Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.833
Cevap
117
Favori
425.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 1...196...389390391392
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki bunu indirdikten sonra ldc'leri geri silebiliyormuyuz bende 400gb yer kaplıyor warzone oynuyorum sadece.

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X
  • Merhaba Resurgence modunu oynayan var mı yeni başladım da ilk öldükten sonra tekrar dan doğuruyoruz ya nereye atlarsam atlayim ölüyorum anlamadım gitti 10 kere öldüm 9 tanesi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben oynuyorum, baya eğlenceli mod, tekrar doğunca hemen paraşütü aç map e bi bak zaten az çok tenha yerler belli oluyor oralara doğru hızlıdan inmeye bak. Alışınca çok zevkli bir mod

MSI Mag B650 | AMD Ryzen 5-7600X | Kıngston DDR5 6000 Mhz 32 Gb Ram | MSI RTX 4070 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6X | Kingston KC3000 1 TB M2 SSD | 1 TB + 750 Gb + 500 Gb WD | Logitec G103 | Logitech G300s | Logitech G230 | Ps5 | | Steam:yasintcl | Psn:yasintcl37 |
  • yasintcl Y kullanıcısına yanıt

Dediğin gibi inmeye çalışıyorum yine de ölüyorum çözeriz herhalde oynaya oynaya resurgence ranked modu nu oynuyorum tekim bakalım ne kadar keyif verecek yada ranked olmayan solo mod keyifli olur mu onu da denerim biraz

bence öncesinde normal veya casual modu oynarak biraz kendini geliştir, ranked modda kasıyorlar biraz, sürekli oynayan ve genelde takım olanlar giriyorlar

MSI Mag B650 | AMD Ryzen 5-7600X | Kıngston DDR5 6000 Mhz 32 Gb Ram | MSI RTX 4070 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6X | Kingston KC3000 1 TB M2 SSD | 1 TB + 750 Gb + 500 Gb WD | Logitec G103 | Logitech G300s | Logitech G230 | Ps5 | | Steam:yasintcl | Psn:yasintcl37 |
  • yasintcl Y kullanıcısına yanıt

Silahlari gelistirene kadar öyle oynadım da ikinci dönüşte sıkıntı aşağı iner inmez ölüyorum tam aşağı inmeden de ölüyorum solo zaten çok kötü diğer 2 kişi ne yaptığı belli değil

• Warzone'u en iyi döneminde oynuyordum(covid - 2020) . Bırakma sebebim hatırladığım kadarıyla oyuna gittikçe gelen saçma sapan skinler ve animasyonlardı ve gerçekçilikten çok uzaklaşmıştı. Biraz araştırma yaptım ama internette gördüğüm bazı iddialardan (tüm skinler silinecek, hard reset geliyor vb.) emin olamadım, çoğu doğrulanmamış clickbait gibi duruyor.

Sizden objektif fikir almak istiyorum, birkaç sorum olacak:

1. O saçma skinler temizlendi mi? Kollarda ejderhalı ışıklı mışıklı skinler vardı

2. Verdansk geri döndü yazıyordu? Bu gerçek mi yoksa yine clickbait mi yedik

3. Tekrar denemeye değer mi? Gerçek deneyimlerinizi merak ediyorum ben sadece yüzeysel araştırma yapabildim. Nostalji ve realizm arayan biri için mantıklı mı, yoksa hâlâ eski sorunlar kafa mı ütülüyor? Bu gerçekten önemli, çünkü denemek için eskisi kadar zamanım yok, 1 gün indireceğim öbür gün deneyebilirim maalesef. Ama sırf bu cevapları görmek için 2 gün harcamış olacağım.

4. RedSec mi Warzone mu? Geçen hafta BF6 RedSec'i denemeyi planlıyordum ama vakit bulamadım. Okuduğum karşılaştırmalarda geneli şöyle: Warzone hâlâ daha köklü bir oyun olarak görülüyor (hareket, silah hissiyatı yıllar falan filan), RedSec ise daha "takım dostu" ve görev bazlı ödül sistemiyle bazılarına daha akıcı geliyor ama özgünlük açısından eleştiriliyor. Warzone'un sadeleştirilmiş versiyonu gibi tanımlanıyor. Ama bazı yerlerde REDSEC solo modu da geldiğini okudum bunu da tam bilemiyorum çünkü farklı yerlerde farklı şeyler yazıyor. Eğer solo yoksa ve takım oyunu tabanlıysa zaten bana uygun değil, çükü duom yok ya da bir ekibim, o yüzden solo oynamayı planlıyorum.

• Dagr kullanıcısına yanıt

Warzone çok kötü durumda şuan solo mod da mac bulma sıkıntısı var gameplay berbat durumda skinler aynen devam mw4 çıkacak onla birlikte sifirlanacak söylentiler var mw4 ile birlikte warzone da iyi olabilir ona zaman bakarız

Redsec deneyebilirsin ama warzone veya cod seven biri redsec sevmez diyebilirim yine deneceksen redsec deneyebilirsin belki sizin hoşunuza gider

Cevap için teşekkürler 200 gb indirmekten kurtardınız beni, dün REDSEC Duo denedim aslında beğendim diyebilirim, sanki 2020 Warzone tadı aldım. Ekime kadar bekleyeceğiz demek ki warzone için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Karşımdan gelen anime karakteriyle silah savaşı yapmak bana saçma geliyor, gider genshin impact oynarım military shooter oyunda hentai karakter skini ne alaka? Evet bence de KOMİK.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.