Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.815
Cevap
118
Favori
423.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Giriş
  • Konsoldan oyunu sildim. Pc oyuncuları çok iyi ayrıca hile de epey arttı. İki üç ay önceki tadı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • waddey22 kullanıcısına yanıt
    dostum crossplay 'ı kapasaydın direkt :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grau nasil acilir diye baya soru goruyordum forumda su anda twitch de warzone yayinlarini izleyenlere drop dusuyor 3 drop var toplamda birince emblem kart ikinci drop spray 3. drop da normal grau nin bi ust versiyonu dusuyor acik birakin yayini 2 saat de 3 drop da duser sadece yapmaniz gereken twich e cod hesabinizi baglamalisiniz

ben saklanmışım, rakip önümde arkası dönük, onu önceden görüyorum, ilk ben ateş etmeye başlıyorum fakat benim sıktığım kurşunların %90'ı rakibe değil sağa sola gidiyo. rakip dönüyor tabanca ile direk üzerime ateş edip, kurşunları hiç sağa sola gitmeden, direk üzerime sıkabiliyor ve beni öldürüyor.

ateş ediyoken rakibi mümkün olduğunca ıskalamadan tutturmak için bir yöntem varmı? neyi eksik yapıyorum?

silah ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü bende çok iyi silahlar varken, rakipte ise başlangıçtaki verilen rabanca olduğunda bile, dikkat ediyorum bir tane bile ıskalamıyolar. hepsini üzerime sıkabiliyolar.

L2 ile nişan alıp R2 ile ateş ediyorum, analoglarla da yön veriyorum. benim atladığım ya da bilmediğim birşey mi var? bişeye daha mı basmak lazım? yoksa tamamen el alışkanlığımı?

örnek olarak çok kısa bir video da koydum, nasıl hep ıskaladığmla ilgili. şuanda rankim 107, bir oyunda bazen 2,3 kişi öldürüyorum ama hep aynı olaydan ölüyorum :(

yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nxplay -- 10 Temmuz 2020; 14:23:28 >

• nxplay kullanıcısına yanıt
    Siz galiba ilk kez fps oynuyorsunuz. Aiminiz iyi degil, oynadikca duzelecek merak etmeyin. Ayarlardan sensivity ni biraz asagi cekin

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Xbox da oyle herhalde :D

• KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Manuel olarak takip cikarma gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

grau nasil acilir diye baya soru goruyordum forumda su anda twitch de warzone yayinlarini izleyenlere drop dusuyor 3 drop var toplamda birince emblem kart ikinci drop spray 3. drop da normal grau nin bi ust versiyonu dusuyor acik birakin yayini 2 saat de 3 drop da duser sadece yapmaniz gereken twich e cod hesabinizi baglamalisiniz

Benim gibi bazı kişiler hesabını twitche tekrar bağlayamıyor. Yoğun şekilde herkes hatayı yazdı. 12 saat önce tweet attılar. Bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 10 Temmuz 2020; 15:40:43 >

• Warzone'da FAL metası var. Buff gelmişti, Tekrar nerf gelir.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Sanırım farklı konsollarda oynuyoruz dostum, X Box 'u bilmiyorum fakat Playstation 'da warzonede 'de crossplayı kapatıp oynayabiliyorsun :)

Orijinalden alıntı: suchshameicannotbear

Siz galiba ilk kez fps oynuyorsunuz. Aiminiz iyi degil, oynadikca duzelecek merak etmeyin. Ayarlardan sensivity ni biraz asagi cekin
    evet ilk defa oynuyorum. 2 haftadır oynaya oynaya biraz geliştim tabi ama şu rakibi ıskalamadan vurmayı yapabilsem daha iyi olacak. orada takıldım

o zaman söylediğiniz gibi farklı bir tuşa basma vs. yok sanırım. sadece oynama ile gelişecek?

ayarlarda sensitivity 4 tane var:

horizontal ve vertical. ikisi de: 4
    bir de ads sensitivity var low ve high zoom olarak. onlar da 1.00

bunların hepsini mi asagı cekeyim biraz?

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar bir problemim var yardımcı olursanız çok sevinirim

ben saklanmışım, rakip önümde arkası dönük, onu önceden görüyorum, ilk ben ateş etmeye başlıyorum fakat benim sıktığım kurşunların %90'ı rakibe değil sağa sola gidiyo. rakip dönüyor tabanca ile direk üzerime ateş edip, kurşunları hiç sağa sola gitmeden, direk üzerime sıkabiliyor ve beni öldürüyor.

ateş ediyoken rakibi mümkün olduğunca ıskalamadan tutturmak için bir yöntem varmı? neyi eksik yapıyorum?

silah ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü bende çok iyi silahlar varken, rakipte ise başlangıçtaki verilen rabanca olduğunda bile, dikkat ediyorum bir tane bile ıskalamıyolar. hepsini üzerime sıkabiliyolar.

L2 ile nişan alıp R2 ile ateş ediyorum, analoglarla da yön veriyorum. benim atladığım ya da bilmediğim birşey mi var? bişeye daha mı basmak lazım? yoksa tamamen el alışkanlığımı?

örnek olarak çok kısa bir video da koydum, nasıl hep ıskaladığmla ilgili. şuanda rankim 107, bir oyunda bazen 2,3 kişi öldürüyorum ama hep aynı olaydan ölüyorum :(

yardımcı olursanız çok sevinirim.

çok güldüm videoya

kontrolcu ile yeni oynamaya basladiginiz cok belli normal durum mu evet normal klavyeden kontrolcuye gecmek cok zor alisirmisin evet alisirsin oynadikca biraz zaman lazim kim olursa olsun daha once kontrolcu ile hic bu tarz oyun oynamamis ise senin yasadigin sorunun aynisini yasar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 10 Temmuz 2020; 19:11:28 >

Oyunun full hali varsa custom game'den bolbol pratik yapabilirsin. bu işin tek yöntemi var pratik, ama ilk zamanlar r2'e full basılı tutmak yerine aim kaçınca r2 i bırak aim al tekrar sık veya r2 e aralıklı olarak bas çek yap bu kadar şaşmaz aim in.

ve her silahın tepmesi farklıdır youtubedan silahlar hakkında bir sürü video var. silahın tepmesine göre sağ analoğu aşağı yana vs. çekmek gerekecek onun ayarınıda zamanla öğreneceksin. iyi oyunlar.

• çok sağolun arkadaşlar, tavsiyelerinizi dikkate alacağım
    silah attachment yaparken recoil, kontrol gibi özelliklere ağırlık ver.
    gamepad hassasiyet ayarları herkese göre farklılık gösterebilir.
    4 hassasiyet epey düşük. bu aim alırken kolaylık sağlasa da, hızlıca sağına soluna, arkana dönmekte yavaş kalırsın.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.