Merhaba arkadaşlar,
Üzerinde çalıştığım açık kaynak projemi paylaşmak istedim.
ManasPDF, sıfırdan C++ ile yazılmış, Direct2D ile GPU hızlandırmalı bir PDF görüntüleme motoru. Arayüz tarafı .NET 8.0 / WPF. GPU olmayan ortamlarda otomatik CPU renderer'a geçiyor.
Kısaca desteklediği şeyler: 90+ PDF operatörü, TrueType/CFF/Type1/Type3 font desteği, AES-256 şifreleme, JPEG/JPEG2000/Flate dahil görüntü kodekleri, glif düzeyinde metin çıkarma.
Şu anda görüntüleme tarafı üzerinde çalışıyorum. Özellikle karmaşık PDF'lerde sorun olabilir tek başıma hepsini test edemediğimden geri dönüşleriniz çok kıymetli. Görüntüleme tamamen tamamlandığında PDF düzenleme (edit) özelliklerine de geçmeyi planlıyorum.
Render Motoru: Direct2D (GPU) + FreeType
Platform: .NET 8.0 / WPF
Yerel Çekirdek: C++ (ManasPDFCore.dll)
Lisans: Apache License 2.0
NuGet paketi olarak kendi WPF projelerinizde de kullanabilirsiniz:
dotnet add package ManasPDF --prerelease dotnet add package ManasPDF.Wpf --prereleaseKod
Yığını:
Şu anda alpha aşamasında. Github da kodları inceleyebilir, internet sitesinden ekran görüntülerini de inceleyerek hazır UI olan uygulamayı indirebilirsiniz. Test edip geri bildirim verecek herkese şimdiden teşekkürler.
GitHub: https://github.com/Informal061/ManasPDF
Web sitesi: https://thebigstudio.net/tr/ManasPDF
Survive With Money - Kendi Yapımımdır
|
DLL Fixer(steamda)
|
Windows Açıkken Windows 7 Kurmak?
|
vb.net download Manager Hatası
|
Bu Bilgisayara Nasıl Bir Ekran Kartı Alabilirim
|
Link Kısaltma Sitem
|
Sitelere Ping Gönderici
|
oyun indir
|
Filecom Dosya indirme
|
|
Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0