Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.699
Cevap
30
Favori
171.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

Beyler yine bağlantı sorunu yaşıyorum benim gibi bağlanmada sorun yaşayan varmı?

Güncelleme gelmiş. Bağlantı sorunu yaşamıyorum fakat multiplayera girdiğimde headquarterste benden başka kimse yok maç bulmaya çalışıyorum kimseyi bulmuyor. 2 gündür oyuna giremiyorum yok mu aynı sorunu yaşayan?
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı bende de aynı sorun var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Olmaz mı bende de aynı sorun var

Çıldıracağım ya Double xp var birde. Güncelleme geldi diye sevindim sabah sorun devam ediyor.
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Dün gecede beni çıldırtmayı başardı sağolsun bu sorun ne kadar devam edecek merak ediyorum

• quote:

Dün gecede beni çıldırtmayı başardı sağolsun bu sorun ne kadar devam edecek merak ediyorum

Bende merak ediyorum valla 2 gündür multiplayer oynayamıyorum. Ne zaman farkedip çözecekler acaba...
  • bu arada ds4 yöntemiyle oyun açıldığında headquartersda button işlememesi soruna şu şekilde çözüm buldum. ds4 yöntemi ile oynamak için sec hesaptan oyunu başlatıp hızlıca kendi hesabımıza geçiyoruz, ama bazı arkadaşlarda headquartersa geldiğinde kol çalışmıyor ve button işlemiyor. bu şekilde oyunu açıp sorun yaşayan arkadaşlar sec hesaba giriş yapıp [Ayarlar] > [Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi] > [Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler] > [Sil] seçeneklerini takip ederek call of duty wwii kayıt dosyasını silin. sorununuz bu şekilde çözülmüş olacak. yani ds4 yöntemi ile oyunu açıp headquartersda takılan arkadaşların sec hesap içindeki call of duty kayıt dosyasını (uygulama dosyasını değil) silmesi gerek. tabi bu işlemin ardından şöyle bi sorun yaşayacaksınız, oyunu her açtığınızda tekrardan sözleşmeyi kabul edip sizden ekran boyutlandırma isteyecek. bununla ilgili de tahmini bir çözümüm var, akşam denicem, eğer işe yararsa onu da buradan yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 10 Kasım 2017; 10:35:40 >

• Bu arada 1.05 güncellemesinin boyutu 852mb.

• Bu arada 1.05 güncellemesinin boyutu 852mb.

• Arkdslar tek cozum modemi reset atin ps4 u acmadan ve biraz bekleyin oyun arayinca buluncada cikmayin hic baglanti kotu olsada bazi maclarda duzeliyor yapicak bisey yok kirmizi oldugu anca patates cuvali olursunuz ama😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyun bulma problemini yaşamıyorum birkaç gündür. Canımı sıkan olay girdiğim serverda yeşil olan bağlantı bazen turuncuya dönüyor. Server aynı server ama çok değişkenlik gösteriyor.
  • oyun guzel olmus ne zaman girsem hic server veya oyun bulma sikintisi yasamadim. Ama bu sorunlar neredeyse yeni cikan tum oyunun baslarinda oluyor. Hardcore modlar cok guzel olmus. Ben cok begendim oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Ben oyun bulma problemini yaşamıyorum birkaç gündür. Canımı sıkan olay girdiğim serverda yeşil olan bağlantı bazen turuncuya dönüyor. Server aynı server ama çok değişkenlik gösteriyor.

Bnce en buyuk sikinti bu eski codlarda turuncuda oynaniyordu ama bbda cok sekiyor oyun

Core mode bu oyundada malesef yalan oldu

• Sledgehammer Games, Advanced Warfare 2 yapmak istemiş ama Activision, 2. Dünya Savaşı konulu oyun istemiş

Newsweek
    How The New Call Of Duty Refreshed Its History
    http://www.newsweek.com/new-call-duty-ww2-battlegrounds-705567

• Arkdaşlar Division ve Perk sistemi ile ilgili kendimce bir çalışma yaptım. Mutlaka eksikleri,hatalı yerleri vardır fakat mümkün mertebe düzeltmeye çalışırım...Şimdilik bu kadar herkese iyi oyunlar saygılar...

PSN: CoD_WW-2
    PSN: KajMeraN_TR

• mmuratsal kullanıcısına yanıt
    emeğine sağlık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmuratsal

Arkdaşlar Division ve Perk sistemi ile ilgili kendimce bir çalışma yaptım. Mutlaka eksikleri,hatalı yerleri vardır fakat mümkün mertebe düzeltmeye çalışırım...Şimdilik bu kadar herkese iyi oyunlar saygılar...

PSN: CoD_WW-2
    PSN: KajMeraN_TR

İlk sayfaya eklenebilir eline sağlık hocam.

• karşıyakalı_1912 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sağolasın
  • Arkadaşla oynayamıyoruz. Unable to join host diyor. Çözümü var mı?

• quote:

Hocam ben delux aldım ve prestij 1 deyim Şu deluxe özel verilen mapa nasıl giricem carentanmıydı o

• mmuratsal kullanıcısına yanıt
    Hocam direk dijital ekran görüntüsü atabilirmisin? İlk sayfaya ekleyeyim
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.