Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
315.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

Oyuna girebilsemde keşke lag olsa, uğraştım nat falan baktım ama bi türlü bağlanmıyor serverlara, ethernet kablosuyla falanda uğraşmak istemiyorum nasıl hallederiz bu problemi bilen varmı?

Xbox'a özel bir şey sanırım xbox'tak arkadaşlar öyle diyor hep barabones oynayın şimdilik ona girioymuş sanırım

PS3'ten bahsediyorum eminim Live'da olsam böyle bişey gelmezdi başıma ama lanet ettim resmen PSN'den herşeyi ayrı bir dert, 2 saattir girmeye çalışıyorum bağlanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogo.

quote:

quote:

Oyuna girebilsemde keşke lag olsa, uğraştım nat falan baktım ama bi türlü bağlanmıyor serverlara, ethernet kablosuyla falanda uğraşmak istemiyorum nasıl hallederiz bu problemi bilen varmı?

Xbox'a özel bir şey sanırım xbox'tak arkadaşlar öyle diyor hep barabones oynayın şimdilik ona girioymuş sanırım

PS3'ten bahsediyorum eminim Live'da olsam böyle bişey gelmezdi başıma ama lanet ettim resmen PSN'den herşeyi ayrı bir dert, 2 saattir girmeye çalışıyorum bağlanamadım.

Alıntıları Göster
    sorun sizin bağlantınızda..

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Merakla oyunu bende PC sürümüne indiriyorum acaba BF3 Gibi üstün özellikler istiyormu ? Bf3 biraz kasıyordu , zevk vermiyordu..

Saygılar

Alıntıları Göster
    tunalıda one game center nerde ordaki pasajların içinde bir yerdimi lütfen bilen varsa söylesin
  • Beyler alıntıları azaltsak iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furusato

Beyler alıntıları azaltsak iyi olucak
    Aynen @ kullanarak yazsanız daha iyi olur, çorba oluyor böyle resmen. Special Ops'taki Missions bölümündeki Hostage Taker ne kadar zormuş öyle. Alena'yı vurdum 2 defa yalışlıkla bir halledemedim şu görevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Aynen @ kullanarak yazsanız daha iyi olur, çorba oluyor böyle resmen. Special Ops'taki Missions bölümündeki Hostage Taker ne kadar zormuş öyle. Alena'yı vurdum 2 defa yalışlıkla bir halledemedim şu görevi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Alıntıları Göster
    Arkadaslar artık bize Clan felan lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

Alıntıları Göster
    Yakında başlar klan oluşumları, hali hazırda 2-3 klan var da sayı olarak genede yetersiz. Gönül isterdi ki 6-8 tane sağlam takım olsada Donanımhaber içerisinde turnuva düzenlesek

• Beyler sorun sizin netinizde olmasın? Ben 2 gündür full oynuyorum tamam mesela bazen tam oyuna girecekken atıyor ama bı dahaki sefere giriyorum arada oluyor böyle.gecen sene Black opsta ne çektiğimi bı ben bilirim.bence sizin netinizde problem vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

Alıntıları Göster
    Bizim siteye fiber interneti bağlatmışlar. Bugün eleman geldi gerekli belgeleri felan ayarladık haftaya hafta içi fiber internete geçmiş olucam artık online in keyfi daha iyi çıkacak

• quote:

quote:

quote:

O internetinle alakalı bir şey diyeceğim ama sanmam oyunun sw'leri çok yoğun diyeceğim ben çok rahat elite full giriyorum TR psn kullanıyorsunuz uk açın bir deneyin öyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

O internetinle alakalı bir şey diyeceğim ama sanmam oyunun sw'leri çok yoğun diyeceğim ben çok rahat elite full giriyorum TR psn kullanıyorsunuz uk açın bir deneyin öyle

İnternetle alakalı bi sorun yok başka oyunlarda giriyor gayette, TR, UK, US hepsini denedim olmadı dahada uğraşmıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

tunalıda one game center nerde ordaki pasajların içinde bir yerdimi lütfen bilen varsa söylesin

mcdonalsın olduğu kaldırımdan 4yola doğru git yol kenarında görürsün elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

mcdonalsın olduğu kaldırımdan 4yola doğru git yol kenarında görürsün elbet

Alıntıları Göster
    Youtube daki tüm multi video ları 400K izleniyor. Bu seaNanners-white-jawz gibi bende sırf cod kanalı açıp kayıt yapmayı düşünüyorum. 1-2 ay içinde iyi bir capture card alıp başlicam kayıda

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Youtube daki tüm multi video ları 400K izleniyor. Bu seaNanners-white-jawz gibi bende sırf cod kanalı açıp kayıt yapmayı düşünüyorum. 1-2 ay içinde iyi bir capture card alıp başlicam kayıda

Alıntıları Göster
    Bugün multiplayerda 3 maç yaptım. BO faciasından sonra bu sefer hakikaten süper. Bir de birşey sorucam;
    Care Package'dan birşey kazandım, yukarıdan millete roket yağdırıyorum. Bunun sayesinde 23-2 yaptım ama adını bilmiyorum aletin. Yanlış anlaşılmasın paketi kazanmadn önce de K/D bayağı iyiydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Bugün multiplayerda 3 maç yaptım. BO faciasından sonra bu sefer hakikaten süper. Bir de birşey sorucam;
    Care Package'dan birşey kazandım, yukarıdan millete roket yağdırıyorum. Bunun sayesinde 23-2 yaptım ama adını bilmiyorum aletin. Yanlış anlaşılmasın paketi kazanmadn önce de K/D bayağı iyiydi..

Alıntıları Göster
    Multi ci ler kaç kişilik oynuyorsunuz aktiflik nedir açıklayabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Team Defender modu çok güzel olmuş multi için yeni bir anlam kattı. TYPE-95 silahı sizce çok owerpowered bir silah olmamış mı? Black Ops'ta G11 vari bir silah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Maç yapmak isteyen olursa biz burdayız.
    AoA Team
    Kaptanı ekleyin. Psn. Halit35
    Ama maçlarımızda grenade launcher ve bazuka vs gibi patlayıcıları kullanmıyoruz. Haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @Dictator

Hocam senin görüşlerini belirtmeni, ifade etmeni kimse engellemek istemiyor. Sizin beğenmediğiniz yönleri söylemenizde batmıyor. Sadece bir konu içerisinde 5-10 kere belirtip istikrar haline getirmeniz. Bazı oyun fanlarının profiline giriyorum, karşı oyunun anakonusuna atmış en son 10-20 mesajını. Bundan ne zevk alıyorsunuz ki? Başkalarını rencide etmek, tahrik etmek mi? Bir kere söylersin düşüncelerini ona göre herkes muhabbetini eder. Ama sen insanların gözüne batıcak kadar 5-6 kere aynı şeyi yazarsan senin niyetinden şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Artik Mw3 dede IP ban atip konsolunuzu kilitler hileciler. Allah hile yapanlarin binbir belasini versin. Insallah bunca insanin hakki emegi hilecilerin yanina kâr kalmaz.

Alıntıları Göster
    Ben oyunun Single bitirdim ve Çok dehşet Süper bir oyun diyebiliriz sadece dikkat çeken mw2 ile çok farkı olmamaması Herkez bomba bir mw3 beklerken mw2 ye çok benzer bir oyun ortaya çıktı ama çok zevk veriyor .

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.