oyunda böyle. Oyun güzel falan tamam orası ayrı.. Ama bu multiplayer beni çıldırttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

yav bende birde donma sorunu var hızlı hareket edip bol aksiyonun içine girince donuyor 30 sn sonra geliyor bu seferde server timed out oluyor

eğer lagdan kaynaklı donma değilse ps4ünde sıkıntı olabilir.

• ben yanlış konuya yazmışım pardon pc konusuna yazacaktım neden böyle bir şey oldu anlamadım xd
  • Saramadık daha indirim biran evvel gelse iyi olur bf1 sıkmaya başladı

• Manyak keyifli bir oyun bu ya :) Cidden beni benden alıyor kaldırmıyor başından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an multiplayer oyun bulmakta sorun yaşayan var mı benden başka?

• Arkadaslar uptade yapmadan oyuna girilmiyormu illa update mi yapmak gerekiyor oyuna girmek icin oyunu makinaya yukledikten son join diyoruz oyuna girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mg3

Arkadaslar uptade yapmadan oyuna girilmiyormu illa update mi yapmak gerekiyor oyuna girmek icin oyunu makinaya yukledikten son join diyoruz oyuna girmiyor.

Uptade yoksa sadece hikaye modunu oynayabilirsiniz multi için update ve plus üyeliği gerekir

• Hikaye modundaki en güzel yenilik sağlık paketi olmuş.

• Multiplayer için alacağım ama millet multiplayer'a giremiyor.. sürekli sorun bildiriyorlar.. ne yapsam karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Multiplayer için alacağım ama millet multiplayer'a giremiyor.. sürekli sorun bildiriyorlar.. ne yapsam karar veremedim.

Black fridayde psnde ucuzlayacak. 25inde al..hem sistemi kursunlar adam gibi. O zamana hallederler diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun hikaye modunu oynayıp bitiren var mı ortalama kaç saat sürüyor? Hikaye modunda hangi araçları kullanabiliyoruz helikopter, uçak tank vs gibi araçları kullanabiliyor muyuz? Bazuka kallandığımız bölümler var mı?

Sürekli adam vur geç sahnelerinden sıkıldığım için soruyorum bu sefer cod oynamaya değer mi?
  • İlk sayfa güncellenmiştir
  • junis kullanıcısına yanıt
    Uçak, araba vs. Sürülüyor toplamda 6-7 saat sürüyor, bazuka kullanılan bölümler var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler yine bağlantı sorunu yaşıyorum benim gibi bağlanmada sorun yaşayan varmı?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.