Şimdi Ara

Call of Duty Unutamadığınız Sahneler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of duty gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunu bildiğiniz gibi.ve herkesin aklında eminim unutamadığı sahneler vardır.hadi bakalım yazmaya başlayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bi konu hatırlıyorum sanki ama yazayım yine de.

MW2'de iple sarktığım sahne yarasa gibi
  • CoD 5'in sonundaki Reznov'un adamın karnına bir şey sokup öldürmesi ve bayrağı indirmemiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

Call of duty gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunu bildiğiniz gibi.ve herkesin aklında eminim unutamadığı sahneler vardır.hadi bakalım yazmaya başlayın :)

Oldu biz kalkalım
    />

Hey gidi hey cod dünyanın gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunuymuş vay anasını

• Call Of Duty 7 BO'da

Reznov ve Biz askerlerden kaçarken bizim kamyonun kasasından yandaki trene atladığımız an çalan bi şarkıyla içim cız-bız olmuştu
  • MW2 de Ghostun öldüğü sahne
  • dragovich, kravchenko, steiner these men must die!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty en iyi multiplayer
    12 ay önce açıldı
    Call Of Duty Garip Hata
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spoiler Cenneti
  • cod1 de indirmeden sonra ölü ineklerin arkasına saklana saklana ilerlerken ilerimize bir uçak düşüyor. o sahne çok güzel. ama en zor ayarda olmalı oyun ki ineklerin kıçına iyice yapışabilelim.

burası yani
  • vaybe grafiklere bak o zamana göre ne kadar gelişmiş geliyordu bize şimdi ne kadar basit
  • quote:

Call of duty gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunu bildiğiniz gibi.ve herkesin aklında eminim unutamadığı sahneler vardır.hadi bakalım yazmaya başlayın :)

Bilmiyordum.
  • MW2'de ghost'un öldüğü sahne bir gün boyunca ağlamıştım.
  • MW 2 de Son bölümde bıçak batırılmıştık ve spherda atmıştık bıçağı bu sahneyi hiç unutmuyorum. cod8 de de makarovu öldürmek istiyorum Bide mw 2 de kar motoruyla karşıdan karşıya uçmuştuk o çok güzel bir sahneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray014 -- 9 Kasım 2011; 16:18:19 >
  • Ghost'un oldugu sahne.
    Soap'un oldugu sahne.

Bu sahnelerde agladigim kadar aglamamisimdir heralde.
  • cod 4 de helikopterdeyken atom bombası patlamıştı çok dehşet bi sahneydi.. cod 5 de de en sondaki bayrağı indirmek değişik bi tattı..
  • Battlefield ciler basar burayı .
  • Price'nin Makarov'un boğazına doladığı iple camı kırarak asılırken Makarov'un çıkardığı acı ses....
  • COD gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunu değil.

Ve COD MW1 ve MW2'in dışı sonunda tüm sahneleri unuttum.
  • call of duty 1 stalingradı unutamadım
  • quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.